Sari la conținut

Cristina din craiovita

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat

Hai ca incerc eu sa lamuresc lucrurile, ca e nebuloasa totala pe aici. Am vizitat-o acum cateva zile dupa ce, in prealabil, ii dadusem PM in care mi-am anuntat intentia de a trece pe la ea, si i-am spus cam care ar fi dorintele mele. Vreau sa fie foarte clar. Fata are o atitudine foarte ok. Atat la telefon, prin mesaje, cat si fata in fata. Iti da senzatia aia ca e e interesata sa te faca sa te simti bine. Zambeste, vorbeste frumos, e receptiva, te indruma cu rabdare prin telefon catre locatie, dar, in afara de asta sunt ceva chestiuni care trebuiesc precizate, ca, se pare, nimeni nu a vrut sa faca asta pana acum.

1 la mana - nu cred ca are vreo treaba cu pozele alea. Probabil ca asta este si motivul pentru care nu vrea sa publice aici unele noi, reale. Fata este mai grasa decat lasa pozele de aici sa se inteleaga. Genul ala cu picioare groase si fund foarte mare. Asta o ajuta sa aiba, in schimb, niste sani naturali de marime medie, foarte frumosi. Probabil pozele nu sunt ale ei, sau sunt din tinerete, ca sa zic asa!

2 la mana - nu este asa frumoasa la fata cum te-ai astepta. Nu zic ca este o femeie urata, dar eu ma asteptam la altceva.

3 la mana - sustine ca ar fi din Bacau, si ca si-a pierdut accentul  pentru ca este plecata demult timp de acolo, lucru pe care eu nu il cred. cred ca este de prin imprejurimi. Ma rog, asta nu are nici un fel de importanta. Am vrut sa punctez ca sa inteleaga ca eu nu am crezut aspectul asta. Si chiar este irelevant, asa ca puteti sa ignorati informatia asta :slap2 :laugh2

4 la mana - am avut parte de una din cele mai slabe prestatii la oral de cand practic eu sportul asta. Desi ii precizasem la inceput ca sunt in cautarea oralului perfect, avand eu o chestiune din trecut legata de treaba asta, si m-a asigurat ca face un oral "ca la carte", dupa vreo 10-12 minute a trebui sa o opresc, ca ne pierdeam vremea, aiurea, amandoi.

Am platit 100 de lei pentru o finalizare, bani pe care mi i-a cerut in primele minute de cand intrasem, cand de abia ne asezasem la mica discutie de acomodare pe care incerc sa o fac cu fiecare dintre fete. Recunosc ca nici eu nu am fost foarte volubil, pentru ca, de cand am intrat, am fost usor descumpanit, asteptandu-ma la cu totul altceva din punct de vedere al aspectului. Dar am ales sa raman sperand ca prestatia va compensa, lucru care nu s-a intamplat. E ceva foarte ciudat la tehnica ei. Desi sucțiunea este aproape inexistenta, simți foarte acut dintii de sus, care te freaca intr-un mod extrem de suparator, ca si cand ar fi foarte subtiri si ascutiti. Am rugat-o sa aiba grija la aspectul asta, dar lucruruile nu s-au schimbat aproape deloc. Am rugat-o sa foloseasca o suctiune mai sustinuta, si m-a intrebat ce e aia. :slap2 I-am explicat, si cand a incercat, dintii erau cei  mai implicati in problema. In plus, nu poate face absolut deloc deep. Eu am o dimensiune normala, si cu toate astea, nu putea sa inghita nici macar jumate. Mai vreau sa precizez ca si aici, la oral, ea saraca isi da silinta sa fie tandra, sa te faca sa te simti bine,  te saruta pe burta (nu am zis abdoment, ca la mine abdomenul este undeva prin staturile inferioare, la ora asta, dar lucram la acest aspect :laugh2 ), este destul de atenta si cu zonele adiacente, dar cand o ia in gura, pur si simplu tehnica o tradeaza maxim. A incercat sa salveze situatia intrebandu-ma daca nu vreau sa facem si normal, dar am refuzat.

Imi pare rau pentru ea, nu am vrut sa fiu absolut deloc rautacios, i-am spus si ei lucrul asta, dar intre noi lucrurile nu au functionat. As vrea sa vad atitudinea ei la multe fete, dar as vrea sa vad si la ea tehnica de oral a altor fete care fac treaba mult mai buna la aspectul asta.

Intalnirea s-a terminat dupa aproximativ 17-20 minute cu final nefericit :laugh2 Probabil ca asta este una din explicatiile pentru lipsa de recenzii pe pagina ei. In general ascundem in tacere esecurile, si scoatem in fata doar reusitele. Sau unii poate nu vor sa fie rai. Si unora pur si simplu nu le pasa de comuitate! Oameni rai! :angry

V-am pupat!

PS Ma gandeam cum ar face Motanel recenzia asta -

Vericule, fusăi la ea, si nu-mi placu. Ma, manca-v-as gura, nu-mi placu deloc!  Si daca nu-mi placu, plecai! Ete acu ieșii pe usa. Intrai aci la Catena sa-mi iau  ceva de julituri, ca intră a mică prin alunecare la Gogu! :baby2 Si acu, bag samă păcatele mele, ma duc acas sa ma dreg cu un zaibăr! 

Motanele , nu te superi, dar trebuia sa închei in nota pozitiva! :rockettes-1 :laugh2 :crazylove

• Like 6

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Hai ca incerc eu sa lamuresc lucrurile, ca e nebuloasa totala pe aici.

M-ai scutit de un drum. Am vrut sa trec si eu astazi sau maine tocmai sa luminez putin situatia, lipsa de recenzii dar si eu caut ca oralul sa fie mai viguros asa ca o sa ma orientez spre altcineva, eventual o sa iau de pe publi ceva nou practic la risc sa mai diversificam putin oferta ca suntem rau frate...😵🤦â€â™‚ï¸ðŸ‘ðŸ»

• Like 1
  • Oras:CRAIOVA
Postat

Hai ca incerc eu sa lamuresc lucrurile, ca e nebuloasa totala pe aici. Am vizitat-o acum cateva zile dupa ce, in prealabil, ii dadusem PM in care mi-am anuntat intentia de a trece pe la ea, si i-am spus cam care ar fi dorintele mele. Vreau sa fie foarte clar. Fata are o atitudine foarte ok. Atat la telefon, prin mesaje, cat si fata in fata. Iti da senzatia aia ca e e interesata sa te faca sa te simti bine. Zambeste, vorbeste frumos, e receptiva, te indruma cu rabdare prin telefon catre locatie, dar, in afara de asta sunt ceva chestiuni care trebuiesc precizate, ca, se pare, nimeni nu a vrut sa faca asta pana acum.

1 la mana - nu cred ca are vreo treaba cu pozele alea. Probabil ca asta este si motivul pentru care nu vrea sa publice aici unele noi, reale. Fata este mai grasa decat lasa pozele de aici sa se inteleaga. Genul ala cu picioare groase si fund foarte mare. Asta o ajuta sa aiba, in schimb, niste sani naturali de marime medie, foarte frumosi. Probabil pozele nu sunt ale ei, sau sunt din tinerete, ca sa zic asa!

2 la mana - nu este asa frumoasa la fata cum te-ai astepta. Nu zic ca este o femeie urata, dar eu ma asteptam la altceva.

3 la mana - sustine ca ar fi din Bacau, si ca si-a pierdut accentul pentru ca este plecata demult timp de acolo, lucru pe care eu nu il cred. cred ca este de prin imprejurimi. Ma rog, asta nu are nici un fel de importanta. Am vrut sa punctez ca sa inteleaga ca eu nu am crezut aspectul asta. Si chiar este irelevant, asa ca puteti sa ignorati informatia asta :slap2 :laugh2

4 la mana - am avut parte de una din cele mai slabe prestatii la oral de cand practic eu sportul asta. Desi ii precizasem la inceput ca sunt in cautarea oralului perfect, avand eu o chestiune din trecut legata de treaba asta, si m-a asigurat ca face un oral "ca la carte", dupa vreo 10-12 minute a trebui sa o opresc, ca ne pierdeam vremea, aiurea, amandoi.

Am platit 100 de lei pentru o finalizare, bani pe care mi i-a cerut in primele minute de cand intrasem, cand de abia ne asezasem la mica discutie de acomodare pe care incerc sa o fac cu fiecare dintre fete. Recunosc ca nici eu nu am fost foarte volubil, pentru ca, de cand am intrat, am fost usor descumpanit, asteptandu-ma la cu totul altceva din punct de vedere al aspectului. Dar am ales sa raman sperand ca prestatia va compensa, lucru care nu s-a intamplat. E ceva foarte ciudat la tehnica ei. Desi sucțiunea este aproape inexistenta, simți foarte acut dintii de sus, care te freaca intr-un mod extrem de suparator, ca si cand ar fi foarte subtiri si ascutiti. Am rugat-o sa aiba grija la aspectul asta, dar lucruruile nu s-au schimbat aproape deloc. Am rugat-o sa foloseasca o suctiune mai sustinuta, si m-a intrebat ce e aia. :slap2 I-am explicat, si cand a incercat, dintii erau cei mai implicati in problema. In plus, nu poate face absolut deloc deep. Eu am o dimensiune normala, si cu toate astea, nu putea sa inghita nici macar jumate. Mai vreau sa precizez ca si aici, la oral, ea saraca isi da silinta sa fie tandra, sa te faca sa te simti bine, te saruta pe burta (nu am zis abdoment, ca la mine abdomenul este undeva prin staturile inferioare, la ora asta, dar lucram la acest aspect :laugh2 ), este destul de atenta si cu zonele adiacente, dar cand o ia in gura, pur si simplu tehnica o tradeaza maxim. A incercat sa salveze situatia intrebandu-ma daca nu vreau sa facem si normal, dar am refuzat.

Imi pare rau pentru ea, nu am vrut sa fiu absolut deloc rautacios, i-am spus si ei lucrul asta, dar intre noi lucrurile nu au functionat. As vrea sa vad atitudinea ei la multe fete, dar as vrea sa vad si la ea tehnica de oral a altor fete care fac treaba mult mai buna la aspectul asta.

Intalnirea s-a terminat dupa aproximativ 17-20 minute cu final nefericit :laugh2 Probabil ca asta este una din explicatiile pentru lipsa de recenzii pe pagina ei. In general ascundem in tacere esecurile, si scoatem in fata doar reusitele. Sau unii poate nu vor sa fie rai. Si unora pur si simplu nu le pasa de comuitate! Oameni rai! :angry

V-am pupat!

Vericule, fusăi la ea, si nu-mi placu. Ma, manca-v-as gura, nu-mi placu deloc! Si daca nu-mi placu, plecai! Ete acu ieșii pe usa. Intrai aci la Catena sa-mi iau ceva de julituri, ca intră a mică prin alunecare la Gogu! :baby2 Si acu, bag samă păcatele mele, ma duc acas sa ma dreg cu un zaibăr!

Motanele , nu te superi, dar trebuia sa închei in nota pozitiva! :rockettes-1 :laugh2 :crazylove

îți mulțumesc pentru recenzie :) îmi asum toate vorbele!sunt unora cărora le plac serviciile mele,iar unora nu!iar tu ai fost unul din acei bărbați cărora nu le-a plăcut!oricum îmi asum,deși penisul tău dădea de înțeles ca ii place,pentru ca s-a sculat destul de bine,la un moment dat s-a “culcat” sa ma exprim așa și de atunci s-a rupt totul! :( îmi pare rău,ca s-a terminat așa o zi plăcută in continuare
  • Like 2
  • Membru Premium
Postat

îți mulțumesc pentru recenzie :) îmi asum toate vorbele!sunt unora cărora le plac serviciile mele,iar unora nu!iar tu ai fost unul din acei bărbați cărora nu le-a plăcut!oricum îmi asum,deși penisul tău dădea de înțeles ca ii place,pentru ca s-a sculat destul de bine,la un moment dat s-a “culcat” sa ma exprim așa și de atunci s-a rupt totul! :( îmi pare rău,ca s-a terminat așa o zi plăcută in continuare

:clapp :clapp

Bravo! Este foarte important sa stii sa-ti asumi! Sunt putini oameni care au invatat asta! Si apreciez atitudinea asta! Alte comentarii nu mai vreau sa fac. Gusturile, clar, nu se discuta! Si nici nu am crezut vreodata ca sunt detinatorul de necontestat al absolutului! Iti doresc sa-ti fie bine!

• Like 2

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

:clapp :clapp

Bravo! Este foarte important sa stii sa-ti asumi! Sunt putini oameni care au invatat asta! Si apreciez atitudinea asta! Alte comentarii nu mai vreau sa fac. Gusturile, clar, nu se discuta! Si nici nu am crezut vreodata ca sunt detinatorul de necontestat al absolutului! Iti doresc sa-ti fie bine!

o sa o i-au ca pe un compliment faza ca “apreciezi atitudinea mea”!multumesc toate cele bune :)
  • Like 1
  • Oras:Calator
  • Oras:Calator
Postat

3 la mana - sustine ca ar fi din Bacau, si ca si-a pierdut accentul  pentru ca este plecata demult timp de acolo, lucru pe care eu nu il cred. cred ca este de prin imprejurimi. Ma rog, asta nu are nici un fel de importanta. Am vrut sa punctez ca sa inteleaga ca eu nu am crezut aspectul asta. Si chiar este irelevant, asa ca puteti sa ignorati informatia asta :slap2 :laugh2

Am platit 100 de lei pentru o finalizare, bani pe care mi i-a cerut in primele minute de cand intrasem, cand de abia ne asezasem la mica discutie de acomodare pe care incerc sa o fac cu fiecare dintre fete. Recunosc ca nici eu nu am fost foarte volubil, pentru ca, de cand am intrat, am fost usor descumpanit, asteptandu-ma la cu totul altceva din punct de vedere al aspectului. Dar am ales sa raman sperand ca prestatia va compensa, lucru care nu s-a intamplat. E ceva foarte ciudat la tehnica ei. Desi sucțiunea este aproape inexistenta, simți foarte acut dintii de sus, care te freaca intr-un mod extrem de suparator, ca si cand ar fi foarte subtiri si ascutiti. Am rugat-o sa aiba grija la aspectul asta, dar lucruruile nu s-au schimbat aproape deloc. Am rugat-o sa foloseasca o suctiune mai sustinuta, si m-a intrebat ce e aia. :slap2 I-am explicat, si cand a incercat, dintii erau cei  mai implicati in problema. In plus, nu poate face absolut deloc deep. Eu am o dimensiune normala, si cu toate astea, nu putea sa inghita nici macar jumate. Mai vreau sa precizez ca si aici, la oral, ea saraca isi da silinta sa fie tandra, sa te faca sa te simti bine,  te saruta pe burta (nu am zis abdoment, ca la mine abdomenul este undeva prin staturile inferioare, la ora asta, dar lucram la acest aspect :laugh2 ), este destul de atenta si cu zonele adiacente, dar cand o ia in gura, pur si simplu tehnica o tradeaza maxim. A incercat sa salveze situatia intrebandu-ma daca nu vreau sa facem si normal, dar am refuzat.

V-am pupat!

Vericule, fusăi la ea, si nu-mi placu. Ma, manca-v-as gura, nu-mi placu deloc!  Si daca nu-mi placu, plecai! Ete acu ieșii pe usa. Intrai aci la Catena sa-mi iau  ceva de julituri, ca intră a mică prin alunecare la Gogu! :baby2 Si acu, bag samă păcatele mele, ma duc acas sa ma dreg cu un zaibăr! 

Felicitari pt recenzie...nu ma supar...cat despre malvina ...ii musai ..ma fratilor sa o vad...

• Like 3
  • Oras:craiova
Postat

Nu prea fac recenzii , din motive personale....dar...Cristina..

Daca tot se plange lumea de lipsa recenziilor in ceea ce o priveste...

Am vrut sa merg la Elena , dar avand multe programari in ziua aia am zis s o bifez pe Cristina , mai ales fiindca parea un mister...

Sunat , stabilit , foarte punctuala si binevoitoare la tel.

Ajuns , cerut banii inainte )) , baie curata , locuinta demisol ok...

Cristina micuta , plinuta , dar ok la corp( inca ) fata comuna,,

Politicoasa , un pic prea rece , profesionala...

Inceput cu un 69..mi s a parut ca nu e ff proaspata..dar ..nu sh ce sa zic...

Oral ok , dar destul de cuminte , amatorial , ...

Normal ok , docila , schimbat 2 pozitii si terminat in prez.....Fund misto din pozitia capra..

Mers la baie , imbracat ,,,te mai astept,,..plecat..))) cam 20 min ca timp

Note ..fata 7 corp7 , sediu ) 8 , oral 7 normal 7...

Iti da senzatia de fata linistita , de treaba , politicoasa..dar atat...

De revenit ...zic ca da...treaba e subiectiva...

• Like 3
Postat

Nu prea fac recenzii , din motive personale....dar...Cristina..

Daca tot se plange lumea de lipsa recenziilor in ceea ce o priveste...

Am vrut sa merg la Elena , dar avand multe programari in ziua aia am zis s o bifez pe Cristina , mai ales fiindca parea un mister...

Sunat , stabilit , foarte punctuala si binevoitoare la tel.

Ajuns , cerut banii inainte )) , baie curata , locuinta demisol ok...

Cristina micuta , plinuta , dar ok la corp( inca ) fata comuna,,

Politicoasa , un pic prea rece , profesionala...

Inceput cu un 69..mi s a parut ca nu e ff proaspata..dar ..nu sh ce sa zic...

Oral ok , dar destul de cuminte , amatorial , ...

Normal ok , docila , schimbat 2 pozitii si terminat in prez.....Fund misto din pozitia capra..

Mers la baie , imbracat ,,,te mai astept,,..plecat..))) cam 20 min ca timp

Note ..fata 7 corp7 , sediu ) 8 , oral 7 normal 7...

Iti da senzatia de fata linistita , de treaba , politicoasa..dar atat...

De revenit ...zic ca da...treaba e subiectiva...

multumesc pentru recenzie :) ma bucur ca te-ai simțit cât de cât bine!probabil ti-sa părut ca sunt rece pentru ca nu ne cunoaștem ;) probabil ca nici tu nu ai fost prea sociabil,și nu îmi place “sa trag de tine sa comunici cu mine” oricum mersi :) o zi placuta
  • Like 1
Postat

Disponibila astăzi pana la 17:00!pentru programări sunați la 0720707993 va pup și va aștept cu drag

Postat

O sa vin și eu sa ma comving..... Ca sincer ai recenzii urate.... Dar o sa încerc.... Sa vedem ce iasa...

Postat

O sa vin și eu sa ma comving..... Ca sincer ai recenzii urate.... Dar o sa încerc.... Sa vedem ce iasa...

N as zice urate..eu , per ansamblu am fost multumit...acum deh..toti vrem la Marina)))

• Like 1
Vizitator breakingbad
Reputație: 0
Postat

poze mai recente nu pot pune acum,pentru ca trebuie sa îmi fac un cont de paysafe....inițial am crezut ca pot plăti cu card,sau o alta opțiune de plata!

Le poti pune aici, dupa postezi pe forum link-ul

https://imgbox.com/

Postat

nu știu ce ai citit tu....recenziile sunt împărțite :)
Postat

Disponibila pana la 17:00!va pup și va aștept singura in locație 0720707993 :)

Vizitator breakingbad
Postat
post-290467-0-18403600-1598684985_thumb.jpeg
Vizitator breakingbad
Postat

nu știu dacă merasa eu am încercat sa pun o poza

A mers ðŸ‘
Vizitator breakingbad
Postat
post-290467-0-23947000-1598686821_thumb.jpeg
Postat

felicitari pentru poze,arati bine..trebuie sa-ti fac o vizita ☺

multumesc de compliment :) când vrei te aștept cu plăcere :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...