Sari la conținut

Simona 21 NOU PEFORUM

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

..pentru amatorii de mininone cu sanii MARI, atitudine proclient, rasfatata, amabila si dragalasa, Simona este o alternativa foarte buna. Am intalnit o fata cu comportament 180 grade fata de iesirile ei temperamentale de aici pe site. In consecinta pisica blanda zgarie rau... de fapt este blanda si cand are ""grija"" de tine. Locatie curata, spatiu de desfasurare aerisit suficient , igiena ireprosabila, profesionista dn momentul in care te intampina cu zambetul ei gales, imbracata cu ciorap plasa, tocuri, sutien, in momentul actiunii se cunoaste faptul ca este unsa cu de toate(oral deep super)si  pana cand pleci. O intalnire neasteptat de prietenoasa si de relaxanta. 150 lei pentru 1 finalizare.

• Like 3
Link spre comentariu

Descriere :

1.65-înăltime fara tocuri

50-kilograme

85D-marimea saniilor

Blond - culoarea parului

Servicii :

-oral si normal , 69 , diferite poziții , alte fantezii la cerere !

150Lei - 30min

250Lei - 60min

50Lei - contra cost oralul neprotejat in functie de igienă!

Locația :

Bulevardul Unirii !

Numar de telefon si WhatsApp

0742 660 771 !

Program :

LUNI - VINERI 08AM-00PM

SAMBATA - 10AM-00PM

DUMINICA - Numai programări , clientii care au mai fost la mine !

Va pup ! ❤

Pana la

Urma esti blonda sau roscata ???

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

..pentru amatorii de mininone cu sanii MARI, atitudine proclient, rasfatata, amabila si dragalasa, Simona este o alternativa foarte buna. Am intalnit o fata cu comportament 180 grade fata de iesirile ei temperamentale de aici pe site. In consecinta pisica blanda zgarie rau... de fapt este blanda si cand are ""grija"" de tine. Locatie curata, spatiu de desfasurare aerisit suficient , igiena ireprosabila, profesionista dn momentul in care te intampina cu zambetul ei gales, imbracata cu ciorap plasa, tocuri, sutien, in momentul actiunii se cunoaste faptul ca este unsa cu de toate(oral deep super)si  pana cand pleci. O intalnire neasteptat de prietenoasa si de relaxanta. 150 lei pentru 1 finalizare.

Multumesc frumos ! ❤

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator bazaconie
Reputație: 0

Baieti nu stiu ce i-ati zis fetei, dar ati suparat-o rau si acum se ia aiurea de oameni care i se adreseaza  gresit cu "Bianca". 
Greseala mea ca nu citesc cu atentie topicul si forumul asta in particular...

Link spre comentariu

Totusi nu pricep de ce ai dat minus cand te.am intrebat pana la cat iei programari... probabil nici tu nu sti

Din greșală, din greșală am dat ! Da iartă ma ca sunt mai proasta ! Seara frumoasa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...