akym2k Reputație: 81 Postat August 25, 2018 Oras:C Oras:C Postat August 25, 2018 Sunt o femeie plinuta,s-a nu te aștepti ca sunt vreun fotomodel 90-60-90!...am si sani,si fund,si burtica ai pe ce pune mâna!Tu nu intelegi ca mie nu imi plac schiloadele ? si astea mai bine facute cum spui tu sa am pe ce pune mana . adica sa intelegi tu mie imi plac femeile cu curu mare mare mare si tate mari mari mari si pzida mica mica mica, gen cum sunt Braziliencele . si tu arati binisor , adica dupa gustul meu ai mai putea sa pui pe tn 5 chiar si 10 kg ca nu ar fi nici o problema din contra :>
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 [quote name="akym2k" post="5039648" timestamp="153522839 fiecare barbat are gusturile lui,altuia mai slabe,altuia mai grase....eu m-am referit in general!sa nu se astepte vreunul ca sunt vreun top model😂😂😂
iguana3 Reputație: -3647 Postat August 25, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 25, 2018 Daca tot nu pot sa te prind astazi maine la ce ora incepi? 2
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Abia dupa ora 24 pot sa fug de acasa :)))) imi pare rău!😢poate alta dată😘
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Daca tot nu pot sa te prind astazi maine la ce ora incepi? mâine,dupa ora 14!pentru ca e duminică 😂😂se doarme mai mult😘 1
akym2k Reputație: 81 Postat August 25, 2018 Oras:C Oras:C Postat August 25, 2018 da ai dreptate gusturile nu se discuta :))) pai nici nu trebuie sa fii vre-un top model. ca e bine asa cum esti abea astept sa ne cunoastem :>da prin ce zoda stai in craiovita ?
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 da ai dreptate gusturile nu se discuta :))) pai nici nu trebuie sa fii vre-un top model. ca e bine asa cum esti abea astept sa ne cunoastem :>da prin ce zoda stai in craiovita ? ma poti găsi in spatele stației de salvare,mai exact caminul de bătrâni"SF.MARIA" daca stii pe unde e!
akym2k Reputație: 81 Postat August 25, 2018 Oras:C Oras:C Postat August 25, 2018 ma poti găsi in spatele stației de salvare,mai exact caminul de bătrâni"SF.MARIA" daca stii pe unde e!da stiu, si daca nu stiam gaseam eu :)) ms
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 da stiu, si daca nu stiam gaseam eu :)) ms daca vrei sa găsești o persoana,o găsești 😂😉!pupici,o seara plăcuta!
robi29 Reputație: -3154 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 20180825_230726.jpgFelicitari pentru poze, Cristina! Sunt mult mai aproape de realitate, desi nici astea nu sunt din ultima saptamana, asa cum s-ar astepta colegii de pe aici :P. Te felicit si pentru interactiunea de pe forum! Spor la treaba futaciosi!! 4
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Felicitari pentru poze, Cristina! Sunt mult mai aproape de realitate, desi nici astea nu sunt din ultima saptamana, asa cum s-ar astepta colegii de pe aici :P. Te felicit si pentru interactiunea de pe forum! Spor la treaba futaciosi!! ultima poza cu sânii,e facuta in seara asta,mi-se pare ca mai vazut cam mare!am inteles ca tie iti plac fete slăbuțe!da nici eu nu sunt asa enormă 😂😂😂😂!te pup,o seara plăcută!✌
akym2k Reputație: 81 Postat August 25, 2018 Oras:C Oras:C Postat August 25, 2018 Pe mine chiar ultima poza m-a facut sa vin la tine :)))))))pai ce sa zic o seara plăcuta si tie :)
robi29 Reputație: -3154 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 ultima poza cu sânii,e facuta in seara asta,mi-se pare ca mai vazut cam mare!am inteles ca tie iti plac fete slăbuțe!da nici eu nu sunt asa enormă 😂😂😂😂!te pup,o seara plăcută!✌Offfff, Cristina, Cristina. Ce ma fac eu cu tine?? Cum iti place tie sa te joci cu memoria mea :P. Cand am zis ca poza nu este chiar actuala nu mai era sub nicio forma vreo aluzie la cat de slabuta sau cate kg ai. Este o poza conforma cu realitatea din punctul asta de vedere. Cel care te-a vazut enorma a fost Breoss, sau cum l-o chema. Crede-ma ca-ti stiu si acum forma bronzului :P. Sau te-ai spalat cu vanish pentru rufe albe si s-a luat? 4
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Offfff, Cristina, Cristina. Ce ma fac eu cu tine?? Cum iti place tie sa te joci cu memoria mea :P. Cand am zis ca poza nu este chiar actuala nu mai era sub nicio forma vreo aluzie la cat de slabuta sau cate kg ai. Este o poza conforma cu realitatea din punctul asta de vedere. Cel care te-a vazut enorma a fost Breoss, sau cum l-o chema. Crede-ma ca-ti stiu si acum forma bronzului :P. Sau te-ai spalat cu vanish pentru rufe albe si s-a luat? cu clor ca ala albeste😂😂😂😂😂!
robi29 Reputație: -3154 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 cu clor ca ala albeste😂😂😂😂😂!Ala iti lua si pielea, nu doar bronzul ;). Nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine. Din contra, ai o atitudine pozitiva, lucru pe care il apreciez. Doar ca e mai ok si pentru tine sa fii sincera cel putin fata de colegii de pe acest site ;). 4
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 cu clor ca ala albeste😂😂😂😂😂!glumesc,sper sa nu o iei in nume de rau,poza e facuta in seara asta,i-am modificat culorile,si am mai taiat din ea,pentru ca se vedeau tatuajele de pe mana!✌...si nu mi-as dori ca pozele astea sa ajunga pe la cineva cunoscut,din diferite motive
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Pe mine chiar ultima poza m-a facut sa vin la tine :)))))))pai ce sa zic o seara plăcuta si tie :)te astept cu drag!pupici o seara frumoasă 😘😘😘😘
iguana3 Reputație: -3647 Postat August 25, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 25, 2018 Pe mine chiar ultima poza m-a facut sa vin la tine :)))))))pai ce sa zic o seara plăcuta si tie :)Sa dai o bere ca eu o rugai sa faca poza ;) 1 2
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Sa dai o bere ca eu o rugai sa faca poza ;) 2 beri...una ție ca tu ai zis de poză,si una mie ca sunt sânii mei!😂😂😂😂 1
robi29 Reputație: -3154 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 glumesc,sper sa nu o iei in nume de rau,poza e facuta in seara asta,i-am modificat culorile,si am mai taiat din ea,pentru ca se vedeau tatuajele de pe mana!✌...si nu mi-as dori ca pozele astea sa ajunga pe la cineva cunoscut,din diferite motiveDar de ce nu ai lasat sa se vada si acel bronz? Ala era dovada vie ca acea poza este chiar actuala. Eu ti-o puteam confirma. In acest fel m-ai indus in eroare. Pana si Da Vinci sau Michelangelo cred ca ar fi fost invidiosi pe ceea ce a putut sa creeze costumul tau de baie pe pielea ta. Este o opera cu totul abstracta 😂😂😂:* 4
robi29 Reputație: -3154 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 Sa dai o bere ca eu o rugai sa faca poza ;)Reptilo ai o bere de la mine, daca vei confirma recenzia mea. Sa nu creada lumea ca am ceva cu fata sau cum ca fac recenzii false, asa cum m-a invinovatit colegul cu vreo 2 pagini in spate. A risipit 100 de lei din cauza mea :)))) 4
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Dar de ce nu ai lasat sa se vada si acel bronz? Ala era dovada vie ca acea poza este chiar actuala. Eu ti-o puteam confirma. In acest fel m-ai indus in eroare. Pana si Da Vinci sau Michelangelo cred ca ar fi fost invidiosi pe ceea ce a putut sa creeze costumul tau de baie pe pielea ta. Este o opera cu totul abstracta 😂😂😂:*😂😂😂 care vrea sa vada bronzul poate sa vina personal sa il vada!😂😂😂tu l-ai vazut,sa ii lasam si pe altii sa fie curioși,de cum arata bronzul meu!😂😂😂😂 1
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Reptilo ai o bere de la mine, daca vei confirma recenzia mea. Sa nu creada lumea ca am ceva cu fata sau cum ca fac recenzii false, asa cum m-a invinovatit colegul cu vreo 2 pagini in spate. A risipit 100 de lei din cauza mea :))))omul ala nici macar nu a fost la mine,asta ca idee,pentru ca a spus ca am prestat un oral,eu pentru oral i-au 80 de lei,si in ziua aia nici nu am fost la munca!de asta am si spus ca n-am facut nicio muie😂😂😂😂😂
robi29 Reputație: -3154 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 😂😂😂 care vrea sa vada bronzul poate sa vina personal sa il vada!😂😂😂tu l-ai vazut,sa ii lasam si pe altii sa fie curioși,de cum arata bronzul meu!😂😂😂😂Bineinteles. Doar ca poza aia induce putin in eroare cand vor vedea ca esti un mix de ciocolata alba si neagra si nicidecum alba-branza :)))). Hai ca nu mai dau detalii sa nu-ti stric surpriza :D 4
malvina Reputație: 359 Postat August 25, 2018 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Autor Postat August 25, 2018 Bineinteles. Doar ca poza aia induce putin in eroare cand vor vedea ca esti un mix de ciocolata alba si neagra si nicidecum alba-branza :)))). Hai ca nu mai dau detalii sa nu-ti stric surpriza :Diti multumesc ca pastrezi misterul😂😂😂😂pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum