Sari la conținut

Cristina din craiovita

Postări Recomandate

• Oras:CRAIOVA
Postat

Am primit un apel de la un cunoscut de pe acest site....care m-a luat la rost,și m-a făcut in toate felurile,despre originea mea de moldoveanca,despre anunțul meu,care nu este publicat pe “publi24”....nu văd rostul Conversației....dacă eu postez aici,și îmi place sa discut cu voi,cred ca unii nu au ce face,in afara de as bate joc de fetele care sunt active pe nimfomane!pentru tipul care m-a sunat și m-a luat la puricat pe mine....te rog din suflet,nu mai suna pe numărul meu :)!

• Like 1
Postat

Te rog,nu mai suna încontinuu ca nu are rost Conversația noastră....ești un om,care din punctul meu de vedere te cam plictisești pe acasă :) nu văd de ce ma suni,sa spui ca mint in legătura cu originea mea....sau sa spui ca am 35 de ani....dacă te uiți pe acest site de la cap....in 2018 am făcut public ca pe 27 August ești ziua mea,și făcusem 27 de ani....deci 27 August 2018,27 de ani,27 August 2019 28 de ani,27 August 2020 29 de ani....in concluzie am 29 de ani,și sunt din Bacău,cartierul URA strada republicii 158 :) pentru informația ta :)!si încă odată nu mai insista cu telefonul,sau cu anumite afirmații la adresa mea.....deși m-ai jicnit,ti-am vorbit destul de frumos,și pana la urma văzând ca nu are rost Conversația ti-am închis telefonul!

• Like 2
Postat

Sau ești cumva vreun “peștișor” și ai sunat defapt pentru altceva.....?

Vizitator 1tip123
Reputație: 0
Postat

Salut, cu ceva treaba prin oraș și cu chef de dat la buci, am sunat la aceasta d-soara, mi-a răspuns la acest 3-a încercare, exact când eram pe punctul de a renunța

Amabilă, a stat cu mine în telefon, până am găsit locația, eu nefiind din oraș. ..m-am învârtit în cerc un pic. .. locuri de parcare gârlă

Am ajuns la locul cu pricina. .. Am găsit o d-soara îmbrăcată exact ca în prima poza postată zilele trecute, foarte amabila, cu forme. ..nu e grasă, dar nici slim. ..E exact pe gustul meu. ..niciodată nu mi-au plăcut femeile slim, îmi place sa am pe ce pune mana. ... sânii sunt punctul ei forte, măricei, tari și fermi

Nota aspect 8

Am început cu oral np,soft, slow, cu atenție la sateliți, am simțit și un dinte pe ici pe colo. .nu deranjant, fără deep. ..

Nota oral np 7 (am primit oral și mai bun în viața mea, dar mi-am și luat "muie" pe banii mei de-a lungul vremii )

Am continuat cu normal unde am folosit 2 poziții. ..lot și misionar

Nota 9 e strâmtă, da contre chiar și din misionar (nu multe femei pot face treaba asta )

Nu face fk deși as fi vrut, nu face cim, de anal n-am intrebat

Plătit 100lei

Door 2 door 20min

De revenit. ..Eu cred că am să revin, sa văd cum arata în doggy

De recomandat? La 100 lei, e exact ce trebuie, e prețul corect, deci da. .O recomand

• Like 4
Postat

Salut, cu ceva treaba prin oraș și cu chef de dat la buci, am sunat la aceasta d-soara, mi-a răspuns la acest 3-a încercare, exact când eram pe punctul de a renunța

Amabilă, a stat cu mine în telefon, până am găsit locația, eu nefiind din oraș. ..m-am învârtit în cerc un pic. .. locuri de parcare gârlă

Am ajuns la locul cu pricina. .. Am găsit o d-soara îmbrăcată exact ca în prima poza postată zilele trecute, foarte amabila, cu forme. ..nu e grasă, dar nici slim. ..E exact pe gustul meu. ..niciodată nu mi-au plăcut femeile slim, îmi place sa am pe ce pune mana. ... sânii sunt punctul ei forte, măricei, tari și fermi

Nota aspect 8

Am început cu oral np,soft, slow, cu atenție la sateliți, am simțit și un dinte pe ici pe colo. .nu deranjant, fără deep. ..

Nota oral np 7 (am primit oral și mai bun în viața mea, dar mi-am și luat "muie" pe banii mei de-a lungul vremii )

Am continuat cu normal unde am folosit 2 poziții. ..lot și misionar

Nota 9 e strâmtă, da contre chiar și din misionar (nu multe femei pot face treaba asta )

Nu face fk deși as fi vrut, nu face cim, de anal n-am intrebat

Plătit 100lei

Door 2 door 20min

De revenit. ..Eu cred că am să revin, sa văd cum arata în doggy

De recomandat? La 100 lei, e exact ce trebuie, e prețul corect, deci da. .O recomand

ma bucur ca te-ai simțit bine :) data viitoare și mai bine ;)
Postat

Buna :) disponibila astăzi pana la 18:00!va pup și va aștept cu drag 0720707993 ;)

• Like 1
Postat

Buna astăzi ma puteți contacta pana la 17:00! :) este 100 de lei o finalizare-include sex oral,sex normal,sex intre sânii,69,diferite poziții,atingeri 250- o ora cu mai multe finalizării! Detalii la 0720707993 :) va aștept cu drag

• Like 1
Postat

Buna :) disponibila pana la 17:00 va aștept cu drag,singura in locație 0720707993

• Like 1
  • Oras:Craiova
Postat

Cum ți-ai dat seama de pescar?

simplu imi dau seama de atatia ani de mers la curve imd imi dau seama, era prea tare in gura adica tupeista , una fara peste niciodata nu o sa aiba asa tupeu 

• Minus 1
Postat

simplu imi dau seama de atatia ani de mers la curve imd imi dau seama, era prea tare in gura adica tupeista , una fara peste niciodata nu o sa aiba asa tupeu

in Conversația asta,nu era vorba de mine,sa nu se înțeleagă ce nu trebuie :)
  • Like 1
Postat

Buna disponibila pana la 17:00! :) singura in locație,va pup și va aștept cu drag 0720707993....mai lucrez pana joi!pupici

• Like 1
Postat

Asa repede ne parasesti?

am aproape 2 luni de când sunt in Craiova :) ajunge gata
Postat

Buna disponibila pana la 17:00! :) singura in locație,va pup și va aștept cu drag 0720707993....mai lucrez pana joi!pupici

Si joi unde pleci?

Eu ajung inapoi la Cv vineri ... 😔

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...