Sari la conținut

Ada - 0722806027

Postări Recomandate

• Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei , azi nu mai am locuri. Mâine programul este același. Astept mesaje pe telefon pentru programări. Va puuupppp😘😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar nu am reusit sa dau de aceasta persoana ( dameza ).... are un telefon foarte ciudat..sunat pana la 18:00 ( si-a inchis telefonul domnilor ) !!!!! Am inteles ca s-o fi ocupat de la 16:00 da pana la 18:00 ... Ar fi bine sa postezi programul nenorocit in care esti disponibila pentru programari sau alte intalniri !!!!..Daca mai insist de vreo 2-3 ori pentru o intalnire...poate sa fie ea si frumusetea pamantului daca nu respecta niste chestii tot degeaba !!!

P.M.. Imi spui cand esti disponibila in perioada 15.09 - 29.09 intre orele 18:00/19:00 - 22:00 ( L-V ) .... :habarnam :habarnam

Buna, dă-mi un mesaj pe telefon ca esti tu si o sa te programez. După ce termin programul mereu imi verific mesajele si programez pentru a doua zi. La apeluri pierdute nu ma uit merru pentru ca nu imi permit sa sun inapoi... te pup si te astept cu drag 😘
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Băieti eu am avut o criză de rinichi. Astăzi voi incepe de la ora 15:30 .

Cat despre mutarea mea la sibiu va fi ceva provizoriu pentru ca vor veni părinți mei în țară și sa fiu pe zona .

• Like 1
  • Oras:Craiova
Postat

Băieti eu am avut o criză de rinichi. Astăzi voi incepe de la ora 15:30 .

Cat despre mutarea mea la sibiu va fi ceva provizoriu pentru ca vor veni părinți mei în țară și sa fiu pe zona .

.

Postat

.

Vreau si eu o programare pentru 30 de minute in intervalul 15.30 - 17.00 intr-una din zilele urmatoare.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La telefon nu raspunde , la mesaje la fel... sunt sanse mai mari sa castig la 6/49 decat sa raspunda domnisoara.

• Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna Ada.o programare pentru Joi. 13.09.2018. În jurul orei 13.00 se poate ??

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Băieți am locuri libere până la 10 . Voi răspunde diseară la toate mesajele si voi posta poze.🤗🤗😘

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna băieti. Vreau sa va spun ca datorita faptului ca luni, marți si miercuri cei care si au facut programări nu le au respectat (venind mai puțin de jumătate fara macar sa spuna ca nu mai ajung), o sa mai stau in Craiova doar până sâmbătă. Se pare ca oamenii seriosi din orașul ăsta deja au venit si au ramas doar mistocarii... daca eu nu respect din anumite motive o programare e crima, dar voi va bateti joc (ma refer doar la cei care nu si au respectat programarile). Deci, cu parere de rau, începând de azi voi face programări pana sâmbătă doar celor cunoscuți. Va pup si va astept cu drag.

• Like 3
Postat

Buna băieti. Vreau sa va spun ca datorita faptului ca luni, marți si miercuri cei care si au facut programări nu le au respectat (venind mai puțin de jumătate fara macar sa spuna ca nu mai ajung), o sa mai stau in Craiova doar până sâmbătă. Se pare ca oamenii seriosi din orașul ăsta deja au venit si au ramas doar mistocarii... daca eu nu respect din anumite motive o programare e crima, dar voi va bateti joc (ma refer doar la cei care nu si au respectat programarile). Deci, cu parere de rau, începând de azi voi face programări pana sâmbătă doar celor cunoscuți. Va pup si va astept cu drag.

Pai si in Craiova cand te mai intorci?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Din pacate asa sunt unii.....daca nu mai poti sa ajungi oare de ce nu poti da un sms sa-i spui simplu: a intervenit ceva si nu mai ajung. SAU suna si sa intrebe de preturi chestii destea dupa care spun ca vin in 30-40 de minute si nu se duc....daca nu ti-a convenit ceva cand ai discutat cu fata la telefon nu te mai duci dar nici nu ii spui ca te duci. Ada imi pare rau sa aud asa ceva,,,,incerc vineri sa ajung la tine sper se ne vedem :*

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Oras:craiova
  • Disponibila
Postat

Buna Ada pt maine pe la ora 13:00 se poate o programare 😘

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta e o scuza ca sa aiba motiv sa plece din oras, pana la urma poate sa lucreze cu primul venit primul servit sau cu circuit inchis, adica doar cu cei cunoscuti

• Like 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

,, Se pare ca oamenii seriosi din orașul ăsta deja au venit,,

Draguto,  pai la ce preturi ai tu crezi ca ei isi permit sa te viziteze atat de des? vin si ei de 2-3 ori dar dupa inchid robinetul ca banii nu cresc in copaci.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asta e o scuza ca sa aiba motiv sa plece din oras, pana la urma poate sa lucreze cu primul venit primul servit sau cu circuit inchis, adica doar cu cei cunoscuti

Buna, nu imi trebuie scuza sa plec din oraș. Plec cand vreau , nu am contract cu nimeni.Pe mine nu ma deranjează ca nu am clienti sau ca nu vine lumea. Doar ca de 3 zile se programează full de la 12 la 21 si ieri a venit doar un client si azi tot unul. Din 10... E imposibil sa aiba toti o problemă de ultim moment. E neseriozitate.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Din pacate asa sunt unii.....daca nu mai poti sa ajungi oare de ce nu poti da un sms sa-i spui simplu: a intervenit ceva si nu mai ajung. SAU suna si sa intrebe de preturi chestii destea dupa care spun ca vin in 30-40 de minute si nu se duc....daca nu ti-a convenit ceva cand ai discutat cu fata la telefon nu te mai duci dar nici nu ii spui ca te duci. Ada imi pare rau sa aud asa ceva,,,,incerc vineri sa ajung la tine sper se ne vedem :*

Din 20 de persoane programate, ma refer la ieri si azi în total, au venit doar 2 si inca una a anuntat ca nu mai poate ajunge. În rest cei 17 rămași nu s au obosit macar sa anunte ca nu mai ajung. Te pup si te astept.
  • Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

,, Se pare ca oamenii seriosi din orașul ăsta deja au venit,,

Draguto, pai la ce preturi ai tu crezi ca ei isi permit sa te viziteze atat de des? vin si ei de 2-3 ori dar dupa inchid robinetul ca banii nu cresc in copaci.

Buna, nu ai inteles la ce ma refer. Problema e ca se programează si nu vin. Nu ca nu vin deloc. Adică vor sa încurce. Din 10 programări, vine o persoană si celelalte 9 nu se obosesc sa anunte ca nu ajung. Oare toti au o problemă, nu pot sa anunte ? Sau doar fac mișto?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...