Sari la conținut

LArYsA LuXuRy 0733487133 Amor salbatic si total 🌺💝☎️,,

Vizitator larisasex

Postări Recomandate

Vizitator alin1187
Reputație: 0

Buna,cat timp ma poti lasa sa iti fac anilingus si ce bani ai dori,mentionez că doar asta doresc sa iti fac,ai funduletzul perfect pt așa ceva,ast rsp si scz de deranj.

Link spre comentariu
Vizitator alin1187

Buna,cat timp ma poti lasa sa iti fac anilingus si ce bani ai dori,mentionez că doar asta doresc sa iti fac,ai funduletzul perfect pt așa ceva,ast rsp si scz de deranj.

Link spre comentariu
Vizitator

Motanei 😘😘 începând de la ora 18 sunt disponibila pentru programari !! Va astept in cuibusorul meu fierbinte 😉 va pupacesc dulce 😘😘💋

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare tuturor, buna Larisa :)

Am avut placerea sa o vizitez pe domnisoara Larisa, fix acum 2 saptamani, dar fiind mai ocupat cu lucrul in aceea perioada, recenzia pe care am promis ca o sa o scriu a ramas sa o scriu acum.

Am facut programare la ea prin telefon si whatsapp, cand am ajuns la ea, ma primit intr-o tinuta alba foarte frumoasa, ea fiind o prezenta feminina foarte frumoasa, atractiva si are un farmec aparte. Am discutat mai mult la inceput, chiar ai ce sa vorbesti cu ea, de data asta am fost eu acela care a fost servit cu rafaello, chiar si cu o cafea, am stabilit ca raman o ora la ea, nedecisi fiind daca o sa facem si anal s-au nu, pana la urma de data asta nu am facut pentru ca in finalizarea in care ne-am sarutat la inceput, dupa care a facut un ON foarte bun, umed cu mult scuipat, pasional si cu deepthroat foarte adanc, i-am savurat si eu piersicuta ei dulce, am facut si un 69 pasional, dupa care am continuat cu NP foarte bun, ea implicandu-se foarte bine, se misca foarte bine, contre bune, geme foarte placut, vorberste pervers ce imi place mult, am schimbat 2 pozitii, lady on top si doggystyle, pozitie la care mi-a venit si sa ma finalizez, ea rugandu-ma sa o stropesc neaparat pe sanii ei frumosi. Data viitoare o sa facem si anal, pentru ca sunt tare curios daca ii place si ne vom simti si mai bine. Este de revenit si de recomandat. Pretul a fost de 250 de lei pentru o ora.

Acum sa acord si notele:

Locatie: 10, locatie foarte frumoasa, curata, baie bine utilata.

Aspect: 10, este o domnisoara foarte frumoasa, atractiva, are un farmec aparte si este foarte seducatoare.

ON: 10, oral foarte bun, umed, pasional, adanc cu deepthroat foarte bun.

NP: 10, normalul cu ea este unul deosebit, ea implicandu-se foarte bine.

AP: data viitoare trebuie sa incercam neaparat.

GFE: 10, GFE foarte ridicat, te simti perfect cu ea.

Atitudine: 10, atitudine remarcabila.

Igiena: 9, am dat cu o nota mai mica pentru ca nu era epilata complet, dar in rest totul era in regula.

Multumesc frumos Larisa, si te pup  :kiss3  :kiss3

• Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:România
  • Oras:România

Ziua Buna!

Stie cineva daca sa retras domnișoara?

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...