zico Reputație: 236 Postat Martie 12, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 12, 2013 NEW NEW IN ZONA Ma adresez domnilor generosi. Te astept in cuibusorul meu pt a petrece clipe unice si mult asteptate. Ofer companie intima, sex oral si normal, (ofer orice fantezie contra cost), Titan (caut colega), 12 Mar 15:52 0765.679.577 Bucuresti
papuasul Reputație: -472 Postat Martie 14, 2013 Postat Martie 14, 2013 Alina 20 de ani, pe b-dul 1 Decembrie in zona mag. Auchan. Oral si normal ambele protejate. Oral neprotejat in functie de igiena si contra cost dar fara finalizare.
ochimov Reputație: 73 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Vizitat domnita Alina. Din pacate, eram intr-o stare proasta fizica si psihica si a iesit un fiasco. NOUA IN ZONA ALINA Ma adresez domnilor generosi.Te astept in cuibusorul meu pt a petrece clipe unice si mult asteptate.Ofer companie intima, sex oral si normal (ofer orice fantezie contra cost) caut colega.TITAN 17 Mar 15:55 0765.679.577 Bucuresti email: [email protected] POZELE sunt reale 100%, e pustoaica din poze. Mihai Bravu a fost prima locatie (vis a vis de Rompetrol), acum e in Titan (1 decembrie). Pe scurt:- m-a intampinat intr-o camera fara lumina (cica becul este ars, dar am reusit sa o vad pe hol cum arata de aceea am decis sa raman).-pustoaica tip pitipoanca de prin cluburi, cu "zorzoane" in nas si buric, corp superb (nota 9- 10), desi mie nu imi plac creolele.-sani frumosi, rotunzi dar neerectili - nota 8.-fundulet de milioane, pacat ca nu am pompat in el. - nota 10. Prestatia a fost un esec, nu accepta GF sau FK, desi m-a lasat sa o sarut la pasarica, frumoasa si frageda - nota 9.-GFE - nota zero-oral - nota 5 (nu are nici o treaba cu meseria asta) - doar PROTEJAT-normal, a venit "deasupra", fara tehnici speciale, am finalizat in mai putin de 1 minut!!!-actul 2 nu s-a mai produs pentru ca GOGU a ramas mort, cu toate eforturile ei de al resuscita (15 minute s-a chinuit, a ramas flasc).-ca si sociabilitate, dau nota buna, s-a straduit sa fie o companie placuta, dar s-a comportat ca o frigida. DE VIZITAT, pentru aspectul fizic, ATAT! Banii ceruti inainte, am zis ca stau o tura si apoi mai vad, dar a spus sa zic din start cat stau, am decartat 150 lei, am ejaculat intr-un minut...asta a fost...LAMENTABIL! 3
ceamlung Reputație: 5 Postat Martie 17, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 17, 2013 Am vizitat-o si eu . Azi in jurul orei 18 neavand ce face am intrat sa cau ceva pentru asta mic in AT . Uitandu-ma am vazut-o pe Alinuta,si am zis hai sa incerc. Am sunato si i-am zis ca vreau si eu sa-i fac o vizita,mi-a dat adresa(Bulevardul 1decembrie pe langa Auchan)fiind in zona am ajuns in 10 minute. Am urcat sus m-a asteptat intr-o rochita neagra,aratandu-i formele foarte bine(pozele reale 100%) si am zis sa raman o ora. S-a apucat de treaba,oral fara prezervativ pentru 20 de lei in plus(o nimica toata pentru mine). Oral 9 foarte frumos fara manuta, normal 8 s-a chinuit sa gafaie. Gafait 9 ia iesit cat de cat parca chiar se simtea bine, locatia 7. Merita vizitata. Incearca sa te faca sa te simti bine. Foarte draguta !
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2013 Incearca sa ne lamuresti DE CE MERITA VIZITATA! Ca din ce ai scris mai sus... eu nu m-as duce!
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Martie 17, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 17, 2013 Scuze pt.postarea anterioara si pentru off-topic Dar [email protected] cam induci in eroare cu nota de 9 la GFE...avand in vedere ca un membru cu reputatie foarte buna in speta @OCHIMOV a dat o nota de 0...mi se pare cam dubios... Scuze daca am gresit
ceamlung Reputație: 5 Postat Martie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2013 Referitor la @OCHIMOV eu am vazut cu totul altceva. Adica s-a comportat destul de ok. Becul din cate am vazut eu nu era ars(nu avea "zorzoane" nici in nas si nici in buric,avea decat unul in spranceana) GFE ramane aceeasi nota deoarece m-a facut sa cred ca ii place ceea ce face,"piti"pare dar aparentele inseala,a incercat sa se faca placuta,a fost comunicativa si simpatica. Arata bine rau,exact ca in poze. Parerea mea este ca merita vizitata,eu o sa o vizitez de cate ori are nevoie asta micu de ceva frumos.
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2013 Mai nene... am incercat sa nu fiu mai drastic, dar nu imi lasi alternativa: asteptam pana maine descrierea actiunii!
ceamlung Reputație: 5 Postat Martie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2013 Descrierea: e bruneta,ten creol,are 1 70 m, sanii frumosi si rotunzi,fundulet usor bombat,in jur de 50 kg, fata draguta,dantura ok.( Din pacate nu face anal nici contra cost ..) Actiunea : s.a apucat de treaba,a inceput cu un oral neprotejat(contra-cost) fara manuta,fara nici o urma de dinti,dupa cateva minute m-a intrebat daca ne apucam de normal,am pus-o peste mine (nu prea stie sa se miste deasupra doar ajutata),am pus.o caprita,gemete frumoase,naturale,se umezeste natural, fiind stramta in pasarica am finalizat dupa cateva minue,mi-a dat jos "caciulita" cu un servetel umed dupa care mi-a zis ca pot merge la baie(baia curata dar cam micuta,gel de dus din abundenta,prosop curat). Am iesit din dus,am fumat o tigara,m-a servit cu un pahar de suc(foarte dragut gestul) si am zis hai sa ne apucam si de partea a 2 a. A inceput la fel cu oral pana s-a ridicat asta micu, m-am pus deasupra,gemea destul de usor si frumos,facandu-ma si de data asta sa ejaculez repede . M-am "echipat" si am plecat. Am uitat sa specific( epilata frumos,miroase bine,curata ) . Sper ca am detaliat destul de bine ce s-a intamplat. Daca mai apare ceva , va anunt ! 4
pablo89 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2013 pret ?
ceamlung Reputație: 5 Postat Martie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2013 Are 80 lei/finalizarea , 150/ora . Parerea mea,a meritat banii pe care i-am dat . Scuze daca am gresit ! 2
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2013 Ai vazut ca se poate? +1 de la io
steev Reputație: 410 Postat Martie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2013 Sunat azi la duduia de doua ori, ca am avut ceva treaba in zona lasat si sms astept inca
mikelaurey Reputație: 22 Postat Aprilie 10, 2013 Oras:Near Ocean Oras:Near Ocean Postat Aprilie 10, 2013 Hai sa va povestesc eu cum sta treaba cu Andreea (pe care am vizitat-o de 4x) aceasta PITZI care in realitate arata mult mai bine decat Daniela Crudu.Pozele atasate au fost folosite in primele anunturi, ulterior au aparut cele de la inceputul acestui thread Eu am vizitat aceasta copilita pe 7martie in prima ei zi de lucru fiind si primul client : LuckyMe.La acea data activa in locatia din bd. tineretului, dacie verde, etaj 8 mai avand o colega de apartament.Apoi, la vreo cateva zile s-a mutat cu aceiasi colega vis-a-vis de benzinaria de la dristor.In toate cele patru intrevederi cu Andreea, actiunea a urmat acelasi itinerariu si de fiecare data am stat 1h si am platit 150ron.Prima intalnire s-a desfarurat in ap. din tineretului, camera cu icoana deasupra patului - sa il vedeti pe MikeLaurey stand pe spate , privind icoana si multumind cerului pentru pizda cruda ce mi-a fost dat sa o intalnesc .Andreea - numita in continuare "Cruduta" datorita asemanarilor cu vedeta TV, mai nou amanta de fotbalist becalic.La inceput Cruduta mea era timida si tremura usor asa ca ne-am tinut in brate am sarutato pe trupul divin si fara urma de imperfectiune - DA, CRUDUTA ARE UN TRUP PERFECT (conform gusturilor mele) aprox 165-170, bruneta cu un par curat si placut parfumat(prin care mi-am tot bagat pula), solarizata, un pierce si ceva zorzonele pe brate.Odata ce ne-am cunoscut mai bine a urmat un oral protejat din partea ei apoi am trecut in 69 (la inceput nu percepea extra taxa pt 69), o pasarica frageda, gustoasa cu clitoris excitabil care dupa vreo zece minute de smotocit mi-a EXPLODAT in gura TREMURAND din toate incheieturile, am ramas imbratisati cateva secunde si m-a rugat s-o fut, schimbat ceva pozitii la normal, finalizat in vaginul ei fraged si ramas imbratisati pret de vreo 6-7minute fara sa dea vreun semn ca s-ar grabi. Experientele fiind similare si comportamentul Crudutei ramanand acelasi pe parcursul celor patru intrevederi; am decis sa fac o singura recenzie. Oral protejat: 6 cam molcom, usoare urme de dinti, avea o privire inocenta in timp ce o sugea - ceea ce mie mi-a placutNormal:7 f.stramta in pasarica iar daca o pui deasupra habar nu are sa se miste - compenseaza mult datorita imaginii69:10 la fiecare intalnire a avut orgasm in aceasta pozitie ..... iar imagine si gustul pasaricii sunt memorabileGFE:5 nu prea stie ea cu ce se mananca fututul si este cam tampa dar frumusetea, prospetimea si senzatia de dupa merita trecute in cronici.Corp: !0 in viziunea mea CRUDUTA este CREATIA PERFECTA : picioare, cur, pasarica, trup,piele, par . . . . . din cap pana in picioare, ingrijita, parfumata, ....platit 150ron/h exista si varianta de 80ron/finalizare normal si oral protejate - acum vad ca percepe taxa pt 69 O recomand pentru amatorii de pustoaice tinere, skiny cu un trup perfect. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum