Sari la conținut

o noua runda de promovari

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Pentru contributia adusa comunitatii urmatorii au fost promovati la grupul serious contributors:

si la VIP urmatorii:

post-2-0-71389300-1363581955_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

Multumesc pentru promovare! sper sa ma tina genunchii si portofelul sa fiu cat mai util forumului..

Postat

Daca nu e cu suparare, indraznesc sa supun atentiei conducerii 4 propuneri de promovare:

skydiver si cioco(vip) pentru platinum

GT007 si Ventrino (sc) pentru vip

Cred ca o merita din plin.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Multumesc pentru promovare si promit sa vin cu recenzii cat mai obiective . O zi frumoasa !

Vizitator CactusJack
Postat

Lasand gluma si caterinca la o parte....gogu tirbuson chiar merita promovat...are 244 de puncte de reputatie si `n`spe mii de recenzii :bow

RESPECT!

Vizitator debracatu
Postat

Lasand gluma si caterinca la o parte....gogu tirbuson chiar merita promovat...are 244 de puncte de reputatie si `n`spe mii de recenzii :bow

RESPECT!

Propun ca Pisicuts sa citeasca regulamentul referitor la conditiile de promovare a userilor. Pisicuts, ai timp pana maine seara. :wave

Postat

Propun sa citesti titlul... 

"Ranguri acordate de moderatori/administratori"

In cazul in care nu stiai, in plus fata de conditiile minimale (reputatie, numar recenzii) fiecare membru care este identificat ca indeplineste conditiile de promovare este supus discutiei echipei de moderare pentru acordarea rangului. 

O seara frumoasa.

Vizitator debracatu
Postat

@Afriq, atunci ce va retine sa il discutati/promovati pe GT? Stai linistit ca nu o are mai mare ca a ta :) , dar fute mai mult. Aia e placerea lui si ne mai spune si noua pe aici.Nimic gresit.  Cred ca sunteti ofticati pe el, nu alta ...Egzista o explicatie?

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Poate pt ca a fost candva movuliu si a fost decazut? Oricum, debracatule, si noi doi am fost si albastri si movulii, eu chiar si roz si nu ne-am schimbat... nu cred ca GT chiar tine la culoare..

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

GT-ul este in discutie de 2 zile intre moderatori asa ca nu mai faceti valuri aiurea. In principiu va fi promovat la VIP curand, are tot ce-i trebuie pentru asta.

Stima!

• Administrator
Postat

Dupa ce am decis noi moderatorii am ajuns la concluzia ca urmatorii utilizatori au indeplinit toate conditiile pentru promovarea la urmatorul grup si anume:
tzusly promovat la Serios Contributor
gadzu promovat la Serios Contributor
GT007 promovat la VIP
palosulgros,barbat matur,bazdkiii la membrii platinum
juan29 la VIP iar la Serios Contributor , membrul sud

post-2-0-19645100-1363838907_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:RO
Postat

Va multumesc pt increderea acordata, ma simt onorat  :blushing2

Vreau sa multumesc in primul rand parintilor, colaboratoarelor, colegilor si tuturor celor fara de care nu as fi ajuns aici  :laugh2

Sper sa raman un membru valoros al acestei comunitati, atat din punct de vedere al activitatii cat si al relatiilor cu colegii.

Inca o data, multumesc!

:2808.gif  :hooray :snappy  

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

Va multumesc pentru increderea acordata!...acum sunt mandru de mine :)))

@dorinel,,,se pare ca a fost buna cafeaua aia...ca ai facut atat lobby pt mine!Multumesc mult!:)

O zi buna va doresc! Si futeti tot ce prindeti!

Bazdkiii

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Felicitari tuturor colegilor,lui Bazdkii,ne-am conversat,iar lui Gogu Tirbuson felicitari speciale,am avut placerea de a-l cunoaste personal,pentru el trebuie facuta o categorie separata.

Daca imi este permis,revin cu propunerea:Quasim,Demyann,Mercedesbenz.Membrii foarte vechi de calitate deosebita

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

Felicitari noilor Platinum mai ales...........si mai ales celor de pe Cluj, dar nu numai. Si celorlati bineinteles. Ati meritat-o toti!

Mersi Bazdkiii.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Bravo ma baieti...numa' nu faceti ca mine . :slap2

Postat

Va multumesc pentru increderea acordata!...acum sunt mandru de mine :)))

@dorinel,,,se pare ca a fost buna cafeaua aia...ca ai facut atat lobby pt mine!Multumesc mult! :)

O zi buna va doresc! Si futeti tot ce prindeti!

Bazdkiii

Normal c-a fost buna, mai ales c-ai platit-o tu :D  Glumesc...

Cred ca prima mea propunere in ceea ce te (va) priveste a fost inainte sa ne intalnim noi doi.

@ovii, da-ne detalii. Ce ai vrut sa zici? :huh:

Postat

Cu toate ca nu il cunosc si nici nu ne-am conversat, colegul @Ventrino merita din plin promovare. Stat-urile sale sunt graitoare, recenziile bune si comentariile cu substanta  :hihat

PS: unde mai pui ca e si altruist si recomanda pe altii :)

Postat

Retrogadari nu se pot face? Nu tin sa port vreo culoare iar galbenul de acum mi se pare chiar strident. Cum nu am nevoie de chat sau PM, as prefera sa revin la culoarea neutra.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...