Sari la conținut

Simona 21 NOU PEFORUM

Postări Recomandate

Nu confund...contul aici si l-a facut ulterior vizitei mele (cam la cateva luni distanta). Cand am fost eu, asta era situatia, poate si-a mai schimbat putin atitudinea (la momentul vizitei mele avea anunt pe publi24 si era un cuib fast fuck in toata regula, pe o strada adiacenta a blvd-ului Burebista).

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna seara !

Tot ce se scrie e o mare minciună!

Nu am mai lucrat in Romania de pe data de 14 octombrie 2018 până pe 07 aprilie 2020 cand am revenit si am inceput din nou munca in Bucuresti ! Nu sunt nici de etnie nici de ce tîmpenii scrieti voi pe aici , în fine , sa aveti o seara frumoasa cu toti !

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Buna seara !

Tot ce se scrie e o mare minciună!

Nu am mai lucrat in Romania de pe data de 14 octombrie 2018 până pe 07 aprilie 2020 cand am revenit si am inceput din nou munca in Bucuresti ! Nu sunt nici de etnie nici de ce tîmpenii scrieti voi pe aici , în fine , sa aveti o seara frumoasa cu toti !

Bună seara.

E posibil să existe o confuzie în legătură cu recenzia colegului de mai sus.

Știu că erai colegă cu Anaise Love. Mi-a parut rău că nu te-am prins în 2018 .

Dacă ai revenit, eu vreau să te vizitez.

Cred că ar fi o idee bună să îți faci din nou cont aici și să postezi despre tine, poze, servicii, disponibilitate.

Succes!

sper că ne vedem în curând.

Link spre comentariu

Scuzati, intr-adevar confund...cred insa ca am vizitat-o si pe titulara topicului, insa nu reusesc sa mai imi aduc aminte detalii, actiunea desfasurandu-se in 2018...tipa blonda cu sanii mari de care spuneam in postarea anterioara imi ramasase in minte pt faptul ca lua programari non stop, dar acum imi dau seama ca era vb de altcineva.

Link spre comentariu

Buna ziua , eu sunt Simona, m a contactat un client aseara si mi a spus de ce se vorbește aici ! Ma puteti contacta la numarul de telefon 0742660771 !

Asa ca mesajul de aseara si cu cel de astăzi eu personal le am lăsat! O zi frumoasa sa aveti

• Like 1
Link spre comentariu

Scuzati, intr-adevar confund...cred insa ca am vizitat-o si pe titulara topicului, insa nu reusesc sa mai imi aduc aminte detalii, actiunea desfasurandu-se in 2018...tipa blonda cu sanii mari de care spuneam in postarea anterioara imi ramasase in minte pt faptul ca lua programari non stop, dar acum imi dau seama ca era vb de altcineva.

Told you so !

😂😂😂

Link spre comentariu

Ai dreptate, dar parțial.

Ca idee, fata a spus că oferta de 15 minute e 150 lei.

Deci e clar că e pe repezeală, și că ai la dispoziție între 5 - 10 minute de Futai efectiv.

Se subînțelege.

Dacă nu îți place graba.... iei 30 minute la 200 lei. Sau ora la 300. Dacă îți place să faci lucrurile liniștit.

Are fata în oferta și varianta pentru genu de persoane care vin rapid, trag o clanță și își văd de drum, pe traseul muncă - acasă, sau în pauza de masă, și/sau termină repede.

Dacă avea ofertă cu 200 - 1 finalizare de 15 minute, atunci Da, ai avea dreptate... era clar că e fast fuck, și prezintă " riscuri ".

Au mai fost fete pe aici care au încercat să introducă și varianta de Futai Express la 15 minute. Toate au renunțat la varianta respectivă, pentru că oamenii sunt mârlani/cocalari și stau 20 -30 , chiar dacă achită prețul de 15 minute.

Tocmai de asta multe renunță la varianta de 1 finalizare în general, și preferă să lucreze doar la oră, că mulți nu sunt capabili să respecte un interval orar prestabilit.

După cum a spus și colegul de mai sus, în Occident, Germania, Franța, Olanda, există varianta de o finalizare la 15 minute.

Dar acolo sunt și oameni civilizați care își respectă programarea și stau pentru cât plătesc, fără să se țigănească la Timp, și fără să tragă de minute .

Pun Pariu că în 2 săptămâni renunță la varianta de 15 minute.

Acolo stau 15 minute pentru ca dusu consta in a isi baga pula intr o chiuveta 1 minut si spera ca prostituata s-a dusat =))).
Link spre comentariu

Da tu daca iti bagi pula intr o chiuvetă de ce mai ai cont aici ?

Dasta nu aveti femei in meseria asta in tara , ca sunt unii labarii care tine de exemplu in fine nu ma intereseaza !

Apropoo vezi ca sunt prostituată cu acte acuma, ce crezi plătesc si finanțe boss ! Hai sa seara frumoasa , ca e ce E mult strica !

Link spre comentariu

Buna ziua , eu sunt Simona, m a contactat un client aseara si mi a spus de ce se vorbește aici ! Ma puteti contacta la numarul de telefon 0742660771 !

Asa ca mesajul de aseara si cu cel de astăzi eu personal le am lăsat! O zi frumoasa sa aveti

sarut accepti?

Link spre comentariu

Descriere :

1.65-înăltime fara tocuri

50-kilograme

85D-marimea saniilor

Blond - culoarea parului

Servicii :

-oral si normal , 69 , diferite poziții , alte fantezii la cerere !

150Lei - 30min

250Lei - 60min

50Lei - contra cost oralul neprotejat in functie de igienă!

Locația :

Bulevardul Unirii !

Numar de telefon si WhatsApp

0742 660 771 !

Program :

LUNI - VINERI 08AM-00PM

SAMBATA - 10AM-00PM

DUMINICA - Numai programări , clientii care au mai fost la mine !

Va pup ! ❤

post-323965-0-32565400-1589471965_thumb.jpg

post-323965-0-85323200-1589471974_thumb.jpg

post-323965-0-86038300-1589471984_thumb.jpg

post-323965-0-68707400-1589471994_thumb.jpg

post-323965-0-87988400-1589472005_thumb.jpg

post-323965-0-01520100-1589472017_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

Simona15, ai poze fenomenale dar ai și arăți super. Totuși ai două topice deschise, poate ar trebui unite să nu ne alerge ochii :)

MULTUMESC FRUMOS!

Cel cu nou in oras nu este deschis de mine !

Iar la acesta nu ii mai stiu parola si nici mail ul , am dat si mesaje si mail uri daca mi se pot schimba sa am iar acces dar nimic!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...