nairpic7 Reputație: 764 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 10, 2019 Da, confirm si eu spusele colegilor. Frumoasa Daria e in oras. Pot doar sa traiesc cu speranta unei revederi. Daca totusi nu se mai intoarce in bransa, nu pot decat sa-i doresc tot binele din lume pt momentele frumoase petrecute alaturi de ea.
maximusm75 Reputație: 181 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 10, 2019 Sincer ma bucur pentru ea! sper sa o vad si eu candva!
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Dacă totuși revine va rupe normele, asta e sigur.
coi_flocos Reputație: 27 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Mai ce filme puteți avea, wowww! Și asta și cealaltă moldoveanca, vin aici sa lucreze cu carte de munca pentru maxim 2000 lei in mana.Într-o zi buna atâta fac din futai, și au experienta trăită anterior.Din aia 2000 lei își plătesc chiria (minim 300 euro pe lună), întreținerea (dracu știe cât o fi dar se scrie cert cu 3 cifre, în lei), plus papica, plus dracu mai știe ce.Asa-i că va plac fumigenele?O posibila explicatie ar fi ca si-au bagat hartiile pt. cetatenie si da bine daca au loc de munca fix.Sau s-or fi anuntat rudele la vizita. Vor sa vada si parintii ce le lucreaza fata.
coi_flocos Reputație: 27 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Daca-i varianta a 2-a, e interesant cum vor explica provenienta sumelor de bani trimise acasa. N-or fi chiar asa naivi parintii sa creada ca in RO salariile la vandut inghetata sunt cat venitul lui Tiriac. ---> Tot varianta 1 e plauzibila.Ce putem exclude definitiv, este ca despartirea de prostitutie nu este definitiva. Pariez toti flocii de pe coiul meu drept. 2
schroedinger_pussy Reputație: 15 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:roi Oras:roi Postat Septembrie 12, 2019 Daca-i varianta a 2-a, e interesant cum vor explica provenienta sumelor de bani trimise acasa. N-or fi chiar asa naivi parintii sa creada ca in RO salariile la vandut inghetata sunt cat venitul lui Tiriac. ---> Tot varianta 1 e plauzibila.Ce putem exclude definitiv, este ca despartirea de prostitutie nu este definitiva. Pariez toti flocii de pe coiul meu drept.Hai că am rîs bine. Cu ceară âți doresc! Mi se pare că am văzut-o pe frumoasa domnișoară. Eram în vizită prin vestul orașului. Nu doresc să spun nimic specific. Căutam loc de parcare de 10 minute. Văd că iese în stradă. Se uită după cineva. Nu am putut mișca nimic. Inchiziția era cu ochii pe mine. 1
mayert77 Reputație: 303 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 14, 2019 Se va întoarce, cu o singură excepție: dacă și-a găsit vreun post de "asistentă personală" a vreunui boss.
coi_flocos Reputație: 27 Postat Septembrie 15, 2019 Postat Septembrie 15, 2019 Boșii ăștia au un defect, același pe care îl are orice bărbat, mai devreme sau mai târziu se plictisesc de "asistentă". 1
mayert77 Reputație: 303 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 16, 2019 Adevărat, dar o pasează în scula vreunui partener de afaceri...🤩
andreicluj85 Reputație: 167 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 16, 2019 Adevărat, dar o pasează în scula vreunui partener de afaceri...🤩Hmmm, parca m-aș baga si eu în afaceri !
andrei3612 Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2019 Postat Octombrie 30, 2019 Pe sistemul "hai să dezgropăm potcoave dă cai morți", practicat de unii useri vis a vis de foste prestatoare de servicii sexuale de mâna a doua, zic şi eu să readuc în atenție un topic asemănător, care se referă însă la o gagicuță de top şi care pare să nu aibă de gând să revină în branşă. Ceea ce e o mare pierdere pt comunitatea noastră. Are cineva veşti mai îmbucurătoare?
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Postat Octombrie 30, 2019 Pe sistemul "hai să dezgropăm potcoave dă cai morți", practicat de unii useri vis a vis de foste prestatoare de servicii sexuale de mâna a doua, zic şi eu să readuc în atenție un topic asemănător, care se referă însă la o gagicuță de top şi care pare să nu aibă de gând să revină în branşă. Ceea ce e o mare pierdere pt comunitatea noastră. Are cineva veşti mai îmbucurătoare?Din păcate deschizi răni.... :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum