Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara
Postat

tu o compari la frumusete pe silvy cu raluca? nu cred

tu vrei altceva :felatie

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca. :girly 

• Oras:is
  • Oras:is
Postat

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca. :girly 

brett nu e idiot

asa e el

un taranus care vrea sa se creada inteligent <vorbind> sau mai bine zis postand aiurea doar ca sa se <auda> singur

:laugh2

• Like 1
Postat

Ptr sarbatoriti :girly  :kiss3 http://imagini.teotrandafir.com/2015/08/maria-15082015-560x390.jpg

Postat

Apropo de discutia Silvy versus Raluca eu unul o prefer si tot timpul dintre ele doua o aleg pe Silvy si eu unul no o vad de loc ca pe o femeie plastica . Silvy este exact genul de femeie pe care eu il prefer si arata exact cum trebuie sa arate o femeie adica sa simti ca pui mina pe ceva cind pui mina pe orice parte anatomica a corpului ei si sa simti ca esti cu o femeie in pat  nu cum sint uscatele alea gen femeia snur fara tite fara cur.

• Like 1
Postat

Pt putin timp am crezut ca brett este cunostinta buna sau chiar pestele lui Silvy

bai esti nebun? wtf :slap2

• Oras:tm
  • Oras:tm
Postat

Bret, labarule, era sa ma pacalesti. Era cat pe ce sa renunt la visele mele cu Silvy. Si inca ceva bret: Silvy pt mine nu e nr.1, ea e unica si doar unica femeie la care visez. Acu sa te iei de reclama mea :))

• Like 1
Postat

Bret, labarule, era sa ma pacalesti. Era cat pe ce sa renunt la visele mele cu Silvy. Si inca ceva bret: Silvy pt mine nu e nr.1, ea e unica si doar unica femeie la care visez. Acu sa te iei de reclama mea :))

=))  :*  :ellao

Postat

fraiere, cu ce anume crezi ca era sa te pacalesti? :slap2

cu dedicatie  :laugh2 Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.  :girly ps: singurul fraier de aici,esti doar TU boschet ambulant :urgay 

Postat

cu dedicatie  :laugh2 Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.  :girly ps: singurul fraier de aici,esti doar TU boschet ambulant :urgay 

Foarte frumos si bine zis Silvy !Bravo !  :iagree

• Like 1
Postat

Ai primit sms Silvy ?

da,iar ca raspuns este in regula,se rezolva ;)

Postat

Și putem face și cu mirosul și etc ce am vorbit noi și dacă ai gen adidas adidas sau Nike Puma ... :*? Te pup . Aa da și se poate face programare nu ?

Postat

Și putem face și cu mirosul și etc ce am vorbit noi și dacă ai gen adidas adidas sau Nike Puma ... :*? Te pup . Aa da și se poate face programare nu ?

my love,este in regula,is open mind,fac de toate in limita bunului simt. te astept  :icecream

Postat

Am uitat Silvy Draga sa te întreb dacă se poate face înainte de toate și un facesitting . Și prețul ședinței 😘 I seara frumoasa îți doresc Draga kiss

Postat

Am uitat Silvy Draga sa te întreb dacă se poate face înainte de toate și un facesitting . Și prețul ședinței I seara frumoasa îți doresc Draga kiss

hai sa vb mai multe cand ajungi la mn,te pup,multam,asemenea

Postat

Aștept și o poza/poze cu pedichiura dacă se poate posta aici dacă nu asta e . Te pup dulce și o zi minunata și foarte foarte frumoasa ca și tine Silvy 😘

Postat

Roma8rio, te rog ajutama sa inteleg. Te batut mama ta in fiecare zi, de aia ai ajuns sa nu ti se scoale decat daca muierea te trateaza ca un jeg?

• Like 1

Postat

Sieg heil psycho!

Este o zi in care nu te certi public pe forum ca ultima vagaboanda?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...