andreiandy8216 Reputație: 31 Postat Iunie 6, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 6, 2021 14 minutes ago, larisasex69 said: Uhh 🥳🥳 . Contacteaza -ma pe mine personal si te ghidez eu catre locu " fierbinte" 😉 . Stiu , nu te ține si cauti motive ca e intortochiata zona 😅🤣😂 Fi sigura ca te voi contacta... Iti garantez... Ai rabdare
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 6, 2021 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Postat Iunie 6, 2021 Acum 46 minute, andreiandy8216 a spus: Fi sigura ca te voi contacta... Iti garantez... Ai rabdare Dar , vai ce amenințător sună 🤭 Te astept nerabdatoare dragă...... , tot la del fi sigur 🤣🤣😂🤣 🥳🥳🤗 1
andreiandy8216 Reputație: 31 Postat Iunie 6, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 6, 2021 3 hours ago, larisasex69 said: Dar , vai ce amenințător sună 🤭 Te astept nerabdatoare dragă...... , tot la del fi sigur 🤣🤣😂🤣 🥳🥳🤗 Mai un pic..... 🌹🌹🌹
miticax Reputație: 76 Postat Iunie 7, 2021 Postat Iunie 7, 2021 Larisa, o poza cu gauricile magice se poate? sa imi aduc aminte de vremurile bune
aurel79 Reputație: -6 Postat Iunie 8, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 8, 2021 Poze reale fata este de nota 10 Servici de calitate adică foarte bune 10 și pentru servici . își merita locul la top 1
andreiandy8216 Reputație: 31 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 9, 2021 Buna ziua Sapt trecuta am ajuns la domnișoara Am vb pe whatsapp.... Am ajuns la blocurile ametitoare... Dar am ajuns.... 😁😁😁 Iam facut o poza la intrarea in bloc sa fiu sigur..... A spus ca da..... Am primit si nr de interfon.... Dar..... (asa domnisoara de gasca nu am intalnit) a spus sa ghicesc eu etajul... Ma rupt.... Am urcat la 7...nu era.... Am coborat la 6....nu era .. De la 6 am coborat pe picioare la 5....si in pragul usii ma astepta domnisoara.... Mama mama.... Ma omorat..... De la intrare cu niste provocari.... Exact ca in filme cu vecina care se freaca cu curu de tine.... Am intrat la dus si pe urma in camera.... Am inceput sa ii sug degetele de la picioare..... Mia placut la nebunie..... Pe urma am inceput cu niste limbi in pizda... Eu is fan sa dau limbi..... Pe urma a inceput ea cu un oral ametitor....cu flegme... Cu limbi.... Cu de toate.... Iam spus ca vreau sa mergem pe balcon... Zis si facut.... Deci sa stai pe balcon sa dai limbi in pizda sau sa ti se faca un oral.... E mirific..... Nu am apucat sa folosesc balonasul ca sa terminat gogu.... Am stat la o tigara... Domnisoara a mers la dus..... Mai aveam 20 min.... Si vroiam plec acasa.... A spus.... Nu nu.... Nu pleci pana nu termini.... Si am mers in camera inca o tura de lins in pizda.... Mia placut la nebunie pizda ei.... Note.... Locatie.... 10 Baie....prosop curat... Gel.... Apa de gura... 10 ON....10+ GFE....100 De revenit.... Clar ca da 🌹😍😘 3 2
Potsaintru Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Mi sa sculat numai la ce a povestit Andrei :))) Trebuie vizitata D-soara urgent🤣🤣🤣
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 16, 2021 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Postat Iunie 16, 2021 Buna dragilor . Disponibila pentru programări 🥰😘
albertspeer Reputație: 498 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Timis Oras:Timis Postat Iunie 18, 2021 La 09.06.2021 la 14:11, andreiandy8216 a spus: Buna ziua Sapt trecuta am ajuns la domnișoara Am vb pe whatsapp.... Am ajuns la blocurile ametitoare... Dar am ajuns.... 😁😁😁 Iam facut o poza la intrarea in bloc sa fiu sigur..... A spus ca da..... Am primit si nr de interfon.... Dar..... (asa domnisoara de gasca nu am intalnit) a spus sa ghicesc eu etajul... Ma rupt.... Am urcat la 7...nu era.... Am coborat la 6....nu era .. De la 6 am coborat pe picioare la 5....si in pragul usii ma astepta domnisoara.... Mama mama.... Ma omorat..... De la intrare cu niste provocari.... Exact ca in filme cu vecina care se freaca cu curu de tine.... Am intrat la dus si pe urma in camera.... Am inceput sa ii sug degetele de la picioare..... Mia placut la nebunie..... Pe urma am inceput cu niste limbi in pizda... Eu is fan sa dau limbi..... Pe urma a inceput ea cu un oral ametitor....cu flegme... Cu limbi.... Cu de toate.... Iam spus ca vreau sa mergem pe balcon... Zis si facut.... Deci sa stai pe balcon sa dai limbi in pizda sau sa ti se faca un oral.... E mirific..... Nu am apucat sa folosesc balonasul ca sa terminat gogu.... Am stat la o tigara... Domnisoara a mers la dus..... Mai aveam 20 min.... Si vroiam plec acasa.... A spus.... Nu nu.... Nu pleci pana nu termini.... Si am mers in camera inca o tura de lins in pizda.... Mia placut la nebunie pizda ei.... Note.... Locatie.... 10 Baie....prosop curat... Gel.... Apa de gura... 10 ON....10+ GFE....100 De revenit.... Clar ca da 🌹😍😘 Cat a fost halatu? 1
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 18, 2021 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Postat Iunie 18, 2021 1 6
cristiano07 Reputație: 67 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 18, 2021 Ce bună ești Larisa 😜🤭🥰😘. În poziția asta e numai bun un anal, vreau sa ți o bag în funduletul tău minunat și apetisant.te pup scumpete 🥰♥️😘
fciuca Reputație: 312 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 18, 2021 11 minutes ago, larisasex69 said: nu te-am mai vizitat de mai bine de 2 ani dar parca mi s-o facut pofta . saptamana viitoare daca te prind pe whatsapp vin sa imi dau restantele 😎
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Postat Iunie 19, 2021 Buna dragilor 🥰 . Disponibila pentru programări 🥳😘 . Răspund pe WhatsApp sau SMS 😘 va pup dulce și va doresc un weekend minunat 🤗🤗🌞👌 2 4
petefoxx Reputație: 233 Postat Iunie 22, 2021 Postat Iunie 22, 2021 Azi am fost pentru prima oara la Larisa. A fost o decizie de impuls de moment si trebuie sa recunosc ca de ieri (cand am luat decizia) si pana azi, am tot fost cu gandul la intalnire. Poate ca din acest motiv, am fost putin crispat si cam stangaci, mai ales pus in fata cu dezinvoltura si lipsa ei de inhibitie. Larisa are o personalitate interesanta, poate putin contradictorie: de o franchete si dezinvoltura ce te poate nauci pe moment, daca nu esti pregatit, dar in acelasi timp retinuta; deopotriva nu foarte calda, dar extrem de "hot". De la intrare si pana la iesirea de la ea, am avut un pic senzatia ca sunt luat de manuta si condus, dar cred ca putea sa fi fost de vina dispozitia mea (descrisa mai sus) Comunicarea cu ea mi-a lasat in trecut senzatia de "imprastiat / neprofesionist" (motiv pentru care am purtat la un moment dat o mini-batalie cu ea pe forum) dar ajungand sa o cunosc, cred ca am fost un pic nedrept atunci cu ea, si imi cer scuze public pentru asta. Experienta cu ea este ce conteaza pana la urma, si Larisa poate infierbanta mintea unui barbat la cote pe care nu le credeam a fi realiste. Efectiv, ai senzatia ca esti ca intr-un film cu ea. De aceea, la Larisa e pacat sa mergi obosit sau nedormit. La ea se merge odihnit, nefutut si chiar infierbantat Atat igiena cat si serviciile ei sunt de 10 cu steluta. Si pentru ca stiu ca cineva o sa sara imediat sa intrebe de tarif, acesta este conform cu ce s-a postat de mai multe ori pe ultimele pagini aici pe forum. (un numar cat am stat eu, 200 lei plus 50 pt sarut). In incheiere, recunosc ca da, mai vreau! Multumesc, Larisa 6
Membru Premium farafiltre Reputație: 4493 Postat Iunie 22, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iunie 22, 2021 Acum 7 ore, petefoxx a spus: * Imi amintesc clinciul...felicitari pt decizie si experienta, fatuca chiar nu merita ratata😉. In vremurile alea avea un serviciu special (cireasa de pe tort), la final de repriza, dupa indepartarea "indumentului"... facea igienizarea oral🤩 dag dal gas!
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 28, 2021 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Postat Iunie 28, 2021 Hello 😘🤗. Biroul e deschis până la ora 23:00 programării și detalii SMS sau WhatsApp Va pup și va doresc o săptămână minunată 🥳🥰 2 9
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 29, 2021 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Postat Iunie 29, 2021 Disponibila 😘 1
benyruben Reputație: 181 Postat Iunie 29, 2021 Postat Iunie 29, 2021 Acum 10 minute, larisasex69 a spus: Disponibila 😘 Cum e cu drumul in lucru pe la tine?
toporr Reputație: 760 Postat Iunie 29, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 29, 2021 Asa poza, de luat exemplu, de catre toate fetele.!!!!!!!!!!!!!!!!!
johnyp8 Reputație: 10 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Peste Tot. Oras:Peste Tot. Postat Iunie 30, 2021 Draga mea Larisa... Ești de nota 11. Outcall la hotel, o oră, programare prin wapp, comunicativa. GFe extraordinar. Mă simt cu tine că și cu o prietena buna care mă cunoaste de ani de zile. ON - excelent. Cu grijă la toate zonele, umed și adânc. Ești profesoară. NP - îmi place că ești deschisa la orice. Larisa știe foarte bine să citească situația și să preia sau sa cedeze controlul când trebuie. Păcat că a fost căldură mare. Altfel de mai țineam o oră. Data viitoare experimentăm mai mult. Clar de revenit, din nou și din nou. 2
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 30, 2021 O ora de placere petrecuta cu Larisa (adica ON+AP si alte distractii...) m-a costat 500.00 RON! Cam scuuuuump! Merita, din cand in cand... Larisa si-a schimbat adresa, nu mai e la blocurile IRIS, ci undeva pe Take Ionescu. Apartament frumos, curat, baie cu de toate si fata cu chef de joaca! Am stabilit detaliile prin SMS si odata ajuns, am inceput cu pipaieli, sarutari si niste limbi din partea mea. Are un cur care merita asa tratament! M-am desprins ca sa dau banu' si sa fac un dus. Directia dormitor si futai pe cinste. Inceput cu sex oral, facut de ambele parti cu pasiune si placere. Urmat de sex anal, ca asa e modelul la mine. In pizda, numai degete si limbi... Igienizare si de la capat... Dus inainte de plecare... si promisiunea ca voi reveni. Note de 9 pentru: locatie, fata (aspect si atitudine), ON, GFE, AP. Sex normal nu se noteaza, pt simplul motiv ca nu s-a facut! 3
emanuel3 Reputație: 7 Postat Iulie 3, 2021 Postat Iulie 3, 2021 Ceau Larisa, în perioada 9-13 iulie lucrezi ?
Vizitator Costin1993 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2021 Postat Iulie 7, 2021 La 08.08.2018 la 19:23, alex222_83 a spus: ceva poze ... servicii .... cateva detalii !!! Ceva miroase ca eu am sunato si e cam false 🤣🤣🤣
rock10 Reputație: 604 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 8, 2021 Acum 17 ore, Costin1993 a spus: Ceva miroase ca eu am sunato si e cam false 🤣🤣🤣 Ce e false .. 🤦🤦🤦
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum