Sari la conținut

ceva dame pe la cernavoda

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

salut de ceva timp mam angajat in cernavoda si am auzit multe despre acest oras dar pe internet nu am gasit nimica si as vrea sa incerca cateva domnisoare sin din cernavoda daca mah poate ajuta cineva ?

Postat

Te-as sfatui sa incerci sa ajungi la hotel Yahoo care este la iesirea dinspre Seimeni. Incearca sa te duci intr-o seara de vineri sau sambata dupa orele 19,00. Stai si tu vre-o 2-3 ore la o masa si spune-mi dupa aia daca ai fost multumit.

Mai ai variante in zona Columbia. Acolo te vor agata pe strada tot felul de pesti cu propuneri dar fi prevazator si cantareste bine ofertele. Eu zic ca sint cam riscante la domiciliul strain, dar poti incerca sa negociezi ceva la domiciliul tau.

Ar mai fi si varianta celuilalt hotel. Acela de pe partea stanga cum urci spre Columbia. Si acolo in fatza hotelului se invart tot felul de pestisori.

De luat in seama sint si cluburile din Cernavoda. Si acolo pica destule oferte.

Spor la treaba.

Postat

dar centuriste nu sunt pe acolo ?? adica sa le vad mai inatai si apoi sa mah hotarasc ca asa mah baga ala in casa si dau de cine stie ce oratanii dupa mah mai si obliga sa platesc

Postat

Centura Cernavodei nu este prea circulata.Cum intri in oras pe stanga exista o parte pustie care se termina la Penny sau ce dracu e ala.A doua parte este circulata rau ca face parte din oras si merge pana in Columbia. A treia parte aia care duce spre Seimeni e un haos si de circulatie si de intortocheri.

Pe partea a doua sint destul de multe fatuci, dar sint mereu in circulatie si eu nu am oprit sa intreb ca sa nu gresesc.

Totusi acolo poti avea noroc.

Postat

Nu trebuie sa mearga pana la Fetesti...Cum cobori podul spre Fetesti este o bretea care vine pe sub el si te poti intoarce pe sensul celalalt...Cine a fost pe acolo stie despre ce vorbesc... :D

Postat

si cum ti sau parut damele ??

Salut. Vezi ca mai stau niste fete la intrare pe podul peste Dunare,pe sensul spre C-ta cand vii de la Fetesti.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salut yoluca, eu sunt din cernavoda, dupa cum a spus si gabriel in columbia gasesti multe dar, numai dalea depravate :))...Nu prea sunt aici locuri unde ai putea gasi decat daca cunosti pe cineva sa-ti recomande ceva bun :)...in legatura cu hotelul yahoo, am auzit si eu de la altii dar eu n-am trecut pe acolo sa vad daca e aja ;)).

Postat

Salut ! Cam târziu dar am zis sa scriu totuși

Acum mai bine de un am am ajuns la Yahoo. De atunci am mai fost de câteva ori dar nu e ceva sigur. Găsești dar toate sunt aduse de băieți si arată rău , pe la baie nu trec de ajungi sa te cerți cu ele.

Nu prea găsești ceva calitativ . Dacă știe cineva un contact serios poate da mai departe. Uneori e mai scumpă camera decât fata deci va dați seama. Mulțumesc!

• Like 1

Postat

Deci nimeni nu are un contact pt Cernavoda . Va mulțumesc ! Spor la treburi !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...