salahorul Reputație: 43 Postat Martie 18, 2013 Postat Martie 18, 2013 BUNICICA, sunt foarte atragatoare, civilizata si folosesc poze cu mine, ofer streaptease, oral adanc, uro activ. La mine poti face un dus fierbinte si ne putem satisface reciproc, 1.70/55/25;http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/bunicica-sunt-foarte-atragatoare-civilizata-si-folosesc-poze-cu-mine-ofer_6138740.html Acum cateva zile am vizitat-o pe dominisoara din anuntul de mai sus si pot confirma veridicitatea pozelor facute chiar in locatie.Locatia: 8 (bld. Dacia, langa muzeul literaturii romane, garsoniera mobilata modest, in care mai presteaza o domnita pe care nu am vazut-o)Corp: 7 (la fata este foarte ok, dar are sanii un pic cam lasati si un pic de burtica, varsta declarata 26)Oral: 9 (DT dar cu prezervativ).Normal: 9 (se misca destul de bine)GFE: 8 (destul de simpatica dar nu face FK iar oralul doar cu prezervativ)Halatul: 150RON o finalizare si 200RON o ora/ 2 fin.(pretul corect cred ca ar fii 100/150) De revenit doar la un pret 100RON finalizare. 5
vertoy Reputație: -7 Postat Aprilie 16, 2013 Oras:turkey Oras:turkey Postat Aprilie 16, 2013 Buna andrea cefac 1 4
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 16, 2013 Telefon: africanu01@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: africanu01@yahoo.com Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2013 Buna @vertoy... tu ce faci? Nu mai bine decat off-topic sa citesti regulamentul?
absolut Reputație: 41 Postat Aprilie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2013 Am vizitat-o si eu pe prestatoarea de mai sus. Pozele sunt reale, insa o avantajeaza. Cred ca si-a pus numai fotografii cu ea imbracata pentru a masca evidentele defecte estetice ale burtii si sanilor.Serviciile mi s-au parut de fast fuck, fara nicio atentie catre preludiu. Am servit un singur numar, banal.Locatie: 6 - apartament vechi, cearsafuri neschimbate de la ultimii clientiCorp: 6 - Sanii si burta sunt dizgratioaseOral: 5 Normal: 5 - o singura pozitie, nu am avut chef de variatii, avand o atitudine foarte pasiva, scandura.GFE: 5 - amabila la limita notei de trecere insa fara a fi preocupata de posibilitatea fidelizarii clientilorMercurial: 150 RON/finalizare Nu recomand 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum