Sari la conținut

TSANDREEA -0760083373

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

Rog a nu mai suna pe whatsapp sau cu web , rog sa nu imi mai spuneti la telefon ca ati fost la nustiu care si ca face oral fara balon . Eu sunt eu la mine totul se face protejat nu ma intereseaza unde ai fost sau ce a facut , daca nu iti convine cauta sau mergi la aia care face fara . Eu nu stau toata ziua cu web fixat pe mine . Simplu suni faci o programare vii ma vezi reala vrei ramai nu vrei pleci nici o suparare

Postat

Nu e vb de alegere e vb cu totul de alt ceva . Totuși am rude etc etc familie așa că te rog nu mai posta absolut nici o poza cu mine .

Te-a facut vedeta! Sa nu-mi spui ca rudele tale nu stiu ce faci ?!?

• Minus 1
Postat

Te-a facut vedeta! Sa nu-mi spui ca rudele tale nu stiu ce faci ?!?

dar te roade pe tine daca rudele mele știu sau nu știu ce fac eu ? Cred că te roade rău sau nu mai ai de cine te lega și mai găsit tocmai pe mine .
  • Oras:N
  • Oras:N
Postat

Ajung , dar nu lucrez merg doar in trecere la ai mei .

Pacat ca nu lucrezi daca poate te razgandesti poate dai un semn.

Ms😘

Postat

Pacat ca nu lucrezi daca poate te razgandesti poate dai un semn.

Ms

îmi pare RAU dar chiar nu pot , timpul e prea scurt .
Postat

Daca nu postez aici sau nu lasa comentarii asta nu inseamna ca nu sunt destui care ma viziteaza . Multe din transele vechii si-au format grupul lor de oamenii .

post-110448-0-32184300-1546065776_thumb.jpg

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

La mulți ani!!!

Ne vedem în 2019!!!

😉⚘

Postat

La mulți ani!!!

Ne vedem în 2019!!!

La Multi Ani !!! , Cu mare drag dar 2019 se anunță un an doar in afara Țării . Mai sunt in tara până pe data de 05/01/2019 apoi plec pentru 4 luni
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

La Multi Ani !!! , Cu mare drag dar 2019 se anunță un an doar in afara Țării . Mai sunt in tara până pe data de 05/01/2019 apoi plec pentru 4 luni

La Multi Ani bby...

Postat

La Multi Ani bby...

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite! 
Postat

La mulți ani Andreea...și succes în tot ceea ce faci anul care urmează☺

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite! 

Postat

Vă 😘 , mulțumesc pentru vizite , de azi sunt plecată din Èšară . Ne revedem după data de 15 Aprilie

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna,

Prin Timisoara sunt sanse sa vi?

Ce mai sti de Bianca mai revine prin Tm?

Multumesc!

Vizitator danny92
Reputație: 0
Postat

Yes. This is the one that I`ll go to tap my ass.  :atm  :doggystyle  :icecream

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...