andreeacd Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2018 Salut! Sunt crossdresser, de obicei pasiv cu experienta limitata. Fac numai outcall si raspund numai la mesaje. Tin sa mentionez ca am o aliura masculina.Ofer oral neprotejat (in functe de igiena) si anal protejat.COF COB Putem discuta si mici fantezii😇100lei/finalizarea 150lei/ora. Astept sa mi dai mesaj la 0720919104 si sa stabilim cand ne vedem😇
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 22, 2018 Salut! Sunt crossdresser, de obicei pasiv cu experienta limitata. Fac numai outcall si raspund numai la mesaje. Tin sa mentionez ca am o aliura masculina.Ofer oral neprotejat (in functe de igiena) si anal protejat.COF COB Putem discuta si mici fantezii😇100lei/finalizarea 150lei/ora. Astept sa mi dai mesaj la 0720919104 si sa stabilim cand ne vedem😇bah tu te futi in cur.bulangiule :))Pai deschide topicul la intrebari si raspunsuri,nu la fete vizitate.ai dat cu bata-n balta,da asa,din prima...ce nu face omul pt bani :)) 1
proteve Reputație: 48 Postat Iulie 22, 2018 Oras:Catanga Oras:Catanga Postat Iulie 22, 2018 Salut! Sunt crossdresser, de obicei pasiv cu experienta limitata. Fac numai outcall si raspund numai la mesaje. Tin sa mentionez ca am o aliura masculina.Ofer oral neprotejat (in functe de igiena) si anal protejat.COFCOBPutem discuta si mici fantezii100lei/finalizarea 150lei/ora.Astept sa mi dai mesaj la 0720919104 si sa stabilim cand ne vedemCrossdresser se spune acolo de unde ai venit? La noi se spune poponar. 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 22, 2018 Crossdresser se spune acolo de unde ai venit? La noi se spune poponar.incearca si el sa fie in "fund" cu moda :))Dar o curiozitate am : ce-ar face daca ar venii unu cu pula de cal ? Ce o sa zica? :))Poate ne raspunde el 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 22, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Iulie 22, 2018 Cand am citit pe repede inainte ...Crossdresser, am zis ce naiba-i asta, SUV ...? :laugh2 :no2 :laugh2 2
lazy Reputație: 2570 Postat Iulie 22, 2018 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Iulie 22, 2018 Rava..aș zice că n-ai citit chiar rău...O fi SUV...cu deschidere largă în partea din spate...de haion zic! 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 22, 2018 Rava..aș zice că n-ai citit chiar rău...O fi SUV...cu deschidere largă în partea din spate...de haion zic!ehe..ne amuzam noi pe seama luui,da el saracu numai zice nimic,s-o fii rusinat? :))PS Amelio,unde esti? Zi o vorba,un sfat la baitu aista :)) 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 22, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 22, 2018 De'aia tot plouā aiurea asa, de'aia sa schimbat vremea ,auzi la ei **spam editat**itate sexuala vor drepturi,Esecuri ale naturii,daca ar venii fiul meu/fiica mea la mine si sa imi zica ca este pe invers ii scot de pe numele meu,ii dezmostenesc.. 4 1
popdraco Reputație: 74 Postat Iulie 22, 2018 Oras:România Oras:România Postat Iulie 22, 2018 De'aia tot plouā aiurea asa, de'aia sa schimbat vremea ,auzi la ei **spam editat**itate sexuala vor drepturi,Esecuri ale naturii,daca ar venii fiul meu/fiica mea la mine si sa imi zica ca este pe invers ii scot de pe numele meu,ii dezmostenesc..mor frate nici transexulalii nu mai sunt ce au fost. NU MAI VREI SA FII TRANS ?NU MAI VREI SA SUGI ? 1
negrutu Reputație: 30 Postat Iulie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 22, 2018 in penis nu te futi?
ronaldobrasil Reputație: 680 Postat Iulie 22, 2018 Postat Iulie 22, 2018 De'aia tot plouā aiurea asa, de'aia sa schimbat vremea ,auzi la ei **spam editat**itate sexuala vor drepturi,Esecuri ale naturii,daca ar venii fiul meu/fiica mea la mine si sa imi zica ca este pe invers ii scot de pe numele meu,ii dezmostenesc..Stai ma tata ca sunt crossdresser,membru LGBT...poc poc poc poc :)
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 22, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 22, 2018 Stai ma tata ca sunt crossdresser,membru LGBT...poc poc poc poc :) sa fie pe pe draqu sa il ia. 5
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Iulie 23, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 23, 2018 ...deci Andreea este "pasiv" sau "pasiva" ? .....sau poate ai surpriza ca te alearga prin camera si te ustura intalnirea cu el/ea.... 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 24, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Iulie 24, 2018 ehe..ne amuzam noi pe seama luui,da el saracu numai zice nimic,s-o fii rusinat? :))PS Amelio,unde esti? Zi o vorba,un sfat la baitu aista :)) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :no2 :no2 :no2 Dar Pumele-s misto ! 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 25, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 25, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :no2 :no2 :no2 Dar Pumele-s misto !sau poate pt el,pulele-n cur :))Fute-a-l-ar in cur unu cu pula cat trompa de elefant :)) 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Iulie 25, 2018 sa nu-i placa ...stii ce zic ... :laugh2 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 26, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 26, 2018 - Tăticule.- Zi mah...cie vriei ?- Taticule...sa şti ka io îs crossdresser pasiv.- Cie dreaq moi ie si aia ?- Poi şti tu...mii imi plaşi pula muuult di tăt. Imi plasi so sug, so bag pi gît, so scuip si sa ma bat pi față ku ia. Imi plasi sa ling coaie păroase si sa mio bag tată adînc ân cur. Imi plasi sa zbier ân pula ka o curva !- Poi asa zi mah...ka iejti fix ka măta !!! 3
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2018 Postat Iulie 27, 2018 Cea mai mare greseala,in ce priveste sexul, pe care o poate face un barbat este sa refuze o femeie! Nu conteaza varsta, culoarea,aspectul,greutatea,religia,sexul.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum