Sari la conținut

Cristina din craiovita

Postări Recomandate

• Oras:Cuca macaii
Postat

Sanii de nota 20+, mari, forme rotunde, ridicati, si bine conturati. Apropo, nu te-ai mai gandit la wapp sa il folosesti. Chiar as fi interesat sa discutam o eventuala escapada impreuna catva timp.

• Like 1
  • Oras:CRAIOVA
Postat

Buna disponibila astăzi pana la 18:00,serviciile sunt 100 de lei o finalizare-include sex oral,sex normal,sex intre sâni,diferite poziții,69,atingeri și masaj și 250-o ora cu mai multe finalizări pentru detalii suna la 0720707993 va pup și va aștept singura in locație :)

Postat

Sanii de nota 20+, mari, forme rotunde, ridicati, si bine conturati. Apropo, nu te-ai mai gandit la wapp sa il folosesti. Chiar as fi interesat sa discutam o eventuala escapada impreuna catva timp.

multumesc :) nu...nu folosesc waspp :)
  • Oras:craiova
Postat

altceva cu poze tata

De aia va coiti voi atat?)))) Sa posteze dom le si ADN-ul....

• Like 1
Postat

Buna :) disponibila pana la 17:00! Va pup și va aștept 0720707993 :)

• Like 1
  • Oras:Craiova
Postat

De aia va coiti voi atat?)))) Sa posteze dom le si ADN-ul....

nu vere da sa stii si tu ce gasesti in spatele usii, unu poate prefera ,mai slabe altu mai grasa mai batrana mai tanara ,etc , plm cum te duci asa doar din mesaj , asa dc plm s-a mai infiintat internetul ,. asa cauta in gds si gasesti acolo la numere cate vrei fara poze , in plm suntem in secolul 21 trebuie sa avansam odata cu tehnologia, nu sa ramanem blocati in anii 90 wtf  :slap2  :slap2  :slap2

• Minus 1
Postat

nu vere da sa stii si tu ce gasesti in spatele usii, unu poate prefera ,mai slabe altu mai grasa mai batrana mai tanara ,etc , plm cum te duci asa doar din mesaj , asa dc plm s-a mai infiintat internetul

De varianta cu dusul si plecatul daca nu iti convine sau ai alte dubii ai auzit?

• Like 1
Postat

De varianta cu dusul si plecatul daca nu iti convine sau ai alte dubii ai auzit?

Nu nu am auzit . in toata viata mea de cand ma duc la curve decat o singura data m-am intors . si chici de ce. nu am verificat inainte si cand imi deschide usa o pitica nenorocita urata si grasa la vre-o 37-40 de ani si in anunt zicea ca are 25 , bagami-as pula in mortii ei si mai avea si peste ,.

acum stii de ce nu ma mai duc eu pana nu vad poze tot , si ce rost are sa pierzi timpu ampulea cand poti sa faci ceva mai bun atunci 

• Minus 1
Postat

Cristina.... Ai o vârstă.... Cum sa împarti banii munciți de tine cu o putoare..... Sincer eu nu înțeleg peștii ăștia.... Fraierii societății..Dar tu cât sa fii de proasta sa ai peste'..... Sincer.... 🤣🤣

Vizitator 1tip123
Reputație: 0
Postat

Cristina.... Ai o vârstă.... Cum sa împarti banii munciți de tine cu o putoare..... Sincer eu nu înțeleg peștii ăștia.... Fraierii societății..Dar tu cât sa fii de proasta sa ai peste'..... Sincer.... 🤣🤣

"Scuzate-mi ca mă interpun "...vb lu' Gianni din las fierbinți. .. De unde ați tras concluzia ca dumneaei are peste?

Postat

Pai cel dinainte spunea ca mai are și peste cel ce a fost la ea probabil..... Voi nu înțelegeți ca peștii.... Sunt fraieri..... Cat de prost sa fii peste..... Și cât de proasta sa fii sa ai peste.... Eu asta vad.... 🤣🤣🤣

Vizitator 1tip123
Reputație: 0
Postat

Pai cel dinainte spunea ca mai are și peste cel ce a fost la ea probabil..... Voi nu înțelegeți ca peștii.... Sunt fraieri..... Cat de prost sa fii peste..... Și cât de proasta sa fii sa ai peste.... Eu asta vad.... 🤣🤣🤣

Cel dinainte se referea la pitica care avea anunț fals. ..Ai extras din context doar ce ai vrut. .. Ia da matale scroll în sus. ..recitește. .. si revino-ți. ..

Apropo. ..ce fumezi? ? Vreau și eu

• Like 2
  • Telefon: 0726705146
  • Telefon: 0726705146
Postat

Măi Tonică, nu mai bine ne spui tu mâine,când te trezești, ce te nemulțumește?!?

• Like 1
Postat

Cristina.... Ai o vârstă.... Cum sa împarti banii munciți de tine cu o putoare..... Sincer eu nu înțeleg peștii ăștia.... Fraierii societății..Dar tu cât sa fii de proasta sa ai peste'..... Sincer....

Rau e sa fii prost...Sau beat....

• Like 1
Postat

Disponibila pana la 18:00!singura in locație :) detalii la 0720707993 ;) va pup și va aștept cu drag

• Like 1
Postat

Buna disponibila astăzi pana la 18:00!100 de lei o finalizare-include sex oral,sex normal,69,diferite poziții,atingeri,masaj 250- o ora cu mai multe finalizări.....va pup și va aștept singura in locație 0720707993

Postat

Poti sa pui niste poze recente?

am pus poze acum 2-4 zile in urma,nu s-a schimbat nimic in zilele astea! :) poate mâine o sa pun niște poze noi :)

Postat

Buna :) disponibila pana la 18:00!va pup și va aștept cu drag 0720707993 serviciile sunt 100 o finalizare-include sex oral,sex normal,sex intre sâni,69,diferite poziții,atingeri și 250 o ora-cu mai multe finalizări :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...