Sari la conținut

Deea fata lu' Eduard - zona city - 0730847110

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Asa fac majoritatea, le merge bine si se gandesc ca este loc de mai mult.

Doar fetele de la top isi pastreaza tariful motiv pentru care "fata  lu eduard" nu o sa fie niciodata la top.

• Like 1
  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu
Postat

Buna dragilor... sunt disponibila azi si maine preturile 150lei finalizarea si 250lei ora..

De ce nu mai treci si prin alte orase ?

Postat

Acum o saptamana era 100 cu 200,de ce esti lacoma?

eu acum o saptamana aveam aceleasi preturi ca acum nu stiu ce ai inteles tu draga
Postat

Acum o saptamana era 100 cu 200,de ce esti lacoma?

eu acum o saptamana aveam aceleasi preturi ca acum nu stiu ce ai inteles tu draga

Asa fac majoritatea, le merge bine si se gandesc ca este loc de mai mult.

Doar fetele de la top isi pastreaza tariful motiv pentru care "fata  lu eduard" nu o sa fie niciodata la top.

si ele au aceleasi preturi ca si mine si nu ma prea intereseaza daca sunt la top sau nu
Postat

eu acum o saptamana aveam aceleasi preturi ca acum nu stiu ce ai inteles tu draga si ele au aceleasi preturi ca si mine si nu ma prea intereseaza daca sunt la top sau nu

Sunt multe fete in oras cu 100 fin si 200 ora,ai crescut pretul pentru ca fraierii platesc si merge treaba,nu mai prostii lumea ca ai avut 150 nr,vrei mai multi bani pentru acelasi lucru.

Nu vrei sa te intorci la 100 nr pentru ca merge treaba cu 150. Nu e vina ta ca iti plac banii,e vina noastra ca platim in loc sa facem o greva sexuala si sa ocolim orice pret cu exceptia 100 cu 200.

Dar noua ne place 200 cu 400 Summerland si nu suntem uniti deloc,ba chiar suntem catalogati "saraci,zgarciti,du-te in alta parte,etc" si astfel suntem umiliti in propriul oras de turiste.

• Like 2
Postat

Sunt multe fete in oras cu 100 fin si 200 ora,ai crescut pretul pentru ca fraierii platesc si merge treaba,nu mai prostii lumea ca ai avut 150 nr,vrei mai multi bani pentru acelasi lucru.

Nu vrei sa te intorci la 100 nr pentru ca merge treaba cu 150. Nu e vina ta ca iti plac banii,e vina noastra ca platim in loc sa facem o greva sexuala si sa ocolim orice pret cu exceptia 100 cu 200.

Dar noua ne place 200 cu 400 Summerland si nu suntem uniti deloc,ba chiar suntem catalogati "saraci,zgarciti,du-te in alta parte,etc" si astfel suntem umiliti in propriul oras de turiste.

Cine poate, oase roade! Cine nu, sta pacilea pe Forumake!
Postat

Nu vrei sa te intorci la 100 nr pentru ca merge treaba cu 150.

Cererea și oferta fratele meu. Și acum pe bune, idolul tău Ronaldo ar fi jucat pentru FCSB? 😜 Atâta timp cât tipa face treabă bună și sunt doritori la 150/nr. care este problema ta? Trece vara și revine la 100/nr. Economie de piață fratica!

• Oras:ROMANIA
Postat

iarna nu-i ca vara si nici vara nu-i ca iarna

prost nu e cine cere ....ci e ala care da.

economie de piata fratica...inteleasa romaneste 

cerearea si oferta ....atunci cand oferta este mare preturile ar trebui sa scada ...nu sa creasca fratica( avem deja peste 800 anunturi cand asta iarna nu depasau 300)

cand oferta este mica iar cererea mare atunci preturile cresc.....dar la noi totul este pe dos . 

• Like 2
Postat

Cand nu era pe aici, o cautau multi cu disperare; acuma: "Scump, tata, scump, in partea ailalta era mai ieftin!"😂😃😂

Fetele de genu' nu-s obligatorii, ca "Moartea si taxele!"; daca nu te duci ramai cu o gramada de bani in buzunar!

• Like 1
Postat

iarna nu-i ca vara si nici vara nu-i ca iarna

prost nu e cine cere ....ci e ala care da.

economie de piata fratica...inteleasa romaneste

cerearea si oferta ....atunci cand oferta este mare preturile ar trebui sa scada ...nu sa creasca fratica( avem deja peste 800 anunturi cand asta iarna nu depasau 300)

cand oferta este mica iar cererea mare atunci preturile cresc.....dar la noi totul este pe dos .

Lasa, NeaGica, ca mandra e nestemata mai rara! Programul "Curvele pentru toti" inca nu s-a introdus!😊
  • Like 1
Postat

eu unul nu am nimic nici cu fetele nici cu preturile lor sau cu cei ce le sfatuiesc 

puterea nu este la ei ....banul este puterea...acum fiecare decide ce face cu banii lui

daca merita sau nu ....sa-i dea lor . eu unul am mai spus ca cele venite din tara vin si pleaca ...vin sa faca bani si atat

deea sta 2-3 zile si pleaca....bravo ei ca stie sa stoarca bani de la voi

• Like 1
Postat

eu unul nu am nimic nici cu fetele nici cu preturile lor sau cu cei ce le sfatuiesc

puterea nu este la ei ....banul este puterea...acum fiecare decide ce face cu banii lui

daca merita sau nu ....sa-i dea lor . eu unul am mai spus ca cele venite din tara vin si pleaca ...vin sa faca bani si atat

deea sta 2-3 zile si pleaca....bravo ei ca stie sa stoarca bani de la voi

Da' nu stoarce numa' Bani!🌽😀🌽
  • Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

ba, sincer, mai mare rusinea sa te tiganesti ca la taraba... fiecare pune ce pret vrea, iti permiti, mergi, nu-ti permiti, mergi la alta...

• Like 3
Postat

Eu am vizitat o miercuri.Ramane printre preferatele mele.Banii sunt maculatură.Hai sa ne bucuram de viata.

• Like 3
Postat

1.frumusica: 7

2.sani : 9+

3.comunicare: 5

4.ON: 6 fara atentie in zona , finalizare CIM + 1 pct

5.NP: nu a fost cazul

6.GFE: 3

7.locatie : 8

8.prosoape: 0 (lipsa)

9.bodyguarzi: 10 (prezenti)

medie: 6 (probabil si vina mea)

tarif : 150

revenire : nu pt mine

• Like 5
Postat

Face finalizare orala! Eu am fost la ea acum 2 luni langa hotel ferdinand la demisol! Un nr de tel? Am incercat sa sun si tel inchis

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...