Daniela122 Reputație: 3088 Postat Aprilie 25 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Aprilie 25 Buna tuturor Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Aprilie 25 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Aprilie 25 😘 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22448 Postat Aprilie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 25 Pare ca te-ai mai împlinit un pic Daniela . Și îți vine foarte, foarte bine ! P.S. Spun doar din ce vad în poze. Nu te-am vizitat ( încă) , dar îmi place ce vad . Te pup ! 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Aprilie 25 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Aprilie 25 Acum 10 minute, il pupparo a spus: Pare ca te-ai mai împlinit un pic Daniela . Și îți vine foarte, foarte bine ! P.S. Spun doar din ce vad în poze. Nu te-am vizitat ( încă) , dar îmi place ce vad . Te pup ! 54 de kg 🤦 Te aștept să mă vizitezi 😘🫣 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4965 Postat Aprilie 25 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Aprilie 25 Acum 17 minute, Daniela122 a spus: 54 de kg 🤦 Te aștept să mă vizitezi 😘🫣 Tot în bucătărie îți place mai mult 😂😂 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Aprilie 25 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Aprilie 25 Acum 29 minute, armando77 a spus: Tot în bucătărie îți place mai mult 😂😂 Este alta lumina în bucătărie fata de dormitor 🤣 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Aprilie 25 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Aprilie 25 😘 3 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Aprilie 25 Partajează Postat Aprilie 25 Salutare! Vizitat din nou caprioara Daniela, aceasta fiind a doua mea vizita la ea. Naratiunea: Avand chef de distractie dupa munca, m-am gandit sa merg la sigur si sa ii scriu Danielei, deoarece am mai fost o data la ea si am fost foarte multumit. Programare fara probleme pe whatsapp, Daniela mi-a raspuns repede si am stabilit ca ne vom vedea in seara aceasta. Zis si facut, am ajuns repede si m-a intampinat intr-o tinuta sexy rosie, eu glumind cu ea spunandu-i Scufita rosie. M-a intrebat daca ma serveste cu ceva, am ales sa beau un Pepsi si apoi ne-am asezat la masa din bucatarie sa mai stam de vorba, cat timp beam sucul si ea isi fuma tigara. Am fost apoi la un dush, in baie ca si data trecuta am gasit prosop curat si tot ce ai nevoie pentru igienizare. Revenit in camera si Daniela m-a intrebat cum vreau oralul, eu alegand evident oral neprotejat, eu intins pe spate si Daniela pe o parte, iar eu aveam acces nestingherit la pasarica, funduletul si sanii Danielei. Ala micu a facut click cu gura ei si in cateva momente era pietroi. :)) A mai continuat cu oralul cateva minute, dupa care am cerut sa trecem la normal. Montat un prezervativ verde si optat pentru pozitia caprita, unde ea a avut rugamintea sa nu dau tare, avand in vedere dimensiunea penisului meu. M-am conformat, am fost destul de bland cu ea, iar la un moment dat am marit putin ritmul ca sa finalizez, ceea ce s-a si intamplat. Nu e pozitia ei favorita cu cei mai dotati, dar a rezistat cu stoicism. Din nou un dush si revenit in bucatarie, unde am mai vorbit despre una, despre alta, apoi am revenit in camera de joaca pentru cel de-al doilea numar. De data asta am ales ON cu mine in picioare si Daniela in fund la marginea patului. Era bine rau in gurita ei, iar la un moment dat am zis sa ma implic si eu putin si am incercat un facefuck usor, unde a fost foarte receptiva. Nu mai zic ce priveliste aveam in oglinda, imagine de filme xxx. Am trecut apoi la un 69 si m-am infruptat din pizda ei curata si epilata, efectiv nu ma mai saturam s-o ling. Am trecut si pe la fundulet putin, prea imi facea cu "ochiul". Cum Gogu era in pozitie de drepti, gata de actiune, am trecut din nou la sex normal, de data asta in pozitia lady on top. Am lasat-o pe ea la inceput sa conduca ostilitatile, apoi am activat eu motoarele si am dat tare ca sa termin, iar Daniela gemea incet, cred ca ii placea si ei. Finalizat din nou si apoi m-am igienizat, dupa care am revenit in bucatarie si am terminat de baut sucul, in timp ce discutam cu ea. O placere sa vorbesc cu ea, avem subiecte destule de discutie. Am uitat sa mentionez...Incitat de pozele pe care le posteaza, i-am propus inainte sa ajung la ea sa o facem pe balcon, dar nu a vrut pt. ca a fost cam frig azi. Dar nu-i problema, n-o iert cand se mai incalzeste. Eu rar revin la o fata, dar la Daniela sigur o sa mai revin, stiu ca nu dau gres cu ea si sigur ma voi simti bine cu ea. O recomand cu drag celor care vor sa cunoasca o fata tanara, frumoasa si care ofera servicii ok. Cadoul a fost 250 lei pentru o ora, niste bani foarte bine investiti. Te pup, Daniela si multumesc inca o data pentru "tratament". ❤️😘 4 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 La 19.04.2024 la 14:28, reptilozaurusrex a spus: Salut! Ai vreo dovada care sa sustina cele afirmate? Daca da, asteptam sa postezi! 😉 De acuzat e foarte usor, dar mai trebuie aduse si dovezi! Am dovezi destule! Vrei sa vezi cate mii de lei am cheltuite cu ea, nu vad la ce ți-ar folosi, dar daca insiști trimite-mi nr. tău de telefon in pm, nu am de gând să-mi fac cont premium ca să-ți dovedesc ție sau altcuiva, dacă insiști am să-ți trimit pe WhatsApp ceva extrase bancare ca să vezi. Nu am de gând să mai fac comentarii inutile pe contul Danielei…e ultimul care îl mai fac si vă rog să nu mai mă citați! Am spus doar atât! E riscant să-i dați bani împrumut…faceți lucrul ăsta e problema voastră! Doar cash în momentul vizitei, atât! Link spre comentariu
Draym Reputație: 197 Postat Aprilie 26 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 26 Acum 4 ore, andreiam a spus: Am dovezi destule! Vrei sa vezi cate mii de lei am cheltuite cu ea, nu vad la ce ți-ar folosi, dar daca insiști trimite-mi nr. tău de telefon in pm, nu am de gând să-mi fac cont premium ca să-ți dovedesc ție sau altcuiva, dacă insiști am să-ți trimit pe WhatsApp ceva extrase bancare ca să vezi. Nu am de gând să mai fac comentarii inutile pe contul Danielei…e ultimul care îl mai fac si vă rog să nu mai mă citați! Am spus doar atât! E riscant să-i dați bani împrumut…faceți lucrul ăsta e problema voastră! Doar cash în momentul vizitei, atât! Ai ,,dreptate,,. A profitat de noi toti cei care am vizitat-o. Am dus-o in vacante de lux, ia-m cumparate case, apartamente, masini si multe altele. Nu are rost sa aducem dovezi, dar tu crede ne. Ce rost au dovezile? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 1 oră în urmă, Draym a spus: Ai ,,dreptate,,. A profitat de noi toti cei care am vizitat-o. Am dus-o in vacante de lux, ia-m cumparate case, apartamente, masini si multe altele. Nu are rost sa aducem dovezi, dar tu crede ne. Ce rost au dovezile? Ce spun eu și ce înțelegi tu! Nu are sens să pun nici o dovadă aici! Dacă ai ceva de comentat spune în pm nu mai face aici off-topic aiurea, crezi că-ți dă ceva p….a moca dacă mă minusezi pe mine? La fiecare recenzie negativă se găsesc o serie de lingăi care cred ca dacă ei au fost tratatati ok înseamnă ca restul sunt mincinoși și au ceva cu xxxx respectivă! Vrei discuții treci pe DG nu aici pe cont! Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 1 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 1 Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 1 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 1 😘 2 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 1 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 1 150 finalizare oral/ normal Anal este în funcție de grosime și lungime 100 de lei în plus (la finalizare sau la ora ) trebuie anunțat cu cel puțin o oră înainte 250 ora oral normal cu o singura finalizare cim inclusa în preț ,a doua finalizare dacă o dorești tot cim va fi extra 50 de lei Deepthroat 50 de lei extra Cob (finalizare corporala) este inclusa in pret FK 50 extra dacă este compatibilitate și igiena Ballbusting 100 de lei în plus Dominare activa ușoară 100 de lei în plus Pentru mai multe detalii va aștept în privat Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 1 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 1 😘 2 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 1 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 1 😘 4 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 1 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 1 Disponibilă pentru programări 😘 2 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 1 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 1 La 25.04.2024 la 20:51, reptilozaurusrex a spus: Salutare! Vizitat din nou caprioara Daniela, aceasta fiind a doua mea vizita la ea. Naratiunea: Avand chef de distractie dupa munca, m-am gandit sa merg la sigur si sa ii scriu Danielei, deoarece am mai fost o data la ea si am fost foarte multumit. Programare fara probleme pe whatsapp, Daniela mi-a raspuns repede si am stabilit ca ne vom vedea in seara aceasta. Zis si facut, am ajuns repede si m-a intampinat intr-o tinuta sexy rosie, eu glumind cu ea spunandu-i Scufita rosie. M-a intrebat daca ma serveste cu ceva, am ales sa beau un Pepsi si apoi ne-am asezat la masa din bucatarie sa mai stam de vorba, cat timp beam sucul si ea isi fuma tigara. Am fost apoi la un dush, in baie ca si data trecuta am gasit prosop curat si tot ce ai nevoie pentru igienizare. Revenit in camera si Daniela m-a intrebat cum vreau oralul, eu alegand evident oral neprotejat, eu intins pe spate si Daniela pe o parte, iar eu aveam acces nestingherit la pasarica, funduletul si sanii Danielei. Ala micu a facut click cu gura ei si in cateva momente era pietroi. :)) A mai continuat cu oralul cateva minute, dupa care am cerut sa trecem la normal. Montat un prezervativ verde si optat pentru pozitia caprita, unde ea a avut rugamintea sa nu dau tare, avand in vedere dimensiunea penisului meu. M-am conformat, am fost destul de bland cu ea, iar la un moment dat am marit putin ritmul ca sa finalizez, ceea ce s-a si intamplat. Nu e pozitia ei favorita cu cei mai dotati, dar a rezistat cu stoicism. Din nou un dush si revenit in bucatarie, unde am mai vorbit despre una, despre alta, apoi am revenit in camera de joaca pentru cel de-al doilea numar. De data asta am ales ON cu mine in picioare si Daniela in fund la marginea patului. Era bine rau in gurita ei, iar la un moment dat am zis sa ma implic si eu putin si am incercat un facefuck usor, unde a fost foarte receptiva. Nu mai zic ce priveliste aveam in oglinda, imagine de filme xxx. Am trecut apoi la un 69 si m-am infruptat din pizda ei curata si epilata, efectiv nu ma mai saturam s-o ling. Am trecut si pe la fundulet putin, prea imi facea cu "ochiul". Cum Gogu era in pozitie de drepti, gata de actiune, am trecut din nou la sex normal, de data asta in pozitia lady on top. Am lasat-o pe ea la inceput sa conduca ostilitatile, apoi am activat eu motoarele si am dat tare ca sa termin, iar Daniela gemea incet, cred ca ii placea si ei. Finalizat din nou si apoi m-am igienizat, dupa care am revenit in bucatarie si am terminat de baut sucul, in timp ce discutam cu ea. O placere sa vorbesc cu ea, avem subiecte destule de discutie. Am uitat sa mentionez...Incitat de pozele pe care le posteaza, i-am propus inainte sa ajung la ea sa o facem pe balcon, dar nu a vrut pt. ca a fost cam frig azi. Dar nu-i problema, n-o iert cand se mai incalzeste. Eu rar revin la o fata, dar la Daniela sigur o sa mai revin, stiu ca nu dau gres cu ea si sigur ma voi simti bine cu ea. O recomand cu drag celor care vor sa cunoasca o fata tanara, frumoasa si care ofera servicii ok. Cadoul a fost 250 lei pentru o ora, niste bani foarte bine investiti. Te pup, Daniela si multumesc inca o data pentru "tratament". ❤️😘 Mulțumesc frumos Cu drag și data viitoare 😘 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Mai 1 Partajează Postat Mai 1 1 oră în urmă, Daniela122 a spus: Mulțumesc frumos Cu drag și data viitoare 😘 Cu drag. Pup 🥰😘🌹 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 2 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 2 Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Mai 2 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 2 On 4/20/2024 at 12:00 PM, Daniela122 said: 😘 Foarte faina poza asta. Felicitari! Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 2 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 2 Acum 7 minute, daniel2012 a spus: Foarte faina poza asta. Felicitari! 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Mai 2 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Mai 2 😘 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum