kurmurdar Reputație: 187 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2020 Vorbesti ca sa nu te afli in treaba! I am cerut scuze omului pe wp , cand i am zis ca nu pot ajunge ! Mahalagioaica ?!Mai rau ca voi nu cred ! Lasă mă pe mine asa cum sunt nu imi purta grija stai linistit !Mie imi place artzagosenia ei.E simpatica. Ne-o cam spune: - Baaaa labagiilor, ba ! - Baaaa curvarilor, ba ! - Futu-va-n cur de nenorociti ordinari ce sunteti ! Grijania mamii voastre de forumisti limbisti ! - La munca, baaa ortodocsilor ! Nu la comentat pe paginile fetelor truditoare.(o mica adaptare dupa Balanta lui Pintilie) Simpatica. Trebuie neaparat sa merg s-o fut. Apropo, chestiile alea d-atarna .... din gat pana-n buric, ce sunt ? 1
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2020 Mie imi place artzagosenia ei.E simpatica. Ne-o cam spune: - Baaaa labagiilor, ba ! - Baaaa curvarilor, ba ! - Futu-va-n cur de nenorociti ordinari ce sunteti ! Grijania mamii voastre de forumisti limbisti ! - La munca, baaa ortodocsilor ! Nu la comentat pe paginile fetelor truditoare.(o mica adaptare dupa Balanta lui Pintilie) Simpatica. Trebuie neaparat sa merg s-o fut. Apropo, chestiile alea d-atarna .... din gat pana-n buric, ce sunt ? Da.mi mesaj pe wp sau suna ma Sa iti spun ce sunt daca esti atat de curios ! 2
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2020 ❤ 6
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2020 ❤ 2
coledoc Reputație: 85 Postat Iunie 25, 2020 Oras:România Oras:România Postat Iunie 25, 2020 Pari cam lată in ultima poza Sefule... Dupa mine asta e cea mai reusita poza de-a ei. In sfarsit ceva diferit pe site, ca majoritatea sunt scanduri la 48 de kg. Abia astept sa ajung la ea.
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2020 Ce sa iti cer eu tie deregaltule ! Scrii ca sa nu te plictisești
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2020 Ia de aici daca tot sunt lată si mare 🤣🤣 2
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2020 Ia de aici daca tot sunt lată si mare Ce văd eu: lată-n șolduri - e de bine, deci cur mare; mare-n țâțe - cred că și tu aștepți să apară primul client care o să spună "mă scuzați, nu pot să rămân, țâțele-s prea mari pentru gustul meu".
dereglat Reputație: 50 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Si acum dati-va seama ca eu nici macar nu mai scrisesem aci de zile bune... 🤦ðŸ»â€â™‚ï¸ Daca ai avea minte-n Å£âÅ£e ai stii si tabla-nmultirii.
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2020 Si acum dati-va seama ca eu nici macar nu mai scrisesem aci de zile bune... ♂ Daca ai avea minte-n ţâţe ai stii si tabla-nmultirii. Extraordinar ! Taieti unghiile de la picioare si dupaia vino sa imi scrii ! Somn usor
dereglat Reputație: 50 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 E drept, tare buna replica 🦸â€â™€ï¸
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2020 ❤ 2
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2020 Deci , Daca am decalat cu maxim 20 de minute PROGRAMARIILE asta nu inseamna ca nu imi respect clientii si Programarile , am avut probleme cu mâncare la livrare si din cauza asta am întârziat cu o programare , sa ma ridic de la masa niciodată, cine a vrut să aștepte ok cine nu , il las sa se bată în tastatura aici !
erotikonisi Reputație: 9 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Hi Simona, what is your telephone number?
dereglat Reputație: 50 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 sa ma ridic de la masa niciodată,Precum o doamnă! 1
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2020 Precum o doamnă! Marș 1
cornel77 Reputație: 203 Postat Iunie 27, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2020 Nu inteleg, ce i atâta hatereala?Nu ti place de ea, treci mai departe. Si sincer, daca si femeia asta este urata, pl chiar nu mai stiu ce sa zic. Din punctul meu de vedere, ii mulțumesc ca m a primit si am putut pune mana pe o pereche de sânii extraordinari si un corp armonios. Nu l inteleg nici pe admin, de ce tolerează un asemenea dialog. Sunt zeci daca nu sute de astfel de jicniri pe tot forumul. Toate sunt legate de felul cum arata. Plm chiar nu avem oglinda in casele nostre? Toti sunteti niste modeli? Unele dintre fete, inclusiv ea, daca statea la masa cu noi si isi dadea o privire mai perversa, ziceai ca ti a facut ziua perfecta. In fine poate reusim sa fim si noi mai decenti. Apropo , de ce kkt cerem poze, sa ne batem joc ? Sa avem un subiect de batjocora la adresa fetelor? Sunteti de toata jena 2
cornel77 Reputație: 203 Postat Iunie 27, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2020 Ps; nu am nimic de castigat din comentariul meu de mai sus. Am fost o singura data la ea si probabil nici nu si mai aduce aminte de mine.
kurmurdar Reputație: 187 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2020 Marș"Eu sunt o doamna, ce pula mea!" Simpatica, Simona. Cand ii vad replicile, imi aduc aminte de cea din scurtmetrajul Amatorul (selectat la festivalul din Dresda).Gasiti replica respectiva pe Youtube. N-am ajuns inca la Simona, da' trebuie neaparat sa ajung. Drace, mi-am descoperi un nou fetish !Urmatorul pas ar fi sa ma las scuipat ....
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2020 "Eu sunt o doamna, ce pula mea!" Simpatica, Simona. Cand ii vad replicile, imi aduc aminte de cea din scurtmetrajul Amatorul (selectat la festivalul din Dresda).Gasiti replica respectiva pe Youtube. N-am ajuns inca la Simona, da' trebuie neaparat sa ajung. Drace, mi-am descoperi un nou fetish !Urmatorul pas ar fi sa ma las scuipat .... De mine chiar o sa fi scuipat ! Iti garantez ! Treziți va dracu la realitate si învățati va sa va comportati!
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2020 Nu inteleg, ce i atâta hatereala?Nu ti place de ea, treci mai departe. Si sincer, daca si femeia asta este urata, pl chiar nu mai stiu ce sa zic. Din punctul meu de vedere, ii mulțumesc ca m a primit si am putut pune mana pe o pereche de sânii extraordinari si un corp armonios. Nu l inteleg nici pe admin, de ce tolerează un asemenea dialog. Sunt zeci daca nu sute de astfel de jicniri pe tot forumul. Toate sunt legate de felul cum arata. Plm chiar nu avem oglinda in casele nostre? Toti sunteti niste modeli? Unele dintre fete, inclusiv ea, daca statea la masa cu noi si isi dadea o privire mai perversa, ziceai ca ti a facut ziua perfecta. In fine poate reusim sa fim si noi mai decenti. Apropo , de ce kkt cerem poze, sa ne batem joc ? Sa avem un subiect de batjocora la adresa fetelor? Sunteti de toata jena Ăștia sunt ei ! Nu ai ce sa le ceri ! Dacă ești tare in gura a gata ai coda ! Bai nene sunt femeie singura nici macar cu vreo prietena , singura prefer să lucrez ! Da mentalitatea e departe de realitatea in care trăim , si aici vorbesc de meseria asta ! Imi vorbesti frumos iti vorbesc frumos, ma iei in jargoane te iau in 7000 de jargoane ! Multumesc frumos , nu o sa se faca nimic in situatia , Daca nu am fii noi unii ar rămâne pe laba casa ! Multumesc frumos inca o data , nu trebuia sa te obosește să scrii pentru că stiu ca iar o sa aiba subiecte de comentat ! Te pup o zi frumoasa !
mariussr Reputație: 120 Postat Iunie 28, 2020 Postat Iunie 28, 2020 Fratilor , nu inteleg ce vedeti frumos la ea in afara de sani.E urata cu spume , bube pe fata , atitudine 0 , mi a facut o muie in scarba si cam atat , nu am mai facut nimic de scarba ei . In plus are si pizda urata !
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2020 Fratilor , nu inteleg ce vedeti frumos la ea in afara de sani.E urata cu spume , bube pe fata , atitudine 0 , mi a facut o muie in scarba si cam atat , nu am mai facut nimic de scarba ei . In plus are si pizda urata ! Mânca mi ai slobozul cu toata rasa ta ca prea mult va suport ! Nu ai fost niciodată la mine si te ai gasit tu sa comentezi ! Bai nebunule taieti va unghiile de la picioare jegosii dracu ! Dacă îmi pun poza cu fata ti o iei la laba !
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2020 Mânca mi ai slobozul cu toata rasa ta ca prea mult va suport ! Nu ai fost niciodată la mine si te ai gasit tu sa comentezi ! Bai nebunule taieti va unghiile de la picioare jegosii dracu ! Dacă îmi pun poza cu fata ti o iei la laba ! Baga ti ai pula ... Lasi comentarii în continu pe profilul meu ba vrei poze ba ca sunt buna ! Du te dracu si fa ti un control la balamuc ! V a înnebunit căldura !
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2020 Voi comentați voi le înjurati pe toate da pe voi sa nu va înjure nimeni!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum