Sari la conținut

transsex cristina 0723279894

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

preturile au ramas la fel?

Preturile nu mai sunt la fel ,ma poti contacta telefonic pentru a afla preturile noi, eu mai sunt in Romania timp de 4 zile.kiss

Postat

Sunt in Bucuresti pana pe data de 1 aprile ,pentru detalii am acelasi nr de telefon 0723279894 Cristina.Specific de lucrat nu voi lucra toata luna si doar cu programari .Va pup.

post-56241-0-52254100-1425652677_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Sunt in Bucuresti pana pe data de 1 aprile ,pentru detalii am acelasi nr de telefon 0723279894 Cristina.Specific de lucrat nu voi lucra toata luna si doar cu programari .Va pup.

post-56241-0-81759400-1425652732_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator rasca
Reputație: 0
Postat

Te așteptam la timisoara !!!!

Postat

Ne poti da si noua niste detalii despre serviciile oferite? Am incercat sa sun dar ai telefonul inchis.

Postat

confirm buna rau,reala ,oral de nota 10 ,anal la fel,mai revin la ea

Postat

BUNA CRISTINA ACUM ESTI BUNA NU DAR ANDA BUZEDULICI CAND DADEA  anunturi CA AI TATE DE CAPRA  SI RADEA DE TINE ACUM SA DA BINE PE LINGA TINE CA FACE FOAMEA SI NEA CASA AGATE CLIENTI DEPE PAGINA TA

• Oras:Londra UK
  • Oras:Londra UK
Postat

BUNA CRISTINA ACUM ESTI BUNA NU DAR ANDA BUZEDULICI CAND DADEA anunturi CA AI TATE DE CAPRA SI RADEA DE TINE ACUM SA DA BINE PE LINGA TINE CA FACE FOAMEA SI NEA CASA AGATE CLIENTI DEPE PAGINA TA

+1 bro, ai dreptate..

Vizitator mvvvrius
Reputație: 0
Postat

Sa mai dau si bani.....

• Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati
Postat

Vedeti ca fata daca ii vorbiti frumos si aratati fizic destul de bine, stiti cum sa o luati, va primeste la ea si doar cu o sticla de suc si un pachet de tigari.

Are mai multe id-uri de Yahoo! , se dezbraca la web daca vrei sa-i vezi sanii sau funduletul, ii dai si tu web, daca ii place de tine, poti trece pe la ea cu costuri chiar reduse...

Sa va dau si un indiciu, fumeaza tigari slim ... undeva la 20 RON pachetul .

Postat

arata ca in poze?cum este ?

Da, arata ca in poze, oralul e destul de bun, chiar peste medie, anal nu am incercat pentru ca nu ma pasioneaza.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...