fucker99 Reputație: 47 Postat Martie 31, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 31, 2021 NU mai activeaza! Link spre comentariu
max22 Reputație: 52 Postat Mai 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Partajează Postat Mai 5, 2021 Ma lucrează? Link spre comentariu
max22 Reputație: 52 Postat Mai 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Partajează Postat Mai 5, 2021 Mai lucrează? Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Daca intrebi din 5 in 5 minute, poate ca revine. Link spre comentariu
max22 Reputație: 52 Postat Mai 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Partajează Postat Mai 5, 2021 Am scris greșit prima dată. De aceea am repetat Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1403 Postat Mai 5, 2021 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 5, 2021 Acum 2 ore, magarusulfutacios a spus: Daca intrebi din 5 in 5 minute, poate ca revine. 🤣🤣🤣 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Monica, bella, eva , colega monicai ce vremuri bune. au trecut vremurile! Hai sa facem petitie sa o ducem pe Monica si pe Bella inapoi! Link spre comentariu
draganflavius Reputație: 162 Postat Mai 5, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 5, 2021 Monica nu mai revine! Eva din ce stiu mai activeaza, dar o prinzi greu. De bella nu mai stiu nimic🤭 Link spre comentariu
max22 Reputație: 52 Postat Mai 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Partajează Postat Mai 5, 2021 De unde știi că Monica nu mai revine? Link spre comentariu
draganflavius Reputație: 162 Postat Mai 6, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 6, 2021 Are vreo relevanta ? Monica nu mai revine. Fara alte argumente😊 Link spre comentariu
Cosmin56 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Se întoarce după ce îi toaca iubi banii😂🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum