Sari la conținut

Osho

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

Restaurantul Osho ,ce spuneti de el? 

• Like 18
  • Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
  • Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
Postat

Un restaurant ok dar acum un stake de calitate gasesti in multe locuri 

• Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O
Postat

slab, foarte slab.. mâncarea nu-i rea dar nu excelează prin absolut nimic, locația okish, personalul sictirit in concordanță cu oamenii care frecventează restaurantul de zici ca au plecat la carnaval, nu sa mănânce in oras :)) cam asta cu localul fițos de pe "Primaverii".

E mai frumos la Isoletta

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Europa
Postat

slab, foarte slab.. mâncarea nu-i rea dar nu excelează prin absolut nimic, locația okish, personalul sictirit in concordanță cu oamenii care frecventează restaurantul de zici ca au plecat la carnaval, nu sa mănânce in oras :)) cam asta cu localul fițos de pe "Primaverii".

Desigur, fiecare remarca ce este pentru el important. Eu vorbesc strict despre calitatea carnii din USA, Argentina sau New Zeland si a vinului Romanesc de la Osho.

...si credeti-ma sau nu, dar stiu despre ce vorbesc. Restul e can can...(pentru mine)

Carina, te invit la un steak si vin in Osho!

Te pup

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

O bashina de restaurant pentru hipsteri, poza si textul de mai sus, spun tot.

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cel mai bun steak house din Bucuresti este JW Steakhouse in cadrul JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti. Macar astia nu o ard cu prosteli gen Osho si Vacamuu.

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294458-d5932371-Reviews-JW_Steakhouse-Bucharest.html

De asemenea va recomand sa mai incercati si Red Angus in Centrul Vechi, acuma ceva timp era si peste Osho si peste Vacamuu.

Postat

Nu e stralucit e doar corect . Mai nou au si la Dristor tineretului un steak foarte bun 

Postat

Prime steaks&sea food 

mai scump probabil decat toate cele mentionate mai sus, dar mie mi s-a parut cu un nivel peste

2 persoane, starter+main course (steak + sideuri)+cafele, ape, desert, vreo 800-1000 lei

Postat

Ai uitat vinul ...

Prime steaks&sea food

mai scump probabil decat toate cele mentionate mai sus, dar mie mi s-a parut cu un nivel peste

2 persoane, starter+main course (steak + sideuri)+cafele, ape, desert, vreo 800-1000 lei

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...