Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 😉 vreau banana !! ðŸŒðŸ‘ðŸŒðŸ‘ðŸŒðŸŒ 2 Link spre comentariu
andrey. Reputație: 136 Postat August 27, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 27, 2018 La kg sau?😂 Link spre comentariu
Vizitator alin1187 Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Buna,cat timp ma poti lasa sa iti fac anilingus si ce bani ai dori,mentionez că doar asta doresc sa iti fac,ai funduletzul perfect pt așa ceva,ast rsp si scz de deranj. Link spre comentariu
Vizitator alin1187 Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Buna,cat timp ma poti lasa sa iti fac anilingus si ce bani ai dori,mentionez că doar asta doresc sa iti fac,ai funduletzul perfect pt așa ceva,ast rsp si scz de deranj. Link spre comentariu
ionutmicle Reputație: 16 Postat August 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Partajează Postat August 28, 2018 Pune o poza goala cu funduletul la vedere si sigur cedeaza si vine peste tine..sau in tine!? nu mai conteaza ce raspuns ii dai :))) Link spre comentariu
ionutmicle Reputație: 16 Postat August 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Partajează Postat August 28, 2018 Pune o poza goala cu funduletul la vedere si sigur cedeaza si vine peste tine..sau in tine!? nu mai conteaza ce raspuns ii dai :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Motanei 😘😘 începând de la ora 18 sunt disponibila pentru programari !! Va astept in cuibusorul meu fierbinte 😉 va pupacesc dulce 😘😘💋 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Lari Sa spui drept, de ce ai facut poza cu banana si nu cu capsuna sau cu o portocala. Culoarea rosie sau portocalie da mai bine. :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Pai... 🤔, cred ca ar merge si portocaliu 😉 voi încerca si cu un morcov 😅😅 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 2 Link spre comentariu
ferisabin89 Reputație: 870 Postat August 28, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 28, 2018 Salutare tuturor, buna Larisa :)Am avut placerea sa o vizitez pe domnisoara Larisa, fix acum 2 saptamani, dar fiind mai ocupat cu lucrul in aceea perioada, recenzia pe care am promis ca o sa o scriu a ramas sa o scriu acum.Am facut programare la ea prin telefon si whatsapp, cand am ajuns la ea, ma primit intr-o tinuta alba foarte frumoasa, ea fiind o prezenta feminina foarte frumoasa, atractiva si are un farmec aparte. Am discutat mai mult la inceput, chiar ai ce sa vorbesti cu ea, de data asta am fost eu acela care a fost servit cu rafaello, chiar si cu o cafea, am stabilit ca raman o ora la ea, nedecisi fiind daca o sa facem si anal s-au nu, pana la urma de data asta nu am facut pentru ca in finalizarea in care ne-am sarutat la inceput, dupa care a facut un ON foarte bun, umed cu mult scuipat, pasional si cu deepthroat foarte adanc, i-am savurat si eu piersicuta ei dulce, am facut si un 69 pasional, dupa care am continuat cu NP foarte bun, ea implicandu-se foarte bine, se misca foarte bine, contre bune, geme foarte placut, vorberste pervers ce imi place mult, am schimbat 2 pozitii, lady on top si doggystyle, pozitie la care mi-a venit si sa ma finalizez, ea rugandu-ma sa o stropesc neaparat pe sanii ei frumosi. Data viitoare o sa facem si anal, pentru ca sunt tare curios daca ii place si ne vom simti si mai bine. Este de revenit si de recomandat. Pretul a fost de 250 de lei pentru o ora.Acum sa acord si notele:Locatie: 10, locatie foarte frumoasa, curata, baie bine utilata.Aspect: 10, este o domnisoara foarte frumoasa, atractiva, are un farmec aparte si este foarte seducatoare.ON: 10, oral foarte bun, umed, pasional, adanc cu deepthroat foarte bun.NP: 10, normalul cu ea este unul deosebit, ea implicandu-se foarte bine.AP: data viitoare trebuie sa incercam neaparat.GFE: 10, GFE foarte ridicat, te simti perfect cu ea.Atitudine: 10, atitudine remarcabila.Igiena: 9, am dat cu o nota mai mica pentru ca nu era epilata complet, dar in rest totul era in regula.Multumesc frumos Larisa, si te pup :kiss3 :kiss3 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Multumesc dragule 💋💋😘, te sărut dulce.. Ma bucur mult ca ti-am placut! Te mai astept cu drag 💋💋💋 1 Link spre comentariu
bumbelbyx Reputație: 3 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Screenshot_20180812-125537.pngCeau!Am o fantezie mai speciala daca doresti sa mi-o indeplinesti...sa faci pipi in gura mea dupa ce iti dau limbi.Te pup Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1403 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ziua Buna! Stie cineva daca sa retras domnișoara? "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
login2000 Reputație: 1841 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Încearcă pe whatsapp 2 Link spre comentariu
cofetarul Reputație: 45 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Buna eu te-am sunat.lucrezi azi? Link spre comentariu
deutcher Reputație: 8 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Se pare ca e gravida 2 Link spre comentariu
andytm Reputație: 273 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Se pare ca e gravidahai serios 😂😂😂 Link spre comentariu
deutcher Reputație: 8 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Vezi poza de pe whatsup 😂😂 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Se pare ca e gravidaCare-i norocosul? :laugh2 Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Propun mutarea la top 1 Link spre comentariu
oare69 Reputație: 3 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Nu are cum sa fie gravida acum 2-3saptamani am vizitato si nu parea nimik Dar nu a mai raspuns pe watzapp dupa ceva timp ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
oare69 Reputație: 3 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Nu are cum sa fie gravida acum 2-3saptamani am vizitato si nu parea nimik Dar nu a mai raspuns pe watzapp dupa ceva timp ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Se pare ca e gravidaVorba aia:Mama e doar una,tatii sunt mai multi 😂 1 Link spre comentariu
andytm Reputație: 273 Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Vezi poza de pe whatsup 😂😂 cum ti-ai dat seama ca este cu burta la gura ?😂😂dacă are putin burtica ...poate să fie si grăsime ..fata este încă in crestere 😂😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum