Sari la conținut

Clonele ramase ale Baiatului cu shaorma

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iar imi faci reclamă?

nu, de ce?

Vizitator
Postat

Dar tu unde lucrezi, daca tot veni vorba ? Sau esti platit de Dragnea ca asistat social ?

mars ma travestitule, singurul asistat de pe grupul asta esti tu.

• Oras:cofetarie
Postat

mars ma travestitule, singurul asistat de pe grupul asta esti tu.

Eu ? Vezi ca am lucrat un an de zile in Piata Victoriei,dar nu spun unde, sa nu fac reclama ca e interzisa !

Vizitator
Postat

Eu ? Vezi ca am lucrat un an de zile in Piata Victoriei,dar nu spun unde, sa nu fac reclama ca e interzisa !

depresivule te-ai tampit. Ai pus mult suflet la fazan  :slap2

• Like 2
Postat

depresivule te-ai tampit. Ai pus mult suflet la fazan  :slap2

Nu am treaba cu depresivul,ala e alta mancare de peste,nu mai intoxica

Postat

bai muioane, 

Singurul care joaca fazan pe tot forumul asta esti tu!   Nu tu erai ala care facea clone cu numele adversarilor tai ca  "xoxoaurolacul"  , "doloresprostul" ce juca fazan?  

P.S. apropo, nu-ti mai produce iubita de tot spamezi pe forumul asta ? 

Sau te-a lasat?   

Postat

bai muioane, 

Singurul care joaca fazan pe tot forumul asta esti tu!   Nu tu erai ala care facea clone cu numele adversarilor tai ca  "xoxoaurolacul"  , "doloresprostul" ce juca fazan?  

Sau te-a lasat?   

Aoleu, asta doare tare

Postat

asa ma muion ? hahahaha

cat da rupt ma sa fii sa faci zeci de conturi sa joci fazan cu ele ? sa-ti moara ma-ta daca te mai bag in seama ca prea prost esti :( 

Postat

asa ma muion ? hahahaha

cat da rupt ma sa fii sa faci zeci de conturi sa joci fazan cu ele ? sa-ti moara ma-ta daca te mai bag in seama ca prea prost esti :(

pai le face sa castige concursul de la sfarsit de an,e obsedat de chestia asta

Postat

L-a dat cineva in vileag asta  iarna  cand s-a delogat de pe contul principal si s-a logat pe unul dintre zecile de conturi de Fazangiu. 

muIon e cel care joaca fazan cu conturi ce au dolores, brett, rozkendra, xoxo in nickname pe toate sectiunile altor judete.  

Postat

L-a dat cineva in vileag asta  iarna  cand s-a delogat de pe contul principal si s-a logat pe unul dintre zecile de conturi de Fazangiu. 

muIon e cel care joaca fazan cu conturi ce au dolores, brett, rozkendra, xoxo in nickname pe toate sectiunile altor judete.  

Aseara a mai creat o serie,la top 20 useri activ azi sunt multe facute aseara si deja colorate,si inca nu se vad toate,toate cu nume de nume

Vizitator
Postat

Nu am treaba cu depresivul,ala e alta mancare de peste,nu mai intoxica

bai muioane, 

Sau te-a lasat?   

Aoleu, asta doare tare

depresivule, sa vb cu tine de pe conturi multiple e grav. Nu te pot ajuta

asa ma muion ? hahahaha

cat da rupt ma sa fii sa faci zeci de conturi sa joci fazan cu ele ? sa-mi moara mama   :(

esti mai prost decat depresivul daca poti crede asta :))))

• Like 2
  • Oras:la cersit
Postat

depresivule, sa vb cu tine de pe conturi multiple e grav. Nu te pot ajuta

esti mai prost decat depresivul daca poti crede asta :))))

BAI NENE ESTI DUS RAU L-AI BANAT SI PE BAIAT , NU SUPORTI UN DIALOG ? CATA FRUSTRARE AI IN TINE MAI RAR ASA CEVA !

Vizitator
Postat

BAI NENE ESTI DUS RAU L-AI BANAT SI PE BAIAT , NU SUPORTI UN DIALOG ? CATA FRUSTRARE AI IN TINE MAI RAR ASA CEVA !

esti prost. punct. Eu vorbesc cu tine si tot eu refuz dialogul ? Cretinel, cand esti amenintat de spirite si forte oculte, dute-n plm pe la psihiatru. Nu vezi ca starea ti se inrautateste ???

Postat

esti prost. punct. Eu vorbesc cu tine si tot eu refuz dialogul ? Cretinel, cand esti amenintat de spirite si forte oculte, dute-n plm pe la psihiatru. Nu vezi ca starea ti se inrautateste ???

Ce tot banezi conturile ? Azi nu am facut offtopic la favoritele tale pe topice,te deranjeaza adevarul si parerile contrare ? Vrei dictatura si bagatul pumnului in gura ?Aici nu e PCR SAU PSD !

Vizitator
Postat

Ce tot banezi conturile ? Azi nu am facut offtopic la favoritele tale pe topice,te deranjeaza adevarul si parerile contrare ? Vrei dictatura si bagatul pumnului in gura ?Aici nu e PCR SAU PSD !

nu sunt motanul.  :slap2

Postat

nu sunt motanul.  :slap2

Dar cine tot da report daca nu esti tu ? Oricum azi e ultima zi in care ma vezi sciind pe acest forum

Postat

il ameninti ma sclavule ca nu mai faci 200 de conturi si ca e ultima zi ? ba fmm de retard iesi in mortii tei si arunca-te pe geam ca nu ne mai facem bine

• Minus 1
Postat

il ameninti ma sclavule ca nu mai faci 200 de conturi si ca e ultima zi ? ba fmm de retard iesi in mortii tei si arunca-te pe geam ca nu ne mai facem bine

Uite la cine tineam eu partea,ai de pula mea

Postat

ma sa-ti moara ma-ta tu esti sanatos ? daca imi dai o explicatie logica pentru care tu ai facut nu stiu cate conturi si ai jucat la fazan sa le ingalbenesti nu mai zic nimic despre tine si te las sa te certi cu sclavu amuzant muion

Postat

ma sa-ti moara ma-ta tu esti sanatos ? daca imi dai o explicatie logica pentru care tu ai facut nu stiu cate conturi si ai jucat la fazan sa le ingalbenesti nu mai zic nimic despre tine si te las sa te certi cu sclavu amuzant muion

Sa ma pis pe tot consiliul pulimii,un cont SP de-al lor avea 100 de minusuri iar eu cu 5 conturi le anulam iar ei turbau.Au bagat banii in conturi SP iar eu i-am neutralizat, de aici turbarea lor.Puteam lua foarte usor 3 conturi SP si nu ma complicam dar cand am avut, bulangiul de pisicuts i-a lasat sa-mi faca clone  la cont SP si sa faca haos cu ele,au injurat si mi-au pus lumea in cap .Asa ca le-am dat clone fara numar,nu am vrut sa-i mai bag la pisicuts nici un ban in conturi ca e un jeg uman , e sclavul panaramelor ca Deliapisii,Inesuka si Tanya ! Intelegi acum ?

Postat

Sa ma pis pe tot consiliul pulimii,un cont SP de-al lor avea 100 de minusuri iar eu cu 5 conturi le anulam iar ei turbau.Au bagat banii in conturi SP iar eu i-am neutralizat, de aici turbarea lor.Puteam lua foarte usor 3 conturi SP si nu ma complicam dar cand am avut, bulangiul de pisicuts i-a lasat sa-mi faca clone  la cont SP si sa faca haos cu ele,au injurat si mi-au pus lumea in cap .Asa ca le-am dat clone fara numar,nu am vrut sa-i mai bag la pisicuts nici un ban in conturi ca e un jeg uman , e sclavul panaramelor ca Deliapisii,Inesuka si Tanya ! Intelegi acum ?

Dar in niciun caz nu esti tu ala din spatele conturilor clona gen Xoxo aurolacul sau dolores**spam editat**ul , asa-i ?  

Vizitator
Postat

daca spuneai despre teoria cu turnurile gemene te-as fi crezut. Ce ai scris mai sus denota ca esti bolnav. 

Postat

daca spuneai despre teoria cu turnurile gemene te-as fi crezut. Ce ai scris mai sus denota ca esti bolnav. c

Ce,nu e adevarat ? De unde ura voastra pe mine ?V-am stricat socotelile,altfel de ce ai deschis ultima perioda zilnic topice cu baiatu cu shaorma,clone,etc? Ca nu m-am certat cu nimeni , nu m-am bagat in seama aiurea pana ce nu ai pus presiune pe pisicuts, si tu si grasa de Amada ! Nu s-a facut atata scandal cand se minusa la greu,se banau membri importanti noaptea, si a ajuns sa se faca circ pt ce ? Pt niste plusuri nu minusuri,incredibil !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...