Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Postat August 5, 2018 Si cine crede ? Tu si avpop,picon vad ca sta si nu se baga, nu e prost sa se faca de ras ca voicretinel, tu esti bagat in seama de vis si clonele tale. canta la alta masa. 200 clone ???? ai de plm de schizofrenic :laugh2 1
amada acrisoara Reputație: 3 Postat August 5, 2018 Oras:cofetarie Oras:cofetarie Postat August 5, 2018 cretinel, tu esti bagat in seama de vis si clonele tale. canta la alta masa. 200 clone ???? ai de plm de schizofrenic :laugh2Nu am avut niciodata 200, max 192,mi-ai mai banat vreo 30 ca vezi doamne script si alte tampenii,mai am multe de colorat dar am abandonat ideea nu o sa-i mai fac trafic lui pisicuts, va las pe voi
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Postat August 5, 2018 tu esti ca Dragnea, minti prin omisiune. Nu intelegi ca nu ai voie cu sute de clone ???? Mai rau dadeai puncte otrepelor: vis,adina,betty. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Postat August 5, 2018 Era unu pe forum obsedat după Delia si Ines care deschidea threaduri non-stop.Nu mai e gata?S-a lasat?e pe topic si face spume.
amada acrisoara Reputație: 3 Postat August 5, 2018 Oras:cofetarie Oras:cofetarie Postat August 5, 2018 tu esti ca Dragnea, minti prin omisiune. Nu intelegi ca nu ai voie cu sute de clone ???? Mai rau dadeai puncte otrepelor: vis,adina,betty.Ai uitat pe Annona si Siana, cum de ai scapat asa ceva ? Nu eram eu aparatorul otrepelor ?
evil 11 Reputație: 463 Postat August 5, 2018 Postat August 5, 2018 Depresivul acum e pe softpedia, spameaza acolo.
edy depresivu Reputație: 3 Postat August 21, 2018 Oras:la balamuc Oras:la balamuc Postat August 21, 2018 Depresivul acum e pe softpedia, spameaza acolo.Ce e aia ?
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 22, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 22, 2018 cine pula lui Hector e Labus asta, depresivul ? :x :x
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum