Sari la conținut

Deea fata lu' Eduard - zona city - 0730847110

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Si noi speram :)

• Oras:ROMANIA
Postat

Azi revin sper sa numai am probleme

pai daca nu spui cine iti creaza probleme ...le vei avea in continuare 

sa muiesti pe toti de la un capat la altul nu este tocmai ok...si chiar imi placea de tine 

asta denota ceva influente de mahala ...iar oricate probleme ai avea nu este tocmai ok sa te superi ca vacarul pe tot satul 

din partea mea poti sa nu mai vi ....decat doar daca iti ceri scuze 

• Like 2
Postat

Fata a adus anumite injurii la adresa celor care ii creeaza probleme, daca tu te simti, nu stiu daca e cazul sa iti ceara scuze sau sa te luam noi la pula ca ii creezi probleme domnisoarei?

• Like 1
Vizitator cont_sters
Reputație: 0
Postat

Azi revin sper sa numai am probleme

eu m-am cam saturat de ifosele tale.

nimeni nu da doua parale pe drama ta. mie personal mi se rupe daca Eduard iti rupe dintii acasa ca te-a prins la futut.

daca nu stii sa-ti gestionezi traba lasa-te de meserie si intoarce-te la camp ca acum incepe recoltatul la papusoiul asta de fiert si te intorc cu el sa-l vinzi pe plaja. (asa nu cred ca o sa-ti mai faca nimeni concurenta din javrele din Ialomita cu care tot tu ai venit in gasca)

scuteste-ne de injuraturile tale si de telenovela pe care o traiesti tu ca pe noi nu ne intereseaza decat sa te futi si ATAT!

• Like 3
Vizitator cont_sters
Postat

pai daca nu spui cine iti creaza probleme ...le vei avea in continuare 

sa muiesti pe toti de la un capat la altul nu este tocmai ok...si chiar imi placea de tine 

asta denota ceva influente de mahala ...iar oricate probleme ai avea nu este tocmai ok sa te superi ca vacarul pe tot satul 

din partea mea poti sa nu mai vi ....decat doar daca iti ceri scuze 

Eu mi-am dat seama de ce-i poate capul de la prima poza pe care am vazut-o.

Cata minte crezi ca are una care-si tatueaza ditamai EDUARDUL pe piept. 

• Like 3
Postat

Deea eu unul ma bucur ca ai revenit....eu unul ma simt un pic vinovat .Cand aveati locatia la CHINA MOLL in spate am optat pentru ANA ..si desi esti o draguta am vazut ca ti-a parut rau .Ulterior mi-a parut si mie rau ,nu numai pentru ca experienta cu Ana a fost un dezastru ci si pentru ca nu te-am mai prins sa-mi iau revansa....Sper ca sa stai cat mai mult pe aici si promit sa-mi iau revansa fata de tine  .Pari a fi o fata super ok....

uite Talibane cam ce probleme ii fac eu...cat depre limbajul tau ....se inscrie pe linia generala a saitului

Vizitator
Postat

Fata a adus anumite injurii la adresa celor care ii creeaza probleme, daca tu te simti, nu stiu daca e cazul sa iti ceara scuze sau sa te luam noi la pula ca ii creezi probleme domnisoarei?

Mie imi place foarte tare de tine... :) ...dar ....o doamna,nu foloseste niciodata un asemenea limbaj,indiferent cat de suparata ar fi...si  mai mult de atat,niciodata,intr-un spatiu public virtual... ;)

Te.... :couple

Postat

Mie imi place foarte tare de tine... :) ...dar ....o doamna,nu foloseste niciodata un asemenea limbaj,indiferent cat de suparata ar fi...si  mai mult de atat,niciodata,intr-un spatiu public virtual... ;)

Te.... :couple

Alinutzo :) stii ca si eu te iubesc ;)

Atata timp cat femeia te fute bine, poate sa vorbeasca cum vrea ea :))) din pct meu de vedere ;)

• Like 2
Vizitator
Postat

Atata timp cat femeia te fute bine, poate sa vorbeasca cum vrea ea :))) din pct meu de vedere ;)

Mrrr....mai ales in dormitor.... :P

• Oras:Pe Vapor
  • Oras:Pe Vapor
Postat

asa a zis si mitraliera atat timp cat v-am dat bani de ce plm nu ne-ati votat

sa inteleg ca tu daca te-ai fi numarat printre cei carora li s-au marit salariile sau pensiile ai fi fost de acord cu declaratiile lui.

Postat

asa a zis si mitraliera atat timp cat v-am dat bani de ce plm nu ne-ati votat

sa inteleg ca tu daca te-ai fi numarat printre cei carora li s-au marit salariile sau pensiile ai fi fost de acord cu declaratiile lui.

Auuu, noi din orice cacat scoatem politica :))) adevarul e ca politica e de cacat in romania :))

Ca sa iti raspund la intrebare: niciodata nu o sa imi vand votul ;)

• Like 2
Postat

Auuu, noi din orice cacat scoatem politica :))) adevarul e ca politica e de cacat in romania :))

Daca te baga Deea intre sanii ei,votezi PSD cu doua maini,recunoaste :))))

Apropo,vine azi in CT? Ce nr are?

• Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

sunt de cacat oriunde, zici politicienii si tragi apa, by the way vreau p.....

Postat

bine ai revenit my love

In seara asta ajung dupa 23:30 acelasi nr. 0725338119 ma scuzati de intarziere :*

Vizitator cosmincosmin69
Postat

Nu mai sunt disponibilă si nici nu o sa mai revin....

Este trecuta la x. Acum ai nevoie de noi .

• Like 2
Postat

Buna dimineata! Disponibila :*

Buna dimineata ...poti sa ne spui lista serviciilor ,a preturilor si zona locatiei unde poti fi gasita?

am promis ceva si parca totusi as vrea sa ma tin de promisiune ....deci sa-ti fac o vizita

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...