Sari la conținut

TSANDREEA -0760083373

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

buna

e prima oara si pentru mine

promiti ca mi-o bagi incet ??

:slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:OTOPENI .
Postat

Tarifele sunt de 250lei-30min sau 450lei-1h . TOTUL SE FACE DOAR PROTEJAT ( DACA NU VA CONVINE CEVA DE AICI CAUTATI LA ALTELE CA SUNT CARE FAC SI NE PROTEJAT SI TARIFE MICI POATE CHIAR PLACERE ) NU DERANJATI INUTIL

• Oras:Bucuresti
Postat

Tarifele sunt de 250lei-30min sau 450lei-1h . TOTUL SE FACE DOAR PROTEJAT ( DACA NU VA CONVINE CEVA DE AICI CAUTATI LA ALTELE CA SUNT CARE FAC SI NE PROTEJAT SI TARIFE MICI POATE CHIAR PLACERE ) NU DERANJATI INUTIL

Sunt curios cate clase ai pentru ca imi sangereaza urechile cand aud ca esti in tara pana pe 30 ''sectembrie'' in mod repetat.

Cine merge la doamna e clar ca aveti ce discuta cu ea.

Postat

Sunt curios cate clase ai pentru ca imi sangereaza urechile cand aud ca esti in tara pana pe 30 ''sectembrie'' in mod repetat.

Stii, la "doamna" nu se merge pentru gramatica.... nu mai judeca tu oameni ca nu ai dreptul asta!

Postat

spre uimirea ta uite chiar sunt destui , și chiar avem ce discuta și nu doar din țară și în țările în care merg de ani de zile așa că dacă nu îți convine ceva ocolește . Daca nu îți permiți a cunoaște o persoana nu judeca și crede-mă că am destule clase încât să îți dau cu ele peste ochii . O zi buna ( din repezeală am greșit trebuia sa pun P. Adică septembrie scuze )
Postat

Stii, la "doamna" nu se merge pentru gramatica.... nu mai judeca tu oameni ca nu ai dreptul asta!

Pai nu se știe că doar in România se caută curva cu facultate și gramatica pusa la punct :)))
Postat

Chiar trebuia sa ai chiloteii pe tine? :no2

da chiar trebuia , cine vrea sa mă descopere poate face un mic efort și mă va descoperi ;)
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Bună dimineața,

Frumoasă ținută pentru birou...

Care este programul de astazi?

O zi frumoasă!😚

Postat

da chiar trebuia , cine vrea sa mă descopere poate face un mic efort și mă va descoperi ;)

si asta e adevarat... :bow

Postat

spre uimirea ta uite chiar sunt destui , și chiar avem ce discuta și nu doar din țară și în țările în care merg de ani de zile așa că dacă nu îți convine ceva ocolește . Daca nu îți permiți a cunoaște o persoana nu judeca și crede-mă că am destule clase încât să îți dau cu ele peste ochii . O zi buna ( din repezeală am greșit trebuia sa pun P. Adică septembrie scuze )

Nu te ambala asa ca din greseala ai scris de aproximativ 5 ori ''sectembrie''  aici pe forum :))

Si vezi ca daca vrei sa imi dai peste ''ochii'' mai taie si tu un ''i''. Cred ca s-a intamplat iar din greseala, universul nu e cu tine :))

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...