Sari la conținut

Cristina - şatena singurică - 0756542057

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

In sfarsit, dupa mai multe incercari am reusit sa o gasesc disponibila.Spre fericirea mea am fost primul din aceasta saptamana.Nu o sa mai intru in detalii cu adrese note si altele pentru ca postarile de mai sus spun totul.O sa specific doar faptul ca este parerea mea personala si sper ca acei carcotasi sa nu ma contrazica.Pe scurt totul a fost la superlativ,cu siguranta este cea ma buna intalnire din istoria postdecembrista si pana astazi.M-am simtit ca acasa,cu sarutari,mangaieri,totul aproape de perfectie.Cum toate nu pot fi perfecte exista si o mica problema si anume patul.Am oroare la scartaituri si asta s-a vazut prin faptul ca am chinuit-o rau pe domnisoara, insa spre surprinderea mea nu mi-a reprosat nimic.Pe scurt o bomboana de fata care a trecut pe primul loc in lista mea destul de stufoasa.

Ps parfumul care ti-a placut este Guess Double Dare.Te sarut si voi reveni cu siguranta cand voi mai avea o ora libera....sper cat mai curant.

O zi placuta tuturor.

• Like 2
Vizitator ctuser
Reputație: 0
Postat

Cu blonda daca sti sa vb , te simti perfect :)

Postat

In sfarsit, dupa mai multe incercari am reusit sa o gasesc disponibila.Spre fericirea mea am fost primul din aceasta saptamana.Nu o sa mai intru in detalii cu adrese note si altele pentru ca postarile de mai sus spun totul.O sa specific doar faptul ca este parerea mea personala si sper ca acei carcotasi sa nu ma contrazica.Pe scurt totul a fost la superlativ,cu siguranta este cea ma buna intalnire din istoria postdecembrista si pana astazi.M-am simtit ca acasa,cu sarutari,mangaieri,totul aproape de perfectie.Cum toate nu pot fi perfecte exista si o mica problema si anume patul.Am oroare la scartaituri si asta s-a vazut prin faptul ca am chinuit-o rau pe domnisoara, insa spre surprinderea mea nu mi-a reprosat nimic.Pe scurt o bomboana de fata care a trecut pe primul loc in lista mea destul de stufoasa.

Ps parfumul care ti-a placut este Guess Double Dare.Te sarut si voi reveni cu siguranta cand voi mai avea o ora libera....sper cat mai curant.

O zi placuta tuturor.

mulțumesc frumos pentru vizita si apreciere te mai astept 😘😘😘
  • Like 1
Vizitator freeway1
Postat

PAC !!!  :clap2

Ai dreptate si sper sa nu te simti singur cand esti inauntru! Dar asta nu poti afla decat verificand personal. O mie de vobe, doi bani nu fac! Cred doar ce vad si simt!

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

photo-220028.gif?_r=1490440423 Maine ,de la ce ora?  :138x

• Like 2
  • Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

bun exemplar :X ! e mai buna in realitate decat in poze! si are niste ochi foarte frumosi si nici cu tatele nu imi este rusine ! am mers acum 1 sapt daca nu ma insel pe la dsra, sunat cu 10-15 min inainte, ajung in zona, m-a indrumat spre apartament, usor de ajuns. am fumat o tigare, baut un pahar cu apa si am trecut la actiune

oral p : 7 aici e loc de mai bine

normal: 9 priveliste misto din orice pizitie

fata: 9 arata bine, futabila rau, eu as intoarce lejer capul dupa ea pe strada

anal nu am intrebat

Este de revenit!

am uitat sa mentionez ca este vorbareata si incearca sa-ti faca pe plac:8

S-o aveti tare!

• Like 3
Postat

bun exemplar :X ! e mai buna in realitate decat in poze! si are niste ochi foarte frumosi si nici cu tatele nu imi este rusine ! am mers acum 1 sapt daca nu ma insel pe la dsra, sunat cu 10-15 min inainte, ajung in zona, m-a indrumat spre apartament, usor de ajuns. am fumat o tigare, baut un pahar cu apa si am trecut la actiune

oral p : 7 aici e loc de mai bine

normal: 9 priveliste misto din orice pizitie

fata: 9 arata bine, futabila rau, eu as intoarce lejer capul dupa ea pe strada

anal nu am intrebat

Este de revenit!

am uitat sa mentionez ca este vorbareata si incearca sa-ti faca pe plac:8

S-o aveti tare!

mulțumesc frumos de vizita si apreciere te mai astept 😘

problema cu patul am reusit sa-o rezolv😅😘

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator cosmincosmin69
Postat

disponibila pana la ora 22:00😘

Frumoasă ({}) .

• Like 1
Vizitator cosmincosmin69
Postat

disponibila pana la ora 22:00😘

Perfect conturat . 🌡ï¸

post-196532-0-90791200-1548514949_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

Blondo ce zici vin sa ma testezii o data fara sa mai fi acra?

disponibila pana la ora 22:00

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...