Sari la conținut

transsex cristina 0723279894

Postări Recomandate

• Telefon: 0786140097
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0786140097
Postat

lasa-ne si noua un filmulet cu tine ,t rugam sau da-ne linkurile ,pupici

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Salutare,

Am fost la Cristina aproximativ cu 4 luni in urma, din pacate nu am mai avut ocazia de a o vizita, insa nu este timpul pierdut.

Am gasit-o pe AT, am sunat-o, am intrebat-o despre detalii, i-am spus ce doresc si eu, si am stabilit intalnirea. Ca zona sta la Nicolae Grigorescu, putin cam greu de ajuns la bloc pe jos, insa eu avand masina la acea vreme nu am avut problema, mi-a explicat foarte bine cum sa ajung.

Ajuns la bloc, o sun, imi spune sa mai astept 5 minute, in fine... fumez o tigara, iar apoi intru. Ma intampina... o tipa inalta (1,80), frumoasa (depinde de gustul fiecaruia), in stockingsi si cu sanii pe jumatate iesi din sutien... cred ca sint numarul 4, daca ma insel, sa ma corecteze dansa. 

Apartament curat, baie curata, gel de dus, prosop curat. Ne asezam amandoi in pat, vorbim una alta...ma dezbrac.. a inceput cu un oral ca la carte, eu fiind intr-o pozitie aproape de 69, m-am asezat mai bine si am inceput sa-i dau limbi in cur, un cur frumos, epilat, fara mirosuri urate sau alte chestii... o placere sa-l lingi. Dupa aceea fiind foarte incins, am zis sa o pun caprioara, am pus caciulita, si timp de 10 minute sa zic nu m-am oprit, decat dupa ce mi-am dat drumul. Episodul doi, a inceput la fel, de data asta am fazut doar oral, fara anal... a durat destul de mult, insa tipa nu s-a lasat pana nu l-a stors de puteri pe asta micul :) si un mare plus, a si inghitit.

Am mai stat la o tigara, la o vorba, am decartat 150 lei, si am plecat sincer bine dispus. Ea a fost prima transa pe care am intalnit-o... Se spune deobicei ca prima data este teapa, insa nu a fost cazul si de data asta, a meritat fiecare leut si sper sa ma mai duc la ea cat de curand.

Acum notele... 

Atitudine: 10

Oral + CIM: 10

Anal: 10

Recomand oricarui fan de transe, si mai ales incepatorilor, asa cum am fost eu. S-a purtat foarte frumos.

O seara placuta va doresc!

SUPER

• Oras:Bucuresti/Constanta
Postat

Ohooo ce vechi e filmuletul:))Dar e marfa.Eu sunt clientul ei de ceva timp dar pacat ca a plecat.De nota 10!!!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Poate esti pe telefon, incearca pe computer. Eu l-am vazut. E belea Cristinica.

Da, pe telefon nu a mers.

Postat

Eu as lua-o de nevasta si de barbat in acelasi timp :laugh2

Una dintre cele mai bune sunt de acord.Mai sunt si alte fete cu potential totusi:)

Postat

Buna Criss, cand te intorci in Bucuresti sau esti deja aici?! Mai prestezi speri, mai da si tu un semn pe forum cu serviciile, locatia, tel. contact si cadoul, ca vad ca ai mai fost online chiar ieri. Merci si toate bune.

• Oras:bucuresti
Postat

Bună tuturor,începând de astăzi pana pe data de 7 Septembrie sunt în România doar București,pentru mai multe detalii mă puteți contacta la 0723279894 Cristina.Vă Mulțumesc.

post-56241-0-92141700-1472657438_thumb.jpeg

post-56241-0-21477500-1472657465_thumb.jpeg

post-56241-0-18922000-1472657485_thumb.jpeg

post-56241-0-52818100-1472657511_thumb.jpeg

• Like 5
Postat

Cristina de la ce ora poti fi gasita! Vreau sa te sun maine dupa ora 10. Sper ca esti in Bucuresti si lucrezi. Ne auzim la telefon pentru alte detalii, ok?

Postat

Cristina de la ce ora poti fi gasita! Vreau sa te sun maine dupa ora 10. Sper ca esti in Bucuresti si lucrezi. Ne auzim la telefon pentru alte detalii, ok?

.Este ok mă poți suna.

post-56241-0-08645000-1472796449_thumb.jpeg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...