Sari la conținut

0736032265

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Anunt:   buna suntem doua pisicute pofticioase si jucause suna_ne!

Telefon: 0736032265

Sursa anunt: anuntulrapidploiesti

a fost cineva la vre una din cele doua fete?

Postat

Cautand pe google numarul de telefon am descoperit ca fetele aveau un topic deschis in bucuresti si niste poze..astept detalii. 

Multumesc!

post-54454-0-07113800-1364125489_thumb.jpg

post-54454-0-81983900-1364125497_thumb.jpg

post-54454-0-32369200-1364125505_thumb.jpg

post-54454-0-48039600-1364125512_thumb.jpg

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

din poze colegu arata foarte bine, acum sunt doua posibilitati fie sa fie furate pozele si sa fie fetele din cuibul de pe langa interex care din punctul meu sunt de evitat sau sa avem parte de ceva noutati pe plan local.

numai bine si asteptam un coleg sa faca o vizita sa elucidam acest mister :atm

• Oras:unde vrea PLM
  • Oras:unde vrea PLM
Postat

cred ca se face o confuzie,domnisoarele din poze au activat impreuna in Buc pe nr de tel din topic,ele chiar erau reale si aveau recenzii bune,acum dr-le din ploiesti nu stiu daca sunt aceleasi cu cele din poze dar nr de tel vad ca este identic! sa se fi reunit cele doua domnisoare care activau la Buc. in Ploiesti?

Postat

eu cred ca pozele sunt reale.. 

colegu ma gandesc chiar daca nu or fii venit amandoua in ploiesti, una din cele doua tot ar trebui sa fie  :inlovee  

Postat

nu exista legatura intre fetele din poze si cele care raspund la acest numar de telefon.

colegu care e legatura ca nu spui nimic concret, am sunat si eu la telefon pare foarte ok .

Postat

colegu care e legatura ca nu spui nimic concret, am sunat si eu la telefon pare foarte ok .

nu am zis ca nu sunt ok, zic doar ca nu sunt tipele din pozele de mai sus. acelea activeaza tot in bucuresti dar nu mai activeaza impreuna. cum a ajuns numarul de tel in ploiesti nu stiu, dar te asigur, nu sunt fetele din poze, am vb cu baietii din buc si tipele din pozele de mai sus inca sunt in bucuresti.

repet, george, ca sa ma intelegi clar, eu nu zic ca tipele astea de aici din ploiesti care raspund la numarul asta nu sunt ok, spun doar cu siguranta ca nu sunt cele din poze.

• Oras:Ploiesti
Postat

Am sunat la aceste fete si mi-au spus ca locuiesc in zona de vest a orasului, in Paltinis

sunt 2 fete una bruneta si una satena 20-21 ani, 1.70  si iti poate oferi un oral + normal la 100 lei pana la ora 21:00

Urmeaza sa le vizitez zilele acestea

Postat
colegu lion86  ai mai vizitat fetele ? 

se pare ca s-au mutat. pret 100 lei cu o fata si 150 cu amandoua  :inlovee

Postat

boss e alexandra din paltinis...cu una alina...care a mai fost si la maddy massage la caraiman la etajul 1...are topic alexandra daca cercetezi ! nimic special la ele...alexandra , fata celebra pt fundul ei bombat si perfect...s-a ingrasat rau de tot..burtica..funduletul mai mare...aripioare...si colega e ok...dar nu de speriat...dar s-a vorbit mult de ele...in topicul respectiv..." alexandra paltinis "...sunt de evitat...parerea mea...presteaza in sila ! si am mai vorbit despre alexandra...ca are probleme cu anumite boli...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...