Sari la conținut

Andreea, Dacia - 0732864267

Postări Recomandate

Postat

BUNICICA, sunt foarte atragatoare, civilizata si folosesc poze cu mine, ofer streaptease, oral adanc, uro activ. La mine poti face un dus fierbinte si ne putem satisface reciproc, 1.70/55/25;

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/bunicica-sunt-foarte-atragatoare-civilizata-si-folosesc-poze-cu-mine-ofer_6138740.html

Acum cateva zile am vizitat-o pe dominisoara din anuntul de mai sus si pot confirma veridicitatea pozelor facute chiar in locatie.

Locatia: 8 (bld. Dacia, langa muzeul literaturii romane, garsoniera mobilata modest, in care mai presteaza o domnita pe care nu am vazut-o)

Corp: 7 (la fata este foarte ok, dar are sanii un pic cam lasati si un pic de burtica, varsta declarata 26)

Oral: 9 (DT dar cu prezervativ).

Normal: 9 (se misca destul de bine)

GFE: 8 (destul de simpatica dar nu face FK iar oralul doar cu prezervativ)

Halatul: 150RON o finalizare si 200RON o ora/ 2 fin.(pretul corect cred ca ar fii 100/150)

De revenit doar la un pret 100RON finalizare.

post-28351-0-05019900-1363627054_thumb.jpg

• Like 5
  • Telefon: africanu01@yahoo.com
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: africanu01@yahoo.com
Postat

Buna @vertoy... tu ce faci? Nu mai bine decat off-topic sa citesti regulamentul?

Postat

Am vizitat-o si eu pe prestatoarea de mai sus. 

Pozele sunt reale, insa o avantajeaza. Cred ca si-a pus numai fotografii cu ea imbracata pentru a masca evidentele defecte estetice ale burtii si sanilor.

Serviciile mi s-au parut de fast fuck, fara nicio atentie catre preludiu. Am servit un singur numar, banal.

Locatie: 6 - apartament vechi, cearsafuri neschimbate de la ultimii clienti

Corp: 6 - Sanii si burta sunt dizgratioase

Oral: 5 

Normal: 5 - o singura pozitie, nu am avut chef de variatii, avand o atitudine foarte pasiva, scandura.

GFE: 5 - amabila la limita notei de trecere insa fara a fi preocupata de posibilitatea fidelizarii clientilor

Mercurial: 150 RON/finalizare

Nu recomand

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...