Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

n-ai indraznit sa scrii ce ai intentionat

Simti tu ca as fi vrut sa spun altceva?

😜

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Probabil ca nu :))) o sa-ti zica ca o ai prea mare. Tactica veche .... 

cam toti o au mare... cand nu are chef

am fost acum cateva zile si iam propus si a zis ca e mare groasa... tactica veche mereu merge...

ps

am facuto in dormitor ;)

Postat

cam toti o au mare... cand nu are chef

am fost acum cateva zile si iam propus si a zis ca e mare groasa... tactica veche mereu merge...

ps

am facuto in dormitor ;)

Hei nu ai fost 😉 și nici nu ai întrebat de anal și nici nu am făcut-o in dormitor 😉 așa ca .....
  • Like 1
Postat

Buna dragii mei astăzi sunt disponibilă între orele 11:00-22:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de telefon:0759142599 sau pe wapp 0751943090 va pup

Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orele 10:30-22:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de telefon : 0759142599 sau pe wapp 0751943090 va pup

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Deci fata pune pasiune, ii place futaiul sau se eschiveaza? Nu am inteles exact....

Postat

Deci fata pune pasiune, ii place futaiul sau se eschiveaza? Nu am inteles exact....

Eu am fost si afirm ca e ok...nu te fute fata sa te rupa, dar nu e fast, la oral...7-8, normal bunicel 8 si e dragutica.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras://
Postat

crezi ca gasesti pasiune in zona aia?

sunt ciori la tot pasul pe acolo

Postat

Nu pune pasiune, e destul de absenta. De futut se fute, dar eu nu as mai reveni...

• Like 1
Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți între orele 16:00-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de telefon : 0751943090 va pup

Fata de când am vizitat o eu și era la început, are pizda franjuri deja

Postat

Fata de când am vizitat o eu și era la început, are pizda franjuri deja

Ești sigur ca o am franjuri? Poate avem și noi probleme ca orice femeii ! Ca stam și suportam tot felu de persoane cu figuri in iei ...
Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orel 10:30-22:00 pentru detalii ma puteți suna la nr de telefon 0759142599 sau pe wapp la nr 0751943090 va pup

Postat

Ești sigur ca o am franjuri? Poate avem și noi probleme ca orice femeii ! Ca stam și suportam tot felu de persoane cu figuri in iei ...

te referi la proxenetii cu care esti obligata sa te futi

• Like 1
  • Minus 1
Postat

te referi la proxenetii cu care esti obligata sa te futi

E problema ta cu cine ma fut? Ma fut cu cine vreau eu poate sa fie proxenet poate sa fie drogat e alegerea mea cu cine ma fut nu e problema ta
  • Like 1
Postat

E problema ta cu cine ma fut? Ma fut cu cine vreau eu poate sa fie proxenet poate sa fie drogat e alegerea mea cu cine ma fut nu e problema ta

in cazul asta nu ai ce cauta pe forum! ai aparut aici respecti regulile, intelegi, taratura mica?

eu iti spun ce sa faci, tu taci si inghiti!

• Minus 2
Postat

in cazul asta nu ai ce cauta pe forum! ai aparut aici respecti regulile, intelegi, taratura mica?

eu iti spun ce sa faci, tu taci si inghiti!

Masoarati cuvintele! Fa o laba și după sa vorbești cu mine 😠nu am ce reguli sa respect ! O sa respect regulile când o sa mi se vorbească frumos atât așa ca dispari după topicul meu
  • Like 2
Postat

Masoarati cuvintele! Fa o laba și după sa vorbești cu mine nu am ce reguli sa respect ! O sa respect regulile când o sa mi se vorbească frumos atât așa ca dispari după topicul meu

Daniela sa-mi masoare pula cu gura.

Nu e topicul tau, e despre tine. Nu ai nici un cuvant de spus ce scriem.

Te lasa pestele sa scrii ce doresti sau iti sufla? Pana acum ti-ai fi cerut scuze si m-ai fi invitat sa te incerc.

Postat

Daniela sa-mi masoare pula cu gura.

Nu e topicul tau, e despre tine. Nu ai nici un cuvant de spus ce scriem.

Te lasa pestele sa scrii ce doresti sau iti sufla? Pana acum ti-ai fi cerut scuze si m-ai fi invitat sa te incerc.

Nu am de ce sa îmi cer scuze tu ai fi ala care ar trebui sa îți ceri scuze și nu cred ca ești tu in măsura sa îmi spui ce sa fac
  • Like 1

Postat

Nu am de ce sa îmi cer scuze tu ai fi ala care ar trebui sa îți ceri scuze și nu cred ca ești tu in măsura sa îmi spui ce sa fac

sunt in masura. eu te platesc sa te fut

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...