Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

Buna dimineata , sper sa nu ma consideri un nesimtit si voi intelege refuzul.

Nu prea am experienta in domeniu, sunt student in anul 3 la medicina si tot am citit topicurile tale ai atatea cuvinte de lauda.

Fiind student nu prea dispun de atati de multi bani si nu stiu cum pot proceda sa ajung si eu sa stau macar odata in bratele tale...

Neata. Consider ca 150 lei stand in compania mea 20 min nu este un pret exagerat. Vara se apropie cu pasi repezi,in vacanta te poti angaja...metode de a face bani exista,trebuie doar sa vrei dragule. Te pup si o zi linistita.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 096⁶8
  • Telefon: 096⁶8

Neata. Consider ca 150 lei stand in compania mea 20 min nu este un pret exagerat. Vara se apropie cu pasi repezi,in vacanta te poti angaja...metode de a face bani exista,trebuie doar sa vrei dragule. Te pup si o zi linistita.

Silvi draga ideea era alta :))

Poți sa îl întrebi când este ziua lui facem o cheta pe grup și marele cadou vei fi tu.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0

senzatie ,vino sa simti :D

Mai fata draga, poate daor sa vad, ca de simtit, nu sunt fan al acestei distractii....(cel putin nu genul asta)

Link spre comentariu
Vizitator cozonacq
Reputație: 0

Lecții de viață!! :laugh2

Link spre comentariu

Asta e o drogata. Ii explic...ca vreau ss o vizitez si zice ca fac mișto. Eu zic ca nu are ce cauta la TOP

eu zic ca....nu am vrut sa te primesc ;)  :)

Link spre comentariu

700 de lei 2 finalizari ..scump mami scump

csf,ncsf,stai si dai din craci umeri craci   :) sau vino sa-ti dau eu "umeri craci" cu cravasa si biciul,ai mai ieftin :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...