Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

doar cu anumiti oameni eu plec greu de la ea ma tine la cafea la tigari pana vine urmatorul client sau pana unu din noi chiar are treaba ... asta nu inseamna ca daca ii dai 100 ron poti sa stai o saptamana dar cu mine e sociabila e ok.. depinde cum abordezi situatia 

Link spre comentariu
Vizitator razielduke
Reputație: 0

Am vizitat-o pe Daniela in prima saptamana din Ianuarie.

Locatia 6: pe langa piata Alba Iulia. Putin murdar prin casa, dar mai ales in camera ei (tre sa faca curat pe pat si sa puna lenjerie).

Corp 7: e frumusica la fata dar trebuie sa scad ca avea putina burtica dar e de inteles ca parca a nascut.

Igiena 9: s-a dus la dus dupa mine, nimic de reprosat

Oral neprotejat 7: il face incet, nu se simte rau dar nu e nimic de povestit

Normal protejat 9: e super stramta tipa si in LOT se simte fantastic. Am incercat parca misionar si doggy dar din pacate era racita si nu era in forma :(

GFE 7: e distanta si te pupa asa sfios, dar este respectuoasa.

Am finalizat cu CIM ajutat si de mana mea (ea obosise la oral). M-am simtit bine si recomand oricui sa ii faca o vizita.

Acum niste sfaturi pentru ea, chestii care poate o vor ajuta cu alti clienti:

- sa nu fumeze in camera in care se fute, sau macar sa se asigure ca e bine aerisita

- sa puna lenjerie pe pat si sa se asigure ca e curata; eu cand am fost am stat direct pe pat si era cam patat (prefer sa nu ma gandesc de la ce erau petele :))))

- se incerce putina conversatie inainte/dupa actiune ca pare foarte inabordabila si este posibil ca unii clienti sa fie deranjati

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o pe Daniela in prima saptamana din Ianuarie.

Locatia 6: pe langa piata Alba Iulia. Putin murdar prin casa, dar mai ales in camera ei (tre sa faca curat pe pat si sa puna lenjerie).

Corp 7: e frumusica la fata dar trebuie sa scad ca avea putina burtica dar e de inteles ca parca a nascut.

Igiena 9: s-a dus la dus dupa mine, nimic de reprosat

Oral neprotejat 7: il face incet, nu se simte rau dar nu e nimic de povestit

Normal protejat 9: e super stramta tipa si in LOT se simte fantastic. Am incercat parca misionar si doggy dar din pacate era racita si nu era in forma :(

GFE 7: e distanta si te pupa asa sfios, dar este respectuoasa.

Am finalizat cu CIM ajutat si de mana mea (ea obosise la oral). M-am simtit bine si recomand oricui sa ii faca o vizita.

Acum niste sfaturi pentru ea, chestii care poate o vor ajuta cu alti clienti:

- sa nu fumeze in camera in care se fute, sau macar sa se asigure ca e bine aerisita

- sa puna lenjerie pe pat si sa se asigure ca e curata; eu cand am fost am stat direct pe pat si era cam patat (prefer sa nu ma gandesc de la ce erau petele :))))

- se incerce putina conversatie inainte/dupa actiune ca pare foarte inabordabila si este posibil ca unii clienti sa fie deranjati

Mulțumesc pentru vizită

Lenjeria este pătată in continuare chiar daca este spalata si nu stiu de la ce pentru ca nu am lucrat decât eu in camera accea ....

Poti veni oricand si o sa vezi ca nu mai este asa in apartament pentru ca sunt singura acum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...