Sari la conținut

Ada - 0722806027

Postări Recomandate

• Oras:craiova
  • Disponibila
  • Oras:craiova
  • Disponibila
Postat

La multi ani si abia astept sa te cunosc 😘😘😘😘

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

In concluzie nu o cheama deloc Ada pe domnisoara in cauza  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Si atata neglijenta ca nu si-a dat seama ca ii este ziua .. :D Sa vedem cat recupereaza  de joi incolo  :blushing2  :blushing2

• Like 1
Postat

In concluzie nu o cheama deloc Ada pe domnisoara in cauza :laugh2 :laugh2 :laugh2 Si atata neglijenta ca nu si-a dat seama ca ii este ziua .. :D Sa vedem cat recupereaza de joi incolo :blushing2 :blushing2

Ba o cheama si Ada, sau ma rog, Ada este o prescurtare ;). Eu am botezat-o Ada de la numele pe care mi l-a zis ea, atunci cand am deschis topicul :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

In concluzie nu o cheama deloc Ada pe domnisoara in cauza  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Si atata neglijenta ca nu si-a dat seama ca ii este ziua .. :D Sa vedem cat recupereaza  de joi incolo  :blushing2  :blushing2

Neglijenta pe dracu, nu avea chef sa lucreze si a bagat scuza cu Sf Maria,  si uite asa pune oameni pe drum aiurea( multi nu au cont pe forum),  mai lucreaza si pe programari, neseriozitate

• Like 2
  • Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neglijenta pe dracu, nu avea chef sa lucreze si a bagat scuza cu Sf Maria, si uite asa pune oameni pe drum aiurea( multi nu au cont pe forum), mai lucreaza si pe programari, neseriozitate

Buna ,în ultimele zile nu am facut programări pentru ca ma asteptam sa imi vina menstruatia . Deci în concluzie nu am pus pe nimeni pe drumuri si pe menstruatia nu pot sa lucrez, e logic . Seara faina !
  • Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

In concluzie nu o cheama deloc Ada pe domnisoara in cauza :laugh2 :laugh2 :laugh2 Si atata neglijenta ca nu si-a dat seama ca ii este ziua .. :D Sa vedem cat recupereaza de joi incolo :blushing2 :blushing2

Buna, ma cheamă si Ada (Adela-Maria). Te pup
  • Like 2
Postat

Ba o cheama si Ada, sau ma rog, Ada este o prescurtare ;). Eu am botezat-o Ada de la numele pe care mi l-a zis ea, atunci cand am deschis topicul :)

Să trăiești, nașule!!😂

Lăsând gluma la o parte, e posibil ca Robi să fi creat un adevarat brand...timpul o va spune și dovedi...iar în această circumstanță, îl voi ridica pe Robert la rangul de brandmanager!!😜

• Like 1
Postat

Să trăiești, nașule!!😂

Lăsând gluma la o parte, e posibil ca Robi să fi creat un adevarat brand...timpul o va spune și dovedi...iar în această circumstanță, îl voi ridica pe Robert la rangul de brandmanager!!😜

:)))). Sa traiasca si invitatii, nu doar nasul!! Sper sa va placa Ada, celor care n-ati vizitat-o inca. Mie unu mi-a placut, dovada faptul ca am vizitat-o de vreo 3 ori pana acum. Are preturile cam mari, ce-i drept, pentru orasul nostru, dar cine vrea merge, cine nu, se reorienteaza!

Multumesc pentru aprecieri!!:)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Incercati sa fiti obiectivi cand faceti recenzii, domnisoara dupa cum se pare e cam mincinoasa, adica am  facut programare pentru luni dupa vine pe forum  si isi cere scuze  si de miercuri cica  e libera iar acum spune ca nu a facut nicio programare.... plus ca la telefon mi-a spus ca face  finalizare faciala pentru extra 50 lei iar aici pe forum spune ca nu face

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Incercati sa fiti obiectivi cand faceti recenzii, domnisoara dupa cum se pare e cam mincinoasa, adica am facut programare pentru luni dupa vine pe forum si isi cere scuze si de miercuri cica e libera iar acum spune ca nu a facut nicio programare.... plus ca la telefon mi-a spus ca face finalizare faciala pentru extra 50 lei iar aici pe forum spune ca nu face

Buna solutia e simpla nu iti place nu vi .

Nu toti oamenii au gusturi la fel si cred ca stiu si despre cine este vorba. Pentru a suta oara, nu imi place finalizarea faciala si o practic ocazional numai cand cineva insistă super mult , si cand o fac o taxeze pentru ca dupa ce se finalizează vor sa o iei si în gura deci practic plătești doar finalizarea orală . Eu pentru luni, am avut o singură programare , cea a lui le cock, pe care l am anunțat . Nu cred ca ar conveni cuiva sa il murdaresc de sânge și oricum nu practic cand sunt la menstruatie. În plus nu am contract de munca, muncesc cand pot. Sunt om, ma mai doare, mai am probleme personale, nu sunt robot ...

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vreau si eu programare pt joi la prima ora cand incepi.Pe la cat sa te sun?

Buna, joi începând cu ora 12. Te pup
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La multi ani si tot ce iti doresti!! Asta in afara de bani si pula. Sa iti indeplinesti toate visele si sa fii fericita!! Pup :*. Cand vezi mesajul suna-ma putin ;). Inainte de ora 17:00.

Mersi mult, te pup! 😘😘😘
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La mulți ani, Maria!!🙂😘

Multumesc mult , ne vedem maine la 17:30 ! Pup 😘😘😘
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

l

La multi ani !

Mersi, te pup!😗
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La multi ani si abia astept sa te cunosc 😘😘😘😘

Mersi frumos! Si eu , ne vedem cand poti ! Pup
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La multi ani!

Mersi frumos! Te pup , o zi bună! 😘
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La multi ani!

Multumesc mult, te pup ! 😘😘😘
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La multi ani!😘

Mulțumesc 😘
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La multi ani tuturor sarbatoritilor de pe acest site 🤗😘🙋â€â™€ï¸

• Like 2

• Oras:Here and There
  • Oras:Here and There
Postat

La multi ani fericiți! 😘🎉

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...