Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Oras din Ro
  • Oras:Oras din Ro

Salutare amigos calientes !

Am ajuns recent din nou la Daniela, in aceeasi locatie si apt spatios, mobilat modern si curat. Am avut noroc si am prins-o libera pe la orele 14-15 cu programare imediata. Intalnirea si feelingul a fost cam acelasi de prima data, am simtit ca ma fut cu o pustoaica de 20-25ani sau fosta colega de liceu. Fiind a doua oara cand ne am intalnit,, atmosfera a fost ceva mai destinsa si prietenoasa.

Sexul a decurs in buna parte ca la prima intalnire cu o fin. Mers la dus ptr improspatare, ajuns in camera, saruturi, atingeri, un BJ cu pofta si placere din partea ei, lins si supt pe lungime+latime impreuna cu satelitii, schimbat cateva pozitii in care am si terminat. Mi-a placut ca se excita din ce in ce mai mult, pe masura ce simte penetrarea si actiunea mai deep si intens... ceea ce o face o nimfomana placuta la care vrei sa revii ! :) :D

Am mai discutat diverse la final, in aceeasi atmosfera relaxata, dupa care mi am luat ramas bun.

Spor la ciocaneala !

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0767190024
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 20 ore, stef23 a spus:

Salutare amigos calientes !

Am ajuns recent din nou la Daniela, in aceeasi locatie si apt spatios, mobilat modern si curat. Am avut noroc si am prins-o libera pe la orele 14-15 cu programare imediata. Intalnirea si feelingul a fost cam acelasi de prima data, am simtit ca ma fut cu o pustoaica de 20-25ani sau fosta colega de liceu. Fiind a doua oara cand ne am intalnit,, atmosfera a fost ceva mai destinsa si prietenoasa.

Sexul a decurs in buna parte ca la prima intalnire cu o fin. Mers la dus ptr improspatare, ajuns in camera, saruturi, atingeri, un BJ cu pofta si placere din partea ei, lins si supt pe lungime+latime impreuna cu satelitii, schimbat cateva pozitii in care am si terminat. Mi-a placut ca se excita din ce in ce mai mult, pe masura ce simte penetrarea si actiunea mai deep si intens... ceea ce o face o nimfomana placuta la care vrei sa revii ! :) :D

Am mai discutat diverse la final, in aceeasi atmosfera relaxata, dupa care mi am luat ramas bun.

Spor la ciocaneala !

Mulțumesc frumos pentru vizita 💋 ești un drăguț ca de obicei 💋

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună, numele meu este Daniela, am vârsta de 23 de ani, 1,65 înălțime, 50 de kg, păr blond, ochi căprui (restul va las pe voi sa le aflați 😁)

Serviciile mele sunt:

Oral protejat, Oral neprotejat în funcție de igienă, Diferite poziții, 69, Cob și alte fantezii pe care le putem discuta 

100 lei/30 min, 200 lei/1 oră. Extra: Cim, Cof (la alegere, + 50 lei). 
Anal protejat (in funcție de grosime și mărime ceea ce o sa stabilim la fața locului ), pentru o finalizare cu anal este 200 sau o ora 350 pupici

Ca locație mă găsiți : Bulevardul Unirii Nr 6 , Nr de telefon: 0767190024 sau wapp. Programările se fac cu minim 1,5 ore înainte, programările neconfirmate cu o ora înainte duc la anularea programari. Vă mulțumesc frumos și vă pup 😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Serviciile mele sunt:

Oral protejat, Oral neprotejat în funcție de igienă, Diferite poziții, 69, Cob și alte fantezii pe care le putem discuta 

100 lei/30 min, 200 lei/1 oră. Extra: Cim, Cof (la alegere, + 50 lei). 
Anal protejat (in funcție de grosime și mărime ceea ce o sa stabilim la fața locului ), pentru o finalizare cu anal este 200 sau o ora 350 pupici

Ca locație mă găsiți : Bulevardul Unirii Nr 6 , Nr de telefon: 0767190024 sau wapp. Programările se fac cu minim 1,5 ore înainte, programările neconfirmate cu o ora înainte duc la anularea programari. Vă mulțumesc frumos și vă pup 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Serviciile mele sunt:

Oral protejat

Oral neprotejat în funcție de igienă

Diferite poziții

Normal protejat

69 

Masaj de relaxare

Cob și alte fantezii pe care le putem discuta

Anniligus pasiv/

Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata,epliata  (50 extra)

CIM 50 extra

Anal 150 fin sau 350 ora in funcție de grosime și mărime 

Masaj prostatic 50 extra 

Deeptroath depinde de grosime  🤗🤗

- 100 lei 30 de min fără cim

150 lei 30 de min cim inclus dacă igiena corespunde 

200 ora (2 fin sau 1 fin și masaj)

250lei/1 oră(2 fin sau 1 fin și masaj  -1 fin cim dacă igienacorespunde)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Serviciile mele sunt:

Oral protejat

Oral neprotejat în funcție de igienă

Diferite poziții

Normal protejat

69 

Masaj de relaxare

Cob și alte fantezii pe care le putem discuta

Anniligus pasiv/

Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata,epliata  (50 extra)

CIM 50 extra

Anal 150 fin sau 350 ora in funcție de grosime și mărime 

Masaj prostatic 50 extra 

Deeptroath depinde de grosime  🤗🤗

- 100 lei 30 de min fără cim

150 lei 30 de min cim inclus dacă igiena corespunde 

200 ora (2 fin sau 1 fin și masaj)

250lei/1 oră(2 fin sau 1 fin și masaj  -1 fin cim dacă igienacorespunde)A95A7788-85C2-440A-BE98-B05C7678AB46.jpeg.463e085bbedbd8a2c3fff8ee00eb106c.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, in urma unei vizite recente la Daniela, las si eu aici recenzia:

- programare facuta pentru 30 minute ca de obicei prin WhatsApp, am ajuns la locatie, dusul de reimprospatare si am trecut la actiune cu un ON mai soft pana sa punem caciulita, actiunea nu a durat foarte mult, eu fiind destul de incarcat, la finalizarea in balon nu m-a scos imediat cum se intampla prin alte parti. 

Eram destul de tentat sa incerc un anal dar am inteles ca ptr anal se anunta din timp, ramane ptr data viitoare.

Putina barfa mica si cam asta a fost timpul.

Amenda achitata: 150 lei

Daniela: nu am ce sa-i reprosez, ptr ce am cautat in acea zi la acea ora ptr mine a fost ok, am plecat satisfacut. Venit dupa 2 experiente neplacute, de data aceasta am plecat si eu cu capul sus....

Da, voi mai reveni cu placere la Daniela ptr cum este ea si ceea ce ofera, un alt punct forte fiind zona Unirii, foarte central si destul de des te poti opri la un "popas" :)

Multumesc frumos Daniela ptr momentul oferit, pe data viitoare. 😘

PS: suntem oameni si din cand in cand poate este bine sa mai facem o  mica intrerupere de ritm sau un mic popas de la grijile, treburile cotidiene...

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 13 ore, tony_33 a spus:

Salutare, in urma unei vizite recente la Daniela, las si eu aici recenzia:

- programare facuta pentru 30 minute ca de obicei prin WhatsApp, am ajuns la locatie, dusul de reimprospatare si am trecut la actiune cu un ON mai soft pana sa punem caciulita, actiunea nu a durat foarte mult, eu fiind destul de incarcat, la finalizarea in balon nu m-a scos imediat cum se intampla prin alte parti. 

Eram destul de tentat sa incerc un anal dar am inteles ca ptr anal se anunta din timp, ramane ptr data viitoare.

Putina barfa mica si cam asta a fost timpul.

Amenda achitata: 150 lei

Daniela: nu am ce sa-i reprosez, ptr ce am cautat in acea zi la acea ora ptr mine a fost ok, am plecat satisfacut. Venit dupa 2 experiente neplacute, de data aceasta am plecat si eu cu capul sus....

Da, voi mai reveni cu placere la Daniela ptr cum este ea si ceea ce ofera, un alt punct forte fiind zona Unirii, foarte central si destul de des te poti opri la un "popas" :)

Multumesc frumos Daniela ptr momentul oferit, pe data viitoare. 😘

PS: suntem oameni si din cand in cand poate este bine sa mai facem o  mica intrerupere de ritm sau un mic popas de la grijile, treburile cotidiene...

Mulțumesc frumos 

Ca de fiecare data ești un drăguț 💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...