Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

Hello, am fost si eu la Daniela acum cateva zile si revin cu recenzie.

Vreau sa zic ca a fost mai draguta decat ma asteptam, ca aspect.
Facut programare prin whatsapp cu 2 ore inainte, confirmat cu 30 minute inainte si respectat la secunda.
Door to door am stat 60 de minute.
Te ghideaza ea unde sa mergi dupa ce ajungi in zona.
Mai are o colega de apartament, poate pe viitor o sa isi inchirieze singura o garsoniera ceva, ar fi mai super, mai intim. Legat de ce a raportat unu mai sus, nici un miros suspect. E tanara, legat de dezordine, au fost 2-3 haine aruncate colo pe canapea dar asta nu inseamna ca e murdar.
Dus am facut si eu si ea pe rand.
Incepe cu oral, l-am ales neprotejat, da atentie la oo dar eu nu am pasiune pentru asa ceva, oralul este umed dar o singura viteza, nu strica sa se joace putin cu limnuta :))
Legat de normal, am incercat de vreo 2 ori, in mai multe pozitii, dar am avut eu o problema si mi-a murit soldatelul de fiecare data, tre sa vad ce se intampla.
Eu personal mai revin la ea pe viitor ba chiar o recomand si altor prieteni.

Note:

Locatie: 8, usor de ajuns, nu greu de gasit parcare, daca era singura probabil ar fi fost 10

Fizic: 9, tanara, frumoasa, sanii mici cum imi plac, fundul la fel

Oral: 8, cum am zis umed, o singura viteza, poate o combinatie de dt cu jucat cu limbuta l-ar ridica la 10

Normal: aici nu prea am ce nota ca n-am prea facut nimic in schimb participa, da contra, nu sta lemn cum zicea cineva.

GFE: 9, ne-am inteles bine, foarte prietenoasa, nu a fost rece ba din contra.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Hello, am fost si eu la Daniela acum cateva zile si revin cu recenzie.

Vreau sa zic ca a fost mai draguta decat ma asteptam, ca aspect.

Facut programare prin whatsapp cu 2 ore inainte, confirmat cu 30 minute inainte si respectat la secunda.

Door to door am stat 60 de minute.

Te ghideaza ea unde sa mergi dupa ce ajungi in zona.

Mai are o colega de apartament, poate pe viitor o sa isi inchirieze singura o garsoniera ceva, ar fi mai super, mai intim. Legat de ce a raportat unu mai sus, nici un miros suspect. E tanara, legat de dezordine, au fost 2-3 haine aruncate colo pe canapea dar asta nu inseamna ca e murdar.

Dus am facut si eu si ea pe rand.

Incepe cu oral, l-am ales neprotejat, da atentie la oo dar eu nu am pasiune pentru asa ceva, oralul este umed dar o singura viteza, nu strica sa se joace putin cu limnuta :))

Legat de normal, am incercat de vreo 2 ori, in mai multe pozitii, dar am avut eu o problema si mi-a murit soldatelul de fiecare data, tre sa vad ce se intampla.

Eu personal mai revin la ea pe viitor ba chiar o recomand si altor prieteni.

Note:

Locatie: 8, usor de ajuns, nu greu de gasit parcare, daca era singura probabil ar fi fost 10

Fizic: 9, tanara, frumoasa, sanii mici cum imi plac, fundul la fel

Oral: 8, cum am zis umed, o singura viteza, poate o combinatie de dt cu jucat cu limbuta l-ar ridica la 10

Normal: aici nu prea am ce nota ca n-am prea facut nimic in schimb participa, da contra, nu sta lemn cum zicea cineva.

GFE: 9, ne-am inteles bine, foarte prietenoasa, nu a fost rece ba din contra.

Mulțumesc foarte mult pentru vizita

Și oricând cu drag te mai aștept

Link spre comentariu
  • Telefon: gumitzah
  • Telefon: gumitzah

Salut confrati. Nu am mai postat demult o recenzie, e cazul sa ies din zona de confort si sa contribui.

Am fost recent la Daniela si cu siguranta o sa mai merg din nou.

Aproape tot ce am citit aici e adevarat, e draguta si la fata si la corp, are GFE bun, apartamentul e dezordonat si mi-a amintit de camin dar hei, cui ii pasa? Te futi cu o pustoaica misto careia ii place ce face. Am inceput cu un oral ne la care m-ar fi terminat rapid daca nu o oprea, am continuat cu un oral din partea mea la care i-am oferit un pic de bucurie :) si apoi normal unde am terminat in doggy dupa cateva pozitii schimbate. E stramta si se simte super bine cand intri in ea. Numarul 2 a debutat cu oral din partea ei si apoi direct doggy, din pacate raul, ramul, telefonul meu si apoi ceva sonerie pe la colega mi-au oprit avantul si n-am mai finalizat, desi Daniela s-a chinuit in fel si chip sa nu ma lase asa. Recuperam la urmatoarea.

Note

Locatia: 7.5 - dezordine si nu neaparat renovata la zi. Dar nu pentru asta m-am dus. I-am recomandat apa de gura pt vizitatori :)

Fata: 9,5 - dulce, zambareata, teen fresh, sexy si stramta. excelent!

ON: 9 - face tot ce stie sa te simti bine, atenta la anexe, geme placut.

NP 9: pare ca ii place sexul si clar ii place pe la spate, se implica, geme, da contre.

Fiind prima vizita, ma astept sincer ca notele sa creasca dupa urmatoarele.

Nu am simtit mirosuri suspecte, nimic de genul, a facut dus dupa mine oricum. Dar nah, nu va duceti voi ca sa pot gasi liber mai usor :)

• Like 3
Link spre comentariu

Salut confrati. Nu am mai postat demult o recenzie, e cazul sa ies din zona de confort si sa contribui.

Am fost recent la Daniela si cu siguranta o sa mai merg din nou.

Aproape tot ce am citit aici e adevarat, e draguta si la fata si la corp, are GFE bun, apartamentul e dezordonat si mi-a amintit de camin dar hei, cui ii pasa? Te futi cu o pustoaica misto careia ii place ce face. Am inceput cu un oral ne la care m-ar fi terminat rapid daca nu o oprea, am continuat cu un oral din partea mea la care i-am oferit un pic de bucurie :) si apoi normal unde am terminat in doggy dupa cateva pozitii schimbate. E stramta si se simte super bine cand intri in ea. Numarul 2 a debutat cu oral din partea ei si apoi direct doggy, din pacate raul, ramul, telefonul meu si apoi ceva sonerie pe la colega mi-au oprit avantul si n-am mai finalizat, desi Daniela s-a chinuit in fel si chip sa nu ma lase asa. Recuperam la urmatoarea.

Note

Locatia: 7.5 - dezordine si nu neaparat renovata la zi. Dar nu pentru asta m-am dus. I-am recomandat apa de gura pt vizitatori :)

Fata: 9,5 - dulce, zambareata, teen fresh, sexy si stramta. excelent!

ON: 9 - face tot ce stie sa te simti bine, atenta la anexe, geme placut.

NP 9: pare ca ii place sexul si clar ii place pe la spate, se implica, geme, da contre.[/size]

Fiind prima vizita, ma astept sincer ca notele sa creasca dupa urmatoarele.[/size]

Nu am simtit mirosuri suspecte, nimic de genul, a facut dus dupa mine oricum. Dar nah, nu va duceti voi ca sa pot gasi liber mai usor :)[/size]

Te pupic dulce dulce

Și te mai aștept oricând pe la mine

Sa recuperam :)

Link spre comentariu

Salut,

Am fost la Daniela in weekend si revin cu recenzia.

Ajuns la locație, după dusul de rigoare am început cu preludiu sărutări, FK, supt țâțe, limbi, are o păsărică foarte frumoasă, încă mi se scoală pula când mă gândesc la ea.

Am sărit peste oral si am trecut direct la normal, misionar, cu picioarele trase spre ea, arăta foarte mișto in poziția asta, e foarte stramta am terminat repede.

Ceea ce mi-a plăcut la ea e că e foarte ascultatoare si după finalizare am mai stat puțin cu ea in pat.

Note:

Locație- ușor de ajuns, multe locuri de parcare, oglinzi in dormitor, puțină dezordine dar asta nu a contat. - 8

Aspect: 8-9, frumușică, sani, păsărică si cur mișto.

Oral: data viitoare

Normal: 10

Igiena: 10, nu am detectat niciun miros neplăcut in nicio zonă, din contră

GFE: 8-9, la FK nu prea i-am simțit limba, dar o deranjat-o faptul că eram puțin nebărbierit.

Am decartat 100 lei pentru această experiență foarte plăcută, si e posibil sa mai revin in viitor.

• Like 2
Link spre comentariu

Salut,

Am fost la Daniela in weekend si revin cu recenzia.

Ajuns la locație, după dusul de rigoare am început cu preludiu sărutări, FK, supt țâțe, limbi, are o păsărică foarte frumoasă, încă mi se scoală pula când mă gândesc la ea.

Am sărit peste oral si am trecut direct la normal, misionar, cu picioarele trase spre ea, arăta foarte mișto in poziția asta, e foarte stramta am terminat repede.

Ceea ce mi-a plăcut la ea e că e foarte ascultatoare si după finalizare am mai stat puțin cu ea in pat.

Note:

Locație- ușor de ajuns, multe locuri de parcare, oglinzi in dormitor, puțină dezordine dar asta nu a contat. - 8

Aspect: 8-9, frumușică, sani, păsărică si cur mișto.

Oral: data viitoare

Normal: 10

Igiena: 10, nu am detectat niciun miros neplăcut in nicio zonă, din contră

GFE: 8-9, la FK nu prea i-am simțit limba, dar o deranjat-o faptul că eram puțin nebărbierit.

Am decartat 100 lei pentru această experiență foarte plăcută, si e posibil sa mai revin in viitor.

Mulțumesc frumos pentru vizita și te mai aștept cu drag pe la mine

Te pup

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...