Sari la conținut

Cuckold

Postări Recomandate

Postat

Cată colo șa la DG topingu cu adăvărat ade adelina contul "fake" ce e așa greu .

Luminate-ar äl dă sus pân parintili Pomohaci că greu iti merge hardu daia nu gasitai leac la ce te bântuie.

• Oras:Cuba
  • Oras:Cuba
Postat

Nu găsesc topicul, ajută-mă, dă-mi un indiciu, sau poate vrea Carmen să mă ajute. Please

Cu ce sa te ajute Carmen ?

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Nu găsesc topicul, ajută-mă, dă-mi un indiciu, sau poate vrea Carmen să mă ajute. Please

Eu nu ofer acest serviciu.Nu vreau.
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
Postat

Cred ca s-a referit la Camy. :lol:

Ai gresit adresa baiatu meu.. 😂

• Like 1
Postat

Da Camy, daca cunoaște pe cineva?

Nu cunosc 😂 nu am cunostinte d-astea

• Like 1
Postat

Tot nimic, mie greu să cred că nu vrea nimeni astfel de fantezie. Nu exista curaj la nimeni?[/quote

Daca erai cuplu, ma ofeream eu. Si am o astfel de fantezie cu un cuplu , sa-l umilesc pe el in fata sotiei lui....

• Oras:china
  • Oras:china
Postat

Caut doamna, domnișoare sau cuplu dornici de asa ceva, putem vb in privat, rog seriozitate Multumesc

Da.Lasa un nr de contact wapp si vb

Postat

Încearcă și la Vis Tantric o să vină la noi pe topicul ei de Vâlcea am văzut că sa discutat mai acu ceva timp despre asta ea e la curent cu "moda" e umblata si pafara tre să știe........

Postat

Nimeni, nimic. Amatori ceva? E din ce în ce mai căutată fantezia asta. Chiar nu e nici un cuplu pe aici, măcar ocazional ca și fantezie

Postat

Eu si iubita mea vrem sa incercam. Sa vina unul dupa mine si sa o curete. Ideea e ca suntem destul de hotarati si vrem sa incercam. Oare gasim doritori?

Postat

Bineînțeles că sunt doritori, abia aștept asta Alex. Hai sa discutam sa ne cunoaștem mai bine. Spune-mi cum luăm legătura?

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Eu si iubita mea vrem sa incercam. Sa vina unul dupa mine si sa o curete. Ideea e ca suntem destul de hotarati si vrem sa incercam. Oare gasim doritori?

Sigur!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...