alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Postat Iulie 31, 2018 Am fost la nr de mai sus in vizita Tot sunam si nu ajungeam.Intr.un weekend uite ca am reusit sa ajung.Poza ma intriga:niste picioare!Programul...am vazut.o si noaptea uneori.Pretul 180...Odată spunea ca face doar masaj si finalizare prin tehnici,altădată normal si oral,intr.o zi chiar anal dar la un pret mai mare.Apoi orasul a dispărut si analul.Mi.am dat seama ca nu.i place sa discute si ca totul vine de la sine daca vine si m.am prezentat.Aveam 50 de euro...a vrut sa.Mi dea rest am zis ca nu.i nevoie, a zis ca are rest dar pînă la urma a rămas la 50 de euro ca programul s.a prelungit.Trei sferturi de ora masaj si apoi a trecut la finalizare prin tehnici:i.am cerut voie sa o ating.Si am inceput un mîngîiat usor peste tot chiar si pe chiloți.La un moment dat mi.a aruncat un prosopel pe ochi si mi.a zis sa stau asa.de ce?asa e cu toata lumea?mi.a răspuns ca am ochi prea p atrunzatori.Era ceva nou:legat la ochi sa simt un corp.Incercam sa mai trisez dar imi trăgea prosopul pe ochi.Penisul meu era in mina ei fina iar mîinile mele explorări corpul ei:usor,nu agresiv,nu in adâncimi lăsînd dorință ei sa crească!Am simtit limba ei fierbinte pe capul penisului.A inceput o pasiune nebună cu strîngeri si gemete usoare.A fost ora jumate fierbinefierbinte.Se purta parca ne cunosteam de o viata.Nici prosopul care cazuse nu o mai interesa. O penrpenetra usor cu degetul si ea se împingea in el in timp ce.Mi răsfață penisul cu gura.Finalizarea a fost pe fundul ei bombat.Am plecat relaxat sa trag un pui de somn si sa.Mi revin.
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat Iulie 31, 2018 Am fost la nr de mai sus in vizitaTot sunam si nu ajungeam.Intr.un weekend uite ca am reusit sa ajung.Poza ma intriga:niste picioare!Programul...am vazut.o si noaptea uneori.Pretul 180...Odată spunea ca face doar masaj si finalizare prin tehnici,altădată normal si oral,intr.o zi chiar anal dar la un pret mai mare.Apoi orasul a dispărut si analul.Mi.am dat seama ca nu.i place sa discute si ca totul vine de la sine daca vine si m.am prezentat.Aveam 50 de euro...a vrut sa.Mi dea rest am zis ca nu.i nevoie, a zis ca are rest dar pînă la urma a rămas la 50 de euro ca programul s.a prelungit.Trei sferturi de ora masaj si apoi a trecut la finalizare prin tehnici:i.am cerut voie sa o ating.Si am inceput un mîngîiat usor peste tot chiar si pe chiloți.La un moment dat mi.a aruncat un prosopel pe ochi si mi.a zis sa stau asa.de ce?asa e cu toata lumea?mi.a răspuns ca am ochi prea p atrunzatori.Era ceva nou:legat la ochi sa simt un corp.Incercam sa mai trisez dar imi trăgea prosopul pe ochi.Penisul meu era in mina ei fina iar mîinile mele explorări corpul ei:usor,nu agresiv,nu in adâncimi lăsînd dorință ei sa crească!Am simtit limba ei fierbinte pe capul penisului.A inceput o pasiune nebună cu strîngeri si gemete usoare.A fost ora jumate fierbinefierbinte.Se purta parca ne cunosteam de o viata.Nici prosopul care cazuse nu o mai interesa.O penrpenetra usor cu degetul si ea se împingea in el in timp ce.Mi răsfață penisul cu gura.Finalizarea a fost pe fundul ei bombat.Am plecat relaxat sa trag un pui de somn si sa.Mi revin.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Ce poveste pescareasca. 3
7uuupp Reputație: 4879 Postat August 1, 2018 Postat August 1, 2018 Ce poveste pescareasca.Macar a avut scenariu, regie, montaj si actori. 3 2
carolanjou Reputație: 597 Postat August 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 1, 2018 Am fost la nr de mai sus in vizita Tot sunam si nu ajungeam.Intr.un weekend uite ca am reusit sa ajung.Poza ma intriga:niste picioare!Programul...am vazut.o si noaptea uneori.Pretul 180...Odată spunea ca face doar masaj si finalizare prin tehnici,altădată normal si oral,intr.o zi chiar anal dar la un pret mai mare.Apoi orasul a dispărut si analul.Mi.am dat seama ca nu.i place sa discute si ca totul vine de la sine daca vine si m.am prezentat.Aveam 50 de euro...a vrut sa.Mi dea rest am zis ca nu.i nevoie, a zis ca are rest dar pînă la urma a rămas la 50 de euro ca programul s.a prelungit.Trei sferturi de ora masaj si apoi a trecut la finalizare prin tehnici:i.am cerut voie sa o ating.Si am inceput un mîngîiat usor peste tot chiar si pe chiloți.La un moment dat mi.a aruncat un prosopel pe ochi si mi.a zis sa stau asa.de ce?asa e cu toata lumea?mi.a răspuns ca am ochi prea p atrunzatori.Era ceva nou:legat la ochi sa simt un corp.Incercam sa mai trisez dar imi trăgea prosopul pe ochi.Penisul meu era in mina ei fina iar mîinile mele explorări corpul ei:usor,nu agresiv,nu in adâncimi lăsînd dorință ei sa crească!Am simtit limba ei fierbinte pe capul penisului.A inceput o pasiune nebună cu strîngeri si gemete usoare.A fost ora jumate fierbinefierbinte.Se purta parca ne cunosteam de o viata.Nici prosopul care cazuse nu o mai interesa. O penrpenetra usor cu degetul si ea se împingea in el in timp ce.Mi răsfață penisul cu gura.Finalizarea a fost pe fundul eibombat.Am plecat relaxat sa trag un pui de somn si sa.Mi revin.Inscris ieri si postat o aberatie , omule tu esti cu toate tiglele pe casa ? 50 de euro pt o laba , un anunt inexistent si unde sunt pozele , arata-ne si noua pozele alea incendiare . Eu cred ca asta e un anunt tendentios omul probabil vrea sa se razbune pe cineva , si spun asta pt ca daca era peste sau un client supermultumit care ia promis o reclama gratuita , gaseam si anunturile doamnei respective 2
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Masajul de o ora cu finalizare este 150.Am stat o ora jumate fara sa se uite cineva la ceas.Am zis ca a fost si oral.Da,deobicei citesc pe aici dar n.Am facut recenzii.Care e problema oamenilor?nu esti ca ei,nu inteleg,deja dau cu pietre.E viata destul de stresant..sa mai ma enervez sau sa va contrazic.Fiecare face ce vrea.Zi buna!
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Nu am zis ca sunt incendiare.Am zis ca erau doar niste picioare!Ce caz!Deja lumea se revoltă!isi da cu parerea!te catalogheaza!Sincer,daca stiam sau bănuiam ca sunt reactii din astea de oameni stresați...ma abtineam sa scriu.
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 si daca ma duceam la un oral de 15 minute 80 de roni sau 70....si stăteam o ora jumate...cam tot pe aici eram.Recomandați.Mi si mie un masaj de o ora si sex după ...la un pret bun.Eu sunt mai prostanac....Ce reactii!Sunt la munca si rîd ca prostul singur.Zici ca le.Am spart vistieria.Chiar daca nu.Mi făcea decit masaj la degetul mic si eu ma simteam bine si vroiam sa recompensez cu un tips ..era treaba mea si banii mei.Ooo!reacții!noi ne futem pe 3 lei minutul.Cum ai putut sa faci asta?esti peste sigur!reclama!nenorocitul!unde e Caragiale?
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 daca ma duceam la un oral de 50,70,80, 15minute si stăteam o ora jumate?probabil ca eram tot pe aici...asa sa nu fiu pe fuga,sa fac un dus civilizat si sa nu sar de la balcon ca vine altul.Sunt la serviciu si rîd ca prostul singur.Daca ziceam de.un tips mi se dădea in cap.Zici ca am spart sediul cuiva.Ma,cum iti permiți intr.o ora jumate de masaj si un oral sa lasi 250 roni..
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Am scris asta de 2 ori ca nu.Mi apăruse prima postare
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Eu m-as duce la gagica-ta asta, dar nu cu 50 euro ci cu 50 ron.E ok? 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 1, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 1, 2018 daca ma duceam la un oral de 50,70,80, 15minute si stăteam o ora jumate?probabil ca eram tot pe aici...asa sa nu fiu pe fuga,sa fac un dus civilizat si sa nu sar de la balcon ca vine altul.Sunt la serviciu si rîd ca prostul singur.Daca ziceam de.un tips mi se dădea in cap.Zici ca am spart sediul cuiva.Ma,cum iti permiți intr.o ora jumate de masaj si un oral sa lasi 250 roni..Deci. La o simpla cautare dupa nr de telefon afisat de tine apar pe AT mai multe variante. De la 120 pana pe la 180 iar varsta variaza de la 35 la 45. Asa ca hotareaste-te si sune adevarul, chiar daca el e crud numai el foloseste cum zicea marele Eminescu.PSDe fapt tu cred ca esti ea.
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Si eu cred ca tu esti transexual.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 1, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 1, 2018 Si eu cred ca tu esti transexual.E treaba ta ce crezi! Dar daca tot ai fost prinsa cu minciuna de ce nu iti postezi si pozele. 1 5
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Si eu cred ca tu esti transexual.
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Tu ti.ai pus pozele?Ti.as răspunde in continuare dar cred ca am pierdut prea mult timp aiurea discutînd verzi si uscate.Am facut o recenzie si nu am stiut ca site.ul are o hai ta care daca scrii ceva te ataca si nu se potolesc.Probabil personaje care altceva nu fac decit sa stea pe forum.Din ce trăiesc eu stiu.Te las sa scrii ce.ti trece prin cap.Ce probleme au unii ei stiu!
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Am postat o trăire!De ce te contraccontrazic unii....sa.I lăsăm in pace.Pace vouă!
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Probleme severe la cap?Cred ca asta e meseria ta sa stai pe aici?Esti p....sau te pre faci.Asa se întîmplă pe aici daca scrie cineva e atacat de o haită si hărțuit?Tu ti.ai pus poze fetița?Sa te fur un pic in cur sa vezi ca sunt bărbat?PROBLEME PSHICECE GRAVE.
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 1, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Autor Postat August 1, 2018 Probleme severe la cap?Cred ca asta e meseria ta sa stai pe aici?Esti p....sau te pre faci.Asa se întîmplă pe aici daca scrie cineva e atacat de o haită si hărțuit?Tu ti.ai pus poze fetița?Sa te fur un pic in cur sa vezi ca sunt bărbat?PROBLEME PSHICECE GRAVE.Probleme severe la cap?Cred ca asta e meseria ta sa stai pe aici?Esti p....sau te pre faci.Asa se întîmplă pe aici daca scrie cineva e atacat de o haită si hărțuit?Tu ti.ai pus poze fetița?Sa te fur un pic in cur sa vezi ca sunt bărbat?PROBLEME PSHICECE GRAVE.
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat August 11, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Postat August 11, 2018 Aceiasi curva batrana si grasa din burebista care si tot schimba nr de tel. si isi face solo sau prin intermediar , peste, prieten, client publicitate..o javra batrana si grasa care din maseuza s a tranformat in prostituata. flory, cristina, diana...sau cum vrea ea sa i se spuna.Inscris ieri si postat o aberatie , omule tu esti cu toate tiglele pe casa ? 50 de euro pt o laba , un anunt inexistent si unde sunt pozele , arata-ne si noua pozele alea incendiare . Eu cred ca asta e un anunt tendentios omul probabil vrea sa se razbune pe cineva , si spun asta pt ca daca era peste sau un client supermultumit care ia promis o reclama gratuita , gaseam si anunturile doamnei respective 1
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat August 11, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Postat August 11, 2018 Ce poveste pescareasca.
cinestie Reputație: -39 Postat August 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2018 Macar a avut scenariu, regie, montaj si actori.Flory a inceput sa-si faca recenzii? 1 14
santhos123 Reputație: 62 Postat August 12, 2018 Postat August 12, 2018 Aceiasi curva batrana si grasa din burebista care si tot schimba nr de tel. si isi face solo sau prin intermediar , peste, prieten, client publicitate..o javra batrana si grasa care din maseuza s a tranformat in prostituata. flory, cristina, diana...sau cum vrea ea sa i se spuna.Da,ea este
kissfm Reputație: 241 Postat August 12, 2018 Postat August 12, 2018 la mine in locatie pt masaj de relaxare cu o doamna matura (43), cu forme, voluptoasa. Curatenie, discretie., 30 min100 roni 350 roni 90 min.Detalii suplimentare Doar pt cei activi.Sedinta e compusa din masaj si prestari servicii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum