Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Telefon: 0736019347
  • Oras:Timisoara

te astept pe la mine sa ne simtim bine amandoi ,sa dam frau liber imaginatiei  si sa facem amor pana la epuizare :gifs_ojos

Buna rau pasarica asta , mi-as baga odata sobolanu in ea mai ales in pozitia din poza ;)
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am sunat-o azi si mi-a raspuns una cu voce de baba batrana sictirita . dupa mine e de evitat .

Acuma dc era muta nu era bine ca nu mai gemea 😂😂nici cum nu e bine😆😆....din pacate femeia perfecta nu exista dar poti sa o cauti poate poate apare ☺
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0730430819

Ceau Silvy ești pregătită sa vin săptămâna care vine ? Poți purta de pe acuma câte puțin sosetutele ? Pusiii

:slap2 in trecut m ai facut sa le port si mi ai tras teapa,nu ai mai ajuns. urat din partea ta. nu cauta scuze.

Link spre comentariu

Nu era cu intenție chiar dacă ti-am spus ca vin , am fost in Anglia când te-am sunat și am vorbit la telefon și mai trebuia sa stau 1 luna in plus ... nu e nici o supărare dacă nu vrei sa ma mai Primești îmi cer scuze dacă am greșit cu ceva ... nu a fost intenționat , kisss

Link spre comentariu

Nu era cu intenție chiar dacă ti-am spus ca vin , am fost in Anglia când te-am sunat și am vorbit la telefon și mai trebuia sa stau 1 luna in plus ... nu e nici o supărare dacă nu vrei sa ma mai Primești îmi cer scuze dacă am greșit cu ceva ... nu a fost intenționat , kisss

dragul meu ,eu imi ofer serviciile  doar domnilor seriosi si cu bun simt. daca crezi ca te incadrezi in aceasta categorie,atunci te astept cu mult drag. :girly

Link spre comentariu

Acuma dc era muta nu era bine ca nu mai gemea nici cum nu e bine....din pacate femeia perfecta nu exista dar poti sa o cauti poate poate apare ☺

Mi-ar placea sa fac sex cu o milfa , dar sa ma plateasca ea pe mine nu eu pe ea :P
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...