2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 23, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Aprilie 23, 2023 Acum 18 ore, alinj95 a spus: Exact Vis-a-vis de statia de autobuz(prima) cum cobori in jos spre gara Salut ..eu am inteles de la ea ca sta undeva pe langa Posta Abator . Nu te contrazic. Statia de care pomenesti este fosta statie de tramvai--Pizzeria OK.A fost plecata tipa pe UK. 6
alinj95 Reputație: 119 Postat Aprilie 23, 2023 Postat Aprilie 23, 2023 1 oră în urmă, 2peu_2peu a spus: Salut ..eu am inteles de la ea ca sta undeva pe langa Posta Abator . Nu te contrazic. Statia de care pomenesti este fosta statie de tramvai--Pizzeria OK.A fost plecata tipa pe UK. Pai exact vizavi de pizzerie, ceea ce m-a surprins este ca pozele o cam dezavantajeaza.Are niste tate imense si nu prea are burta asa mare.Dupa primul numar cu finalizare pe sani am trecut cam repejor la al doilea, doar m-am spalat si a sarit imediat pe mine.Eu daca nu iau pauza cel putin 10 min al doilea numar e dezastru.A inceput sa ma suga, ne-am mai jucat intre sani putin si dupa s-a urcat ea peste,cred ca aici si-a dat drumu ca dupa ce am trecut la capra am pedalat in gol.Se flescaise prezervativul din cauza ca a inceput sa baleasca asta micul pentru ca l-am bagat in mountaigne-russe prea repede.Si toti stim cum e cand se flescaieste prezervativu, iti moare instant, simti ca dai in gol.Per total cred ca am stat 40-45 min.Parerea me strict personala e ca daca vrei o experienta buna cu ea primul numar oral+sani si al doilea oral+sani putin in pussy si finalizare pe sani pt ca nu face fin. orala.La 250 lei sincer e o optiune decenta. 1 1
unugogu Reputație: -29 Postat Mai 3, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 3, 2023 În primul rand pozele sunt false, femeia nu are nimic frumos, servicii foarte proaste, te grăbește 2
alexo9 Reputație: 38 Postat Martie 19 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 19 Nu mai răspunde la numărul din topic. Are cineva numărul nou?
alexxx_84 Reputație: 128 Postat Martie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20 On 3/19/2024 at 1:47 PM, alexo9 said: Nu mai răspunde la numărul din topic. Are cineva numărul nou? Incearca pe 0729250891
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum