dennim Reputație: 88 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 dragilor, fum fara foc n-ar iesi!am fost si eu la onorabila, tot cu zambetul si hihi sau haha am intrat si iesit, ce nu inteleg - unele - este ca poate e zambet amar, ca doar nu s-ar astepta sa-i dam cu dumnezei sau urecheli! sau poate, totusi o fi vreun fetis al ei !! am fost si eu pe la ea, sincer te simti ca la dirigentie, are atitudinea aia destul de disimulata de parca ti-ar face un favor!personal, absolut nimic spectaculos, doar de palmares, macar decat oribilele alea de tiganci din spatele pozelor false.fiecare trage concluzia. si apropos, locatia ....brrr, prea ciudata ptr mine, mai urmeaza sa semnezi condica la firma aia ! 2 Link spre comentariu
masterslave Reputație: 30 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Astea "independente" îs teroare. Ea e curvă cu valori. Păzea. Are iubit și se laudă. Vai de el, un proprietar de mașină închiriată la oră care peste câțiva ani va intra la reparație capitală și nimeni nu o va putea repara. 1 Link spre comentariu
glontul Reputație: 35 Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 daa,aveti dreptate,ce iubit e ala care o lasa pe iubita lui sa o futa toti,va dati seama de hal de barbat,si d soara nu minte cand spune ca e independenta,ea chiar crede asta,dar banii tot jumate face cu iubitul,pe baza de iubire... sanchi./Si despre locatie,modest,fff modest,aveam pretentii la o fata independenta la ceva mai select.In rest cu timpul si prestatia nu comentez,nota 8.50,fata de ciorile de pe site...unele.Aaaa sa nu uit,cineva mi a spus care e fost la ea,nu dau nume,ca are ceva fatete peste dintii originali,ca sa fie sigura ca e protejata complet,pe langa prezervativ,fatete pe care le da jos dupa prestatii.Prestatii onorabile de altfel.Cand am fost la ea mi a spus ca a fost in Japonia,in Tokio,si a vazut ceva care ar vrea sa faca si ea aici,dar nu e sigura ca va tine.Mai exact sa faca sex prin sticla,adica sa puna o sticla,intr e ea si client,probabil ceva mai usor transparent,si sa faca uro,scato,fara sex,adica sa se profileze pe genul asta de actiune,si m a intrebat daca ar face bani asa.Eu i am spus ca va face dublu pt.ca e ceva inedit,si a spus ca la primavara va incepe in sistemul asta.PROTEJARE TOTALA.Sa vedem ,sunt f .curios. Link spre comentariu
masterslave Reputație: 30 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Caută să se cace și să se pișe lumea pe ea? Păi să meargă în Dubai. Să își facă un cont de Instafuck (gram) și să pună poze cu ea acolo cum face squats pentru buci și cu țâțele afară. Ăia o sună și îi dau între 40.000 și 100.000 de dolari ca să meargă acolo și ei să se cace și să se pișe pe ea. Evident, să o fută cum vor ei și când vor ei. Atunci poate spune că e pișată și câcată, dar independentă, să fie clar. 1 Link spre comentariu
glontul Reputație: 35 Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Ei vezi ,nu cred ,cred ca ea vrea sa se cace si sa se pise,asa am inteles,sau poate nu am inteles bine,dar nu da idei aici,ca poate pleaca in Dubai,si o pierdem,asa frumusete ,asa imaculata zana zanelor,,si adevarul ca dupa atatea povesti,mi am amintit ca nu am dat note.OP cu prezervativ si fatete pe dinti,nota 9,cu schimbari de viteza ,scuturari laterale de falci,atentie la zone limitrofe,NP,plus ca are non stop un OBin vagin ,in eventualitatea ca se rupe prezervativul.Cand am intrebat ce e cu OB ul ,mi a confirmat ca face sex tot cu gandul la prezervativ,ca poate se rupe,si ca aincercat sa la spuna clientilor sa puna doua sau trei prezervative,dar n au fost de acord,si de aceea s a gandit la solutia cu OB ul.Revin si arat ,ca per ansamblu,am suspiciunea f.rezonabila,ca iubitul a spus ca nu o mai fute daca aude ca o suge fara protectie din toate directiile,la care ea de frica sa nu fie verificata de un potential client fals trimis de iubit,se conformeaza si isi ia tot echipamentul anti pompe, Cam asta a fost toata analiza situatiei.In concluzie tinand cont ca e simpatica si e o anomalie in bransa,nota 8.50 per total. 1 Link spre comentariu
monicasexyxx Reputație: 509 Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 :D :D :D :D Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 dar cum poți face acest lucru dacă te gândești la punerea a trei prezervative? este bine să te protejezi, dar așa devine stresant atât pentru tine cât și pentru client 1 Link spre comentariu
nickyhayden1 Reputație: 24 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Dimineata pe la 10-11 lucrezi? Link spre comentariu
glontul Reputație: 35 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 pt paradise92. Pai punea trei prezervative dar daca nu erau de calitate se rupeau,dar doua de calitate sunt slabe sanse sa se rupa,asa mi a spus Monika.Azi am vb cu ea si a spus ca luna viitoare se intoarce in Tokio,are contract pt doua zeci de kii de dolari pe luna,la un restaurant de lux,unde doar se dezbraca si clientii mananca pe ea,e o chestie care la noi nu se practica,mi a spus ca avea in privat la chefuri cu milionari din Bucuresti si mergea cu o amica din Budapesta,si primeau 2000 de euro pe noapte si barbatii si femeile mancau pe ea,si a spus ca e mult mai rentabil decat sa o suga aiurea ,ca tot gust de cauciuc are in gura toata ziua,si mi a dat si o poza de acolo 1 Link spre comentariu
glontul Reputație: 35 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 https://www.antena3.ro/thumbs/big3/2012/08/04/nu-ti-va-veni-sa-crezi-cum-se-mananca-sushi-intr-un-restaurant-din-miami-161401.jpgla mancare 2 Link spre comentariu
tulda Reputație: 3736 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Da,am dat 300♂nu stiu cum e,dar sper ca pe viitor sa nu mai facă chestii de genul...trebuia sa-i spui ca te-ai trasformat in mod instantaneu intr-un "Dominator" si sa o bati cu funia uda, ca pe hotii de cai , e o jartea cu fitze si fumuri in capul ei de profitoare speculativa Link spre comentariu
antonio25 Reputație: 133 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
glontul Reputație: 35 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 eu i am spus in gata exact ceea ce a spus tulda,ca e profitoare,la care replica ei a fost ca barbatii toti profita de ea si ca pt ei,ea tot cu gust de anvelopa sta in gura si de la substanta aia de pe prezervativ s a uzat proteza adica fatetele si s a largit,deci in concluzie ca totusi se bucura la lumea i da bani pt ca ea sa mestece cauciuc,dar e greu,si tocmai de aceea pleaca inapoi in Tokio,ca daca ar avea propuneri sa manance pe ea,baietii ar iesi mai bine,si oricum mancarea si o scoate din ce ramane ,doar bunatati,,si restul l ar pune doeoparte sa si indeplineasca visul din copilarie sa si deschida o ferma de struti si sa vanda ouale in Olanda unde are ea relatii.In fine,cam atat. Link spre comentariu
monicasexyxx Reputație: 509 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Glonțul 😂😂😂😂 :D :D Link spre comentariu
alexas88 Reputație: 32 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 deci nu se poate , trebuie sa ii fac si eu o vizita cat de curand ... daca e asa cum ziceti voi fata asta e un fenomen , deci urmaresc de ceva vreme postarile legate de ea si rad k la un banc bun spus bine glontul asta e super amuzant frate !!! Link spre comentariu
alexas88 Reputație: 32 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 monica pana la ce ora lucrezi azi ? se poate programare prin sms sau doar telefonic ??? Link spre comentariu
masterslave Reputație: 30 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Fută-mă Stalin, muista asta îi fenomenală. Japonia, iubit, 20k, fermă, struți, Olanda... Vai de pula noastră băieți. Planuri mărețe! Cum spuneam mai sus... SPRE DUBAIIIIIIII! Între timp mai suge pule. Ai fațete pe dinți. Instananeu m-am gândit la dinții ăia de pimp american... Classy 1 Link spre comentariu
jokoker Reputație: 21 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Esti la arad ? Link spre comentariu
lampafermecata Reputație: 14 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Voi nu sunteti normali.. prea multă bășcălie de la unii care poate o freacă triști cu gandu ca in 15 vine salariu si 100ron ar putea palma de nevasta...Hai sa nu ajungem in sfera penibilului si sa menținem discuțiile la real. P.s mai esti in Arad? Link spre comentariu
glontul Reputație: 35 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Lampafermecata o da in linguseli,poate i faci o reducere,ca asa mi a spus Sonya,ca respectivul avincearca sub masca and o semiimpotenta,din cauza timiditatii generate de aspectul asimetric al fetei,si aspectul obez,incearca sub masca baiatului bun lingusitor sa negocieze in jos bineinteles,si culmea ca tine,el nu stie ca Monica cand vede aspectul dizgratios al unui barbat mareste pretul,spunand ca de azi s au schimbat preturile.dar incercarea moarte n are....spor la linguseala. Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Heeeey ces cu jignirile astea ??? Potolitiva ! I-am explicat frumos băiatului nu pot sta o ora cu tine pentru ca urmează sa mă întâlnesc cu iubitul meu ! El a vrut totuși 2 finalizări ... fără graba am făcut doua finalizări și toată lumea a fost mulțumită ... Țin sa precizez ca din start am zis nu am la dispoziție o ora sa stam îți convine bine nu tot bine ! De ce la fata locului sunteți și voi amabili și înțelegători dar când plecați de la mine va luați foc ca nu va convenit ceva??? Și ce peste? Cine are peste ? Cine sunteți voi sa mă judecați și sa va dați cu presupusul? Sunt independența și nu va privește viața mea personală! Și baiatul care a făcut recenzia a intrat și a ieșit cu zâmbetul pe buze : Te pup ne revedem haha hihi ... Și acuma o face pe victima ! Nu înțeleg ce nu tia convenit ! Tu faci o finalizare in maxim 5 minute! Am stat in jur de 30 de minute am stat și la tigara de câteva ori in acest timp nu Tea grăbit nimeni ! In fine ... urat din partea voastră sa mă jigniți !Cand iesim pe usa ne simtim fericiti deobicei ( celalt cap preia contdolul) e ca la betie.. pe moment omu e fericit dar cand isi revine si analizeazA scrie aici.. Link spre comentariu
monicasexyxx Reputație: 509 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Nu mai sunt disponibilă decât pentru clientii mei )) o zi deosebita ! Continuati sa scrieti texte fara rost de prost gust !× 1 Link spre comentariu
monicasexyxx Reputație: 509 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 0768327389 număr nou dragilor !!! Cei străini nu va obosiți sa ma contactați nu ne vom intalni daca nu ne cunoastem ! 1 Link spre comentariu
alexas88 Reputație: 32 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Ori cum esti o panarama .te-am sunat acum 2 zile mi-am facut programare si knd am ajuns la tine erai la dush , ai zis k ma suni knd iesi si ...tapa ramai sanatoasa cu clientii tai fideli care te fut la salar k doar atunci isi permit , nu se face asa dar probabil k doar atat te duce capu si peste putin timp o sa ajungi la fel k si bronzatele de la areduri si anume sa iti schimbi nr de tel si pozele sa iti recastigi painea 1 Link spre comentariu
glontul Reputație: 35 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 mai baieti ,azi am fost la ea ,nu sa o fut,ci doar asa de curiozitate,fiindca a spus ca nu mai ia decat pe cei care i cunoaste,nu straini,am sunat,a raspuns si m am dus la ea,si am intrebat o ce e cu chestia cu strainii care nu i programeaza,la care replica ei a fost ca nestiind bine romaneste fiind aromana,s a referit la straini de tara,nu la romani,deci sunati baieti,care nu sunteti straini,si care sunteti invatati fraza de programare in l ba romana corect sa nu se prinda ca nu sunteti romani.Apropo stie tiganeste,puteti face programarea in tiganeste,cred ca are ceva tiganesc in ea de la bunici,ca stie f bine limba.Apropo era ora 23 si nu a aveut prezervativ ...i am dat 100 de euro si neavand prezervativ a folosit ceva mat de bou habar n am ,a zis ca ea a mai folosit asa ceva la 15 ani cu unchiu ei din prima casatorie ceva unchi prin alianta care o abuza si folosea unchiu mat de bou,in ceva sat a copilarit ,Pacaliceni sau asa ceva,si cand am iesit pe usa ea tot povestea cu matul de bou in mana,cred ca e actrita ,a inchis usa ,si am auzit dupa usa ca ea tot povestea ca si cand mai eram acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum