Sari la conținut

LArYsA LuXuRy 0733487133 Amor salbatic si total 🌺💝☎️,,

Vizitator larisasex

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat
14 minutes ago, larisasex69 said:

Uhh 🥳🥳 . Contacteaza -ma pe mine personal si te ghidez eu catre  locu " fierbinte"  😉 . Stiu , nu te ține si cauti motive ca e intortochiata zona 😅🤣😂

Fi sigura ca te voi contacta... Iti garantez... Ai rabdare

• Telefon: 0733477133
  • Oras:arad
Postat
Acum 46 minute, andreiandy8216 a spus:

Fi sigura ca te voi contacta... Iti garantez... Ai rabdare

Dar , vai ce amenințător sună 🤭 

Te astept nerabdatoare dragă...... , tot la del fi sigur 🤣🤣😂🤣

🥳🥳🤗

• Haha 1
Postat
3 hours ago, larisasex69 said:

Dar , vai ce amenințător sună 🤭 

Te astept nerabdatoare dragă...... , tot la del fi sigur 🤣🤣😂🤣

🥳🥳🤗

Mai un pic..... 🌹🌹🌹

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Poze reale fata este de nota 10 

Servici de calitate adică foarte bune 10 și pentru servici .

își merita locul la top 

• Minus 1
Postat

Buna ziua

Sapt trecuta am ajuns la domnișoara 

Am vb pe whatsapp.... Am ajuns la blocurile ametitoare... Dar am ajuns.... 😁😁😁

Iam facut o poza la intrarea in bloc sa fiu sigur..... A spus ca da..... Am primit si nr de interfon.... Dar..... (asa domnisoara de gasca nu am intalnit) a spus sa ghicesc eu etajul... Ma rupt.... Am urcat la 7...nu era.... Am coborat la 6....nu era

.. De la 6 am coborat pe picioare la 5....si in pragul usii ma astepta domnisoara.... Mama mama.... Ma omorat..... De la intrare cu niste provocari.... Exact ca in filme cu vecina care se freaca cu curu de tine.... Am intrat la dus si pe urma in camera.... Am inceput sa ii sug degetele de la picioare..... Mia placut la nebunie..... Pe urma am inceput cu niste limbi in pizda... Eu is fan sa dau limbi..... Pe urma a inceput ea cu un oral ametitor....cu flegme... Cu limbi.... Cu de toate.... Iam spus ca vreau sa mergem pe balcon... Zis si facut.... Deci sa stai pe balcon sa dai limbi in pizda sau sa ti se faca un oral.... E mirific..... Nu am apucat sa folosesc balonasul ca sa terminat gogu.... Am stat la o tigara... Domnisoara a mers la dus..... Mai aveam 20 min.... Si vroiam plec acasa.... A spus.... Nu nu.... Nu pleci pana nu termini.... Si am mers in camera inca o tura de lins in pizda.... Mia placut la nebunie pizda ei.... 

Note.... 

Locatie.... 10

Baie....prosop curat... Gel.... Apa de gura... 10

ON....10+

GFE....100

De revenit.... Clar ca da

🌹😍😘

• Like 3
  • Haha 2
Postat

Buna dragilor . Disponibila pentru programări  🥰😘

• Oras:Timis
  • Oras:Timis
Postat
La 09.06.2021 la 14:11, andreiandy8216 a spus:

Buna ziua

Sapt trecuta am ajuns la domnișoara 

Am vb pe whatsapp.... Am ajuns la blocurile ametitoare... Dar am ajuns.... 😁😁😁

Iam facut o poza la intrarea in bloc sa fiu sigur..... A spus ca da..... Am primit si nr de interfon.... Dar..... (asa domnisoara de gasca nu am intalnit) a spus sa ghicesc eu etajul... Ma rupt.... Am urcat la 7...nu era.... Am coborat la 6....nu era

.. De la 6 am coborat pe picioare la 5....si in pragul usii ma astepta domnisoara.... Mama mama.... Ma omorat..... De la intrare cu niste provocari.... Exact ca in filme cu vecina care se freaca cu curu de tine.... Am intrat la dus si pe urma in camera.... Am inceput sa ii sug degetele de la picioare..... Mia placut la nebunie..... Pe urma am inceput cu niste limbi in pizda... Eu is fan sa dau limbi..... Pe urma a inceput ea cu un oral ametitor....cu flegme... Cu limbi.... Cu de toate.... Iam spus ca vreau sa mergem pe balcon... Zis si facut.... Deci sa stai pe balcon sa dai limbi in pizda sau sa ti se faca un oral.... E mirific..... Nu am apucat sa folosesc balonasul ca sa terminat gogu.... Am stat la o tigara... Domnisoara a mers la dus..... Mai aveam 20 min.... Si vroiam plec acasa.... A spus.... Nu nu.... Nu pleci pana nu termini.... Si am mers in camera inca o tura de lins in pizda.... Mia placut la nebunie pizda ei.... 

Note.... 

Locatie.... 10

Baie....prosop curat... Gel.... Apa de gura... 10

ON....10+

GFE....100

De revenit.... Clar ca da

🌹😍😘

Cat a fost halatu?

• Minus 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Ce bună ești Larisa 😜🤭🥰😘

În poziția asta e numai bun un anal, vreau sa ți o bag în funduletul tău minunat și apetisant.te pup scumpete 🥰♥️😘 

Postat
11 minutes ago, larisasex69 said:

Image_868004.jpg.e94c55e3f8726c4b24ab1cff492eff09.jpg

nu te-am mai vizitat de mai bine de 2 ani dar parca mi s-o facut pofta . saptamana viitoare daca te prind pe whatsapp vin sa imi dau restantele 😎

Postat

Buna dragilor 🥰 . Disponibila pentru programări 🥳😘 . Răspund pe WhatsApp sau SMS 😘 va pup dulce și va doresc un weekend minunat 🤗🤗🌞👌

IMG20210517121115.jpg.7427cd365fcf1a451e0e5a99a7588315.jpg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat

Azi am fost pentru prima oara la Larisa. A fost o decizie de impuls de moment si trebuie sa recunosc ca de ieri (cand am luat decizia) si pana azi, am tot fost cu gandul la intalnire. Poate ca din acest motiv, am fost putin crispat si cam stangaci, mai ales pus in fata cu dezinvoltura si lipsa ei de inhibitie.

Larisa are o personalitate interesanta, poate putin contradictorie: de o franchete si dezinvoltura ce te poate nauci pe moment, daca nu esti pregatit, dar in acelasi timp retinuta; deopotriva nu foarte calda, dar extrem de "hot". De la intrare si pana la iesirea de la ea, am avut un pic senzatia ca sunt luat de manuta si condus, dar cred ca putea sa fi fost de vina dispozitia mea (descrisa mai sus)

Comunicarea cu ea mi-a lasat in trecut senzatia de "imprastiat / neprofesionist" (motiv pentru care am purtat la un moment dat o mini-batalie cu ea pe forum) dar ajungand sa o cunosc, cred ca am fost un pic nedrept atunci cu ea, si imi cer scuze public pentru asta.

Experienta cu ea este ce conteaza pana la urma, si Larisa poate infierbanta mintea unui barbat la cote pe care nu le credeam a fi realiste. Efectiv, ai senzatia ca esti ca intr-un film cu ea. De aceea, la Larisa e pacat sa mergi obosit sau nedormit. La ea se merge odihnit, nefutut si chiar infierbantat =)) Atat igiena cat si serviciile ei sunt de 10 cu steluta.

Si pentru ca stiu ca cineva o sa sara imediat sa intrebe de tarif, acesta este conform cu ce s-a postat de mai multe ori pe ultimele pagini aici pe forum. (un numar cat am stat eu, 200 lei plus 50 pt sarut).

In incheiere, recunosc ca da, mai vreau! :ras

Multumesc, Larisa

• Like 6
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 7 ore, petefoxx a spus:

*

Imi amintesc clinciul...felicitari pt decizie si experienta, fatuca chiar nu merita ratata😉.

In vremurile alea avea un serviciu special (cireasa de pe tort), la final de repriza, dupa indepartarea "indumentului"... facea igienizarea oral🤩

dag dal gas!

Postat

Hello 😘🤗

Biroul e deschis până la ora 23:00 programării și detalii SMS sau WhatsApp  

Va pup și va doresc o săptămână minunată 🥳🥰 

Image_205274.jpg

• Like 2
  • Inimioara 9
Postat

Asa poza, de luat exemplu, de catre toate fetele.!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Oras:Peste Tot.
  • Oras:Peste Tot.
Postat

Draga mea Larisa... Ești de nota 11.

Outcall la hotel, o oră, programare prin wapp, comunicativa.

GFe extraordinar. Mă simt cu tine că și cu o prietena buna care mă cunoaste de ani de zile.

ON - excelent. Cu grijă la toate zonele, umed și adânc. Ești profesoară.

NP - îmi place că ești deschisa la orice. Larisa știe foarte bine să citească situația și să preia sau sa cedeze controlul când trebuie. 

Păcat că a fost căldură mare. Altfel de mai țineam o oră.

Data viitoare experimentăm mai mult.

Clar de revenit, din nou și din nou.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

O ora de placere petrecuta cu Larisa (adica ON+AP si alte distractii...) m-a costat 500.00 RON! Cam scuuuuump! Merita, din cand in cand...

Larisa si-a schimbat adresa, nu mai e la blocurile IRIS, ci undeva pe Take Ionescu. Apartament frumos, curat, baie cu de toate si fata cu chef de joaca!

Am stabilit detaliile prin SMS si odata ajuns, am inceput cu pipaieli, sarutari si niste limbi din partea mea. Are un cur care merita asa tratament! M-am desprins ca sa dau banu' si sa fac un dus.

Directia dormitor si futai pe cinste. Inceput cu sex oral, facut de ambele parti cu pasiune si placere. Urmat de sex anal, ca asa e modelul la mine. In pizda, numai degete si limbi... Igienizare si de la capat...

Dus inainte de plecare... si promisiunea ca voi reveni.

Note de 9 pentru: locatie, fata (aspect si atitudine), ON, GFE, AP. Sex normal nu se noteaza, pt simplul motiv ca nu s-a facut!

• Like 3
Vizitator Costin1993
Reputație: 0
Postat
La 08.08.2018 la 19:23, alex222_83 a spus:

ceva poze ... servicii .... cateva detalii !!!

Ceva miroase ca eu am sunato si e cam false 🤣🤣🤣

Postat
Acum 17 ore, Costin1993 a spus:

Ceva miroase ca eu am sunato si e cam false 🤣🤣🤣

Ce e false .. 🤦🤦🤦

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...