Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Daniela tu faci CIM in 100/fin.?

Locatia acum e pe Radu Voda?

Ms.

Ce zici , poti raspunde ?

Dureaza 2 sec.

Postat

Daniela tu faci CIM in 100/fin.?

Locatia acum e pe Radu Voda?

Ms.

Dureaza 2 sec.

• Oras:Bucuresti
Postat

Dureaza 2 sec.

Buna da fac Cim in 100 de lei

Locația acum este pe bd uniri

Postat

Buna! Da se poate

Ma poți suna și discutam

Super.

Si ai fi dispusa sa incercam si ballbusting? Sa si torturezi putin testiculele.

Postat

Super.

Si ai fi dispusa sa incercam si ballbusting? Sa si torturezi putin testiculele.

Suna-ma și discutam

Postat

Eu zic ca are un gfe destul de ridicat, cel puțin cu mine chiar a avut exagerat de mult

Și nu te-a plăcut ?

Postat

Plăcut e puțin spus.. Nu înțeleg persoanele care te critica ca nu au avut parte de gfe din partea ta.

Postat

Plăcut e puțin spus.. Nu înțeleg persoanele care te critica ca nu au avut parte de gfe din partea ta.

Acum depinde și de persoana care e lângă mâine și cât de multă chimie este între noi :)

Postat

Dragi tovarăși și pretini,

Azi am ajuns și eu pe la Dănuța. Foarte mișto fata, mi-a plăcut din prima.

Mai era o colegă în bucătărie, cred că Luana. Cam interesăntuță, vorbea la telefon și nu mi-a fost prezentată. Mi-a trecut prin cap să le propun o aroganță, dar eram deja cu gândul la Daniela și....poate data viitoare încercăm ceva, dacă e posibil.

Daniela e dulcică foc, naturală, trup foarte frumos, sânii micuți, fund frumos, iar figura mi-a placut cel mai mult.

Papucei, prosop, duș și acțiune. Venisem chitit pe ON și asta am primit. Am încercat ceva NP, dar mintea îmi era la ON, așa că am revenit la ON unde am și terminat.

Oral bun, cu atenție la ouțe, fata se conformează și face ce îi spui. Important e să te porți frumos cu ea.

Note:

Locatia: 8 - un pic dezordine, dar te face să te simți ca și cum ai parte de un futai pe nepregătite. Baia cu tot ce trebuie, doar apa caldă se lasă un pic așteptată. Nu e relevand și oricum, nu e vina ei.

Fata: 9,5 - frumușică, volubilă, ai ce vorbi cu ea, trup frumos de puștoaică, sânii micuți, fund sexy, înăltuță și foaaarte strâmtă.

ON: 8,5 - se străduiește, e atentă la ce îți place, se implică, geme frumos.

NP: nu o să îl notez pentru că a durat foarte puțin. Totuși stă frumos, geme, se umezește natural, dar repet, este foarte foarte strâmtă.

Am revenit la ON și am terminat CIM cu atenția aferentă din partea ei, a strâns, frumos  :blushing2

Recomand!

Am achitat 100 lei și am fugit repede, pentru că primisem un SMS de la un curier și trebuia să ajung acasă.

Te pup!

PS:  "De unde ești?"  :laugh2

• Like 5
Postat

Dragi tovarăși și pretini,

Azi am ajuns și eu pe la Dănuța. Foarte mișto fata, mi-a plăcut din prima.

Mai era o colegă în bucătărie, cred că Luana. Cam interesăntuță, vorbea la telefon și nu mi-a fost prezentată. Mi-a trecut prin cap să le propun o aroganță, dar eram deja cu gândul la Daniela și....poate data viitoare încercăm ceva, dacă e posibil.

Daniela e dulcică foc, naturală, trup foarte frumos, sânii micuți, fund frumos, iar figura mi-a placut cel mai mult.

Papucei, prosop, duș și acțiune. Venisem chitit pe ON și asta am primit. Am încercat ceva NP, dar mintea îmi era la ON, așa că am revenit la ON unde am și terminat.

Oral bun, cu atenție la ouțe, fata se conformează și face ce îi spui. Important e să te porți frumos cu ea.

Note:

Locatia: 8 - un pic dezordine, dar te face să te simți ca și cum ai parte de un futai pe nepregătite. Baia cu tot ce trebuie, doar apa caldă se lasă un pic așteptată. Nu e relevand și oricum, nu e vina ei.

Fata: 9,5 - frumușică, volubilă, ai ce vorbi cu ea, trup frumos de puștoaică, sânii micuți, fund sexy, înăltuță și foaaarte strâmtă.

ON: 8,5 - se străduiește, e atentă la ce îți place, se implică, geme frumos.

NP: nu o să îl notez pentru că a durat foarte puțin. Totuși stă frumos, geme, se umezește natural, dar repet, este foarte foarte strâmtă.

Am revenit la ON și am terminat CIM cu atenția aferentă din partea ei, a strâns, frumos  :blushing2

Recomand!

Am achitat 100 lei și am fugit repede, pentru că primisem un SMS de la un curier și trebuia să ajung acasă.

Te pup!

PS:  "De unde ești?"  :laugh2

Mulțumesc frumos pentru vizita

Și te mai aștept oricând

• Like 1
Postat

Sorry, eram convins că e cel din titlu.

Pls, un admin să modifice. Thx

Nu e nimic

Dar e scris și in semnătura nr de telefon

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...