Sari la conținut

Maya - Tomis 3 - 0790113090

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Atata timp cat a scris aici pe forum ca este disponibila ,eu zic ca trebuia sa fie.Daca nu era trebuie sa scrie ca nu e si gata.

Atata timp cat am fost de doua ori la ea si stiu despre ce e vb,parerea mea e ca trebuia sa procedeze altfel.Punct.

mai sexboy te vad ca esti cam suparat ...ai fost de doua ori si te-ai simtit bine nu-i asa ? alfel nu ti-ar mai fi pasat ca nu mai raspunde ...te-ar fi durut in cur si daca mai traieste .

Pai daca te-ai simtit bine si mai mult iti si lipseste de ce spui mai sexboy ca dupa parerea ta este de evitat ?...ori esti greu de cap ,ori te prefaci ca nu pricepi .Punct 

Apropo cand a spus ca este disponibila chiar a fost disponibila ...dar asta nu inseamna ca daca a scris acum o saptamana ca este disponibila mai este disponibila si azi 

Fata poate e plecata in Dubai ....daca ai noroc poate ca va mai fi disponibila daca nu .....n-o vei mai vedea niciodata ...asta nu inseamna ca este de evitat ci eventual doar ca te-ai indragostit tu de ea si-ti lipseste

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Vezi Barosane..viata este mult mai complexa si uneori nu mai avem rabdarea si puterea sa intelegem complexitatea ei

TU confunzi sexul cu mersul la piata sau la frizerie ....total gresit ....nici acolo nu ai garantia ca totul va fi ok ....in sex cu atat mai mult

Daca o luam asa filozofic nici cand mergi pe trotuar n-ai garantia ca ajungi intreg acasa. Poate nimeresti un sofer beat sau arunca unul televizorul de la etaj. Gagica care presteaza ce mari probleme poate avea ca  sa nu poata sa se dezbrace , sa se arunce in pat si sa se cracaneze. Mai greu la barbati ca trebuie sa ti se mai si scoale  :bow

• Like 1
Postat

Am avut probleme de familie din aceasta cauza am fost cam inactiva si imi cer scuze tuturor voi fi mereu activa de acum. Totusi rautatea unora ma lasa fara cuvinte

• Like 2
  • Oras:sectoru trei
  • Oras:sectoru trei
Postat

Atata timp cat a scris aici pe forum ca este disponibila ,eu zic ca trebuia sa fie.Daca nu era trebuie sa scrie ca nu e si gata.

Atata timp cat am fost de doua ori la ea si stiu despre ce e vb,parerea mea e ca trebuia sa procedeze altfel.Punct.

A bătut-o soţul că iese la restaurant cu străini.

• Like 1
Postat

Am avut probleme de familie din aceasta cauza am fost cam inactiva si imi cer scuze tuturor voi fi mereu activa de acum. Totusi rautatea unora ma lasa fara cuvinte

Nu este vorba de rautate draga doar de asteptari si dezamagiri. Baietii printre care si eu citim aici numai lucruri de lauda despre tine si apoi avem pretentii pe masura, iar sa fii lasat cu ochii-n soare cand ajungi la programare sau alte manevre creaza frustrari. 

• Like 4
Postat

Nu este vorba de rautate draga doar de asteptari si dezamagiri. Baietii printre care si eu citim aici numai lucruri de lauda despre tine si apoi avem pretentii pe masura, iar sa fii lasat cu ochii-n soare cand ajungi la programare sau alte manevre creaza frustrari. 

am recitit postarile tale barosane de pe topicul fetei ....laude n-ai avut niciodata la adresa ei doar plangeri si reclamatii.

sa inteleg ca nu te intereseaza de fapt Maya ci doar sa-i faci admosfera ...apropo ai fost vreodata la ea ,ca n-am vazut vreo recenzie ?

daca sexboy o cauta ca-i lipseste tu scrii aici doar de dragul scrisului ...n-ai mai trecut peste faza cu programarea ratata ? 

si eu am mai luat tepe de la fete  dar m-am dus si m-am lamurit ... si am fost rasplatit din plin .Tie nu prea iti place nimic ....as fi tare curios cine-ti este pe plac.

• Like 1
Postat

Actualizare de preturi si servicii. Serviciile sunt de oral si normal oral neprotejat in functie de igiena finalizare orala faciala sau corporala sarutari fara limbuta 69 si ce alte fantezii mai aveti le putem discuta la telefon 150 finalizarea 250 ora disponibila pana la ora 02:00 post-288754-0-84226700-1567853931_thumb.jpgpost-288754-0-32305200-1567853956_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator escobar64
Reputație: 0
Postat

Suiramxz iti fac cinste si te duc eu

Vizitator escobar64
Postat

Fac cinste vreau sa imi sarbatoresc ziua la 2 prieteni de pe forum le fac cinste cu un nr la ea

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Ms dar nu trebuie!,a fost mica ironie ca nu prea dai de fatuca asta😉

• Like 1
Vizitator danieles4
Postat

Si asa nu am cu cine sa sarbatoresc fac cinste

Vizitator danieles4
Postat

Suiramxz e din partea mea si asa nu am cu cine sa sarbatoresc si dau si o bere dupa

Vizitator escobar64
Postat

Stai la coada eu fac cinste

Vizitator escobar64
Postat

Suiramxz ai dat de ea?

Vizitator escobar64
Postat

0722732681 numarul meu ptr cine vrea sa ii fac cinste

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

0722732681 numarul meu ptr cine vrea sa ii fac cinste

:beex2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...