Sari la conținut

41 ani experienta

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

la 41 de ani experienta cred ca e posibil ...ca in tinerete sa o fi cunoscut-o si STALIN cand i-a pus cravata de "soim al patriei" sau de "pionier"

tipa cred ca este de o seama cu mine ...sper sa nu fi fost colegi de banca...oare ce presteaza?

Postat

oare de la greutatea gramaticii o dor salele? ...in prima fotografie desi se vrea sexi se tine de sale 

iar in a doua cred ca o dor ovarele de la atata munca ...peste 41 de ani in campul muncii...poate are pensia mare si atunci merita

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

TELEFON 

0736523830......sa fie cu noroc 

poate daca le joci la loto or sa fie cu mai mult noroc decat in cazul de fata

ia mai bine joaca biletul asta 7 36 5 23 8 30 

• Like 1
Vizitator mihai_d
Reputație: 0
Postat

Cred că este vorba de aceași matura cu poze false, pe Lăpușneanu vizavi de hotel zodiac, Am sunat și când mi-a spus locația am spus pas

• Oras:constanta
Postat

Pozele ei așa zis autentice, mai apar și pe București - Snagov, de data asta cu o porțiune din cap. Astea de pe C-ta sunt printscreen de pe telefon. Am și sunat , mi-a răspuns dar m - a rugat să aștept puțin, cică suna cealaltă linie...așa ca pas

Postat

Pozele ei așa zis autentice, mai apar și pe București - Snagov, de data asta cu o porțiune din cap. Astea de pe C-ta sunt printscreen de pe telefon. Am și sunat , mi-a răspuns dar m - a rugat să aștept puțin, cică suna cealaltă linie...așa ca pas

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.