Sari la conținut

Maria 0765662513

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Am fost astăzi din nou la Maria, de data asta am stat doar o finalizare. A fost ok, singurul lucru pe care am Să i-l reproșez este ca nu face finalizare orala. Cred ca ar trebui Să se hotărască daca face sau nu si eventual Să modifice in titlu, ca Să nu existe confuzii.

• Oras:Vitan
  • Oras:Vitan
Postat

Am ajuns și eu la Maria. Am fost îndrumat către locație , ajuns sus și sunt invitat la bucatarie. Am făcut cunoștință și cu Evelyn. Urmează și ea pe lista mea. Carla era cu cățelușul, apropo Carla arăți mai bine in realitate. Am fumat o tigare, am ras puțin cu ele apoi am fugit la dus. Maria mă astepta in camera, a început cu un oral np , slow, nu reușește să ia mai mult în guriță, aici depinde și de dimensiune, sa sculat soldățelul și am cerut sa monteze caciulita și am trecut la normal, misionar apoi caprita. Da contre,geme , nu stiu daca real sau fals dar e bine, e prezenta cu tine. Terminat doggy , fugit la dus. toată treabă 100 Ron timp de 25 min, fara graba. Locatie 8, curat, baia dotată cu ce trebuie. Aspect fata-corp 8. Oral 7,5. Depuctat ca nu face cim , și mai are de învățat. Normal 8. Misionar și doggy. Ok se mișcă bine. Halat 100 Ron fin. De revenit . Va pup fetele și o sa revin și la Eve și la Carla musai sa vad ce stie dna profesoara

• Like 3
Postat

Am ajuns și eu la Maria. Am fost îndrumat către locație , ajuns sus și sunt invitat la bucatarie. Am făcut cunoștință și cu Evelyn. Urmează și ea pe lista mea. Carla era cu cățelușul, apropo Carla arăți mai bine in realitate. Am fumat o tigare, am ras puțin cu ele apoi am fugit la dus. Maria mă astepta in camera, a început cu un oral np , slow, nu reușește să ia mai mult în guriță, aici depinde și de dimensiune, sa sculat soldățelul și am cerut sa monteze caciulita și am trecut la normal, misionar apoi caprita. Da contre,geme , nu stiu daca real sau fals dar e bine, e prezenta cu tine. Terminat doggy , fugit la dus. toată treabă 100 Ron timp de 25 min, fara graba. Locatie 8, curat, baia dotată cu ce trebuie. Aspect fata-corp 8. Oral 7,5. Depuctat ca nu face cim , și mai are de învățat. Normal 8. Misionar și doggy. Ok se mișcă bine. Halat 100 Ron fin. De revenit . Va pup fetele și o sa revin și la Eve și la Carla musai sa vad ce stie dna profesoara

Ar fi bine să învețe meserie de la Carla daca tot sunt colege. Nu am fost nicodata la ea dar din ce am citit in recenzii face un oral demențial. Legat de CIM deja sunt 5 recenzii in care se spune ca nu face si nici una care să confirme asa ca părerea mea e ca ar trebui scos din meniu.
  • Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Maria faci finalizaare orala? Ai in servicii dar se pare ca nu oferi.

• Like 2
Postat

@Maria

Poza aia de la profil cu fundul tau apetisant punel si aici pe forum sa-l admiram si noi :)

cred ca asta e poza cu fundul de la profil pe care a postat-o zilele trecute.

post-147513-0-06154500-1539109104_thumb.jpeg

• Like 2
Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Hatz multumesc , astazi daca am timp voi adauga poze .... insa iti multumesc ca ai precizat faza cu mine :*  te pupacesc

Vizitator
Postat

Buna sunt disponibila pana la 23:00

• Like 1
Postat

Buna sunt disponibila pana la 23:00

e bine ca ai scos CIM din meniu. Nota 10 pentru corectitudine!
  • Oras:Văscăuți
Postat

După câteva încercări nereușite am ajuns si eu la Maria.

Locație, 8, nu am gasit vreun gel de duș bărbătesc, m-am rezolvat cu un dove diluat, prosop curat, ceva păr pe jos care poate pune probleme daca-l cari acasă pe ciorapi.

Fata, 7,5 daca ne referim strict la futut. Clar nu-ți întoarce capul pe stradă, draguțică la față mai ales când zâmbește, colăcei pe la burtică, sâni mici de puștoaică. Nu compar cu alte fete pt ca ar scădea nota.

GFE, nu caut dar se poate nota cu un 8. E colega futacioasă din liceu pe care o înghesuiai pe la bairame.

Oral, 7, se descurcă dacă o ghidezi, nu deep, nu CIM, un pic in viteză, îi trebuie o profesoară bună că potențial există.

FK, 9, există, e bun, îi întreține si probabil că îi și place.

Normal, 8, dar din cauza mea ca am fost cam pe fugă si nu am aprofundat mai mult de două poziții. Udat natural, strâmtuță, se simte bine, geme frumos, mângâie, un normal ok. Finalizare in cauciuc. Cunni nu m-a tentat.

Anal, nu știu.

Igienă, 8, rasă la pizdă cam de trei zile, nu a facut duș in prezența mea, bănuiesc că a facut pana sa ajung ca m-a asteptat înfășurată in prosop. La scosul pulii de final s-a simțit un ușor miros de pizdă.

Raport calitate/preț, 8, până bagă sau daca bagă si cim in program.

Tarif, scrie ca 80, dar am lăsat 100 pe o finalizare de 30 minute.

De recomandat celor ce vor sa fută rapid, ceva tânăr ce pare inocent. Nu e pt pretențioși. Din partea mea, a trecut clasa.

• Like 6
Postat

După câteva încercări nereușite am ajuns si eu la Maria.

Locație, 8, nu am gasit vreun gel de duș bărbătesc, m-am rezolvat cu un dove diluat, prosop curat, ceva păr pe jos care poate pune probleme daca-l cari acasă pe ciorapi.

Fata, 7,5 daca ne referim strict la futut. Clar nu-ți întoarce capul pe stradă, draguțică la față mai ales când zâmbește, colăcei pe la burtică, sâni mici de puștoaică. Nu compar cu alte fete pt ca ar scădea nota.

GFE, nu caut dar se poate nota cu un 8. E colega futacioasă din liceu pe care o înghesuiai pe la bairame.

Oral, 7, se descurcă dacă o ghidezi, nu deep, nu CIM, un pic in viteză, îi trebuie o profesoară bună că potențial există.

FK, 9, există, e bun, îi întreține si probabil că îi și place.

Normal, 8, dar din cauza mea ca am fost cam pe fugă si nu am aprofundat mai mult de două poziții. Udat natural, strâmtuță, se simte bine, geme frumos, mângâie, un normal ok. Finalizare in cauciuc. Cunni nu m-a tentat.

Anal, nu știu.

Igienă, 8, rasă la pizdă cam de trei zile, nu a facut duș in prezența mea, bănuiesc că a facut pana sa ajung ca m-a asteptat înfășurată in prosop. La scosul pulii de final s-a simțit un ușor miros de pizdă.

Raport calitate/preț, 8, până bagă sau daca bagă si cim in program.

Tarif, scrie ca 80, dar am lăsat 100 pe o finalizare de 30 minute.

De recomandat celor ce vor sa fută rapid, ceva tânăr ce pare inocent. Nu e pt pretențioși. Din partea mea, a trecut clasa.

părerea mea e ca daca ar face CIM si câteva kg in minus ar face cu ea o experienta de vis. Are o naturalețe aparate, mie unul asta mi-a placut la ea.
Postat

Carlo, schimbă-i numarul fetei in titlu, ca am sunat pe telefonul ăla de mi-a venit rău.

Pe versiunea pt mobil nu se vede semnătura, implicit numarul valabil.

Vizitator carladristor
Postat

Maria- DISPONIBILA- 0754619396

• Like 1
Postat

up

pune in titlu nr asta de telefon! Peste câteva zile postarea asta va fi in a enșpea pagina si nu va sta nimeni Să caute.
  • Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Bifat(daca pot spune asa) acum cateva ore.

Pe forum, in semnatura ei scrie ca e 80 de lei finalizarea. La telefon spune ca e 100 de lei. La fata locului, ma intreaba cat stau si ii spun jumatate de ora. Era mirata ce inseamna jumatate de ora, adica o finalizare sau 2. Ii spun ca o finalizare, scot 100 de lei si spun "100 de lei, nu?" Imi raspunde ca e 150 dar merge si pe 100.

M-a asteptat imbracata in pijama.

Imi fac dus, ma pun in pat, face o chestie care se numeste oral. Capu in gura si frecat cu mana. O corectez dar tot slab e oralul. Pune prezervativul si trecem la normal. Capra apoi eu deasupra. Inca de cand am trecut la normal mi-a spus sa nu dau tare pentru ca ultimii 3 de dinaintea mea au dat dare si o doare. Am cerut sa trecem iar la capra, ca e mai bine asa, mi-a murit si n-a schitat nimic sa faca ceva sa o trezeasca. M-am imbracat si am plecat, spunandu-mi ca data viitoare spera sa termin si ca ma mai asteapta.

Locatie: 5 - ascunsa, departe, camera neaerisita in care se simte mirosul celor n oameni care s-au futut inaintea mea.

Aspect: 7 - sa zicem 7...tanara, fundul mare, sani mici, draguta la fata, cu ceva burtica si celulita. 

Igiena: 6 - fara dus inainte, fara dus dupa(deja se stersese cu servetele si se imbracase in pijama), miroase usor a transpiratie

Oral: 4

Normal: 4

GFE: 4

Halatul: 80/100/150 finalizarea. depinde de cat de fraier esti.

• Like 9
Vizitator carladristor
Postat

Pe forum, in semnatura ei scrie ca e 80 de lei finalizarea. La telefon spune ca e 100 de lei. La fata locului, ma intreaba cat stau si ii spun jumatate de ora. Era mirata ce inseamna jumatate de ora, adica o finalizare sau 2. Ii spun ca o finalizare, scot 100 de lei si spun "100 de lei, nu?" Imi raspunde ca e 150 dar merge si pe 100.

Imi fac dus, ma pun in pat, face o chestie care se numeste oral. Capu in gura si frecat cu mana. O corectez dar tot slab e oralul. Pune prezervativul si trecem la normal. Capra apoi eu deasupra. Inca de cand am trecut la normal mi-a spus sa nu dau tare pentru ca ultimii 3 de dinaintea mea au dat dare si o doare. Am cerut sa trecem iar la capra, ca e mai bine asa, mi-a murit si n-a schitat nimic sa faca ceva sa o trezeasca. M-am imbracat si am plecat, spunandu-mi ca data viitoare spera sa termin si ca ma mai asteapta.

Locatie: 5 - ascunsa, departe, camera neaerisita in care se simte mirosul celor n oameni care s-au futut inaintea mea.
Aspect: 7 - sa zicem 7...tanara, fundul mare, sani mici, draguta la fata, cu ceva burtica si celulita. 
Igiena: 6 - fara dus inainte, fara dus dupa(deja se stersese cu servetele si se imbracase in pijama), miroase usor a transpiratie

Lipseste Carla si Eve din locatie si hop e dezastru acolo =))

Postat

ce mai conteaza ce si cum , ambele seturi sunt ale mele omule !

Da, da, da, da, vorba ta „ce si cum”, găsite de tine poate.

Inca o dovada ca pozele imi apartin din ambele seturi !

dovada este si Carla de langa mine cat si poza cu fata !

Nu prea e nicio „dovada”, e doar o altă poză diferită de celelalte.

clar tu cu poza in fata ma acuzi? pe bune ?

Nu neeapărat. Da, pe bune, pentru că nu e ceva care să nu lase loc de îndoială.

Fereasca Dumnezeu ..... sincer daca nu as fi stiut cu ce se mananca forumul asta , m-as fi certat grav rau . imi pare rau ca viitori vizitatori ai colegei mele Maria trebuie sa vada tot rasul asta si toata panarama pe care tu dragule ai creat-o , fata a dovedit , persoanele care-i calc pragul vad cu siguranta ca pozele sunt reale , hai sa termina cu toata harababura asta de 2 lei si gata ,  era singurul topic pe care nu a fost cearta si tot felul de porcari , o seara buna !

pe mine de tine. Bravo de tine că știi, uite eu de-aia mi-am pus numele așa, pentru că lumea îmi zicea tot felul de chestii și eu nu înțelegeam (binee, nici acum nu-s vreun expert, dar totuși..), oricum te cerți, nu vreau să știu și restul. Lasă dragă, mai bine să vadă că de asta e acest site, nu ? Sau e doar să vă promovați voi curvele ? Eu cred că nu știi rolul acestui site și confunzi cu un site de reclame, nu a dovedit nimic, normal.. cine ar fi prost să-și toarne colegul/fratele/ruda ? Bine, spune-i ei sau cui vrei. Nu, nu cred că era singurul.. mai era(u), dar de, voi vreți ca totul să fie perfect și să fie totul bine și frumos, și nimic de rău să nu fie zis, ei binee uite de-asta există.. și nu mai zic că mă repet.

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

E la departare de sun plaza?ai ramas neterminat carei timpul la finalizare?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...