mihaitzaalex Reputație: 63 Postat August 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2018 Blonda matura fara inhibitii iti ofer masaj de relaxare,companie intima ..acept . . kiss ......fatezii. din partea ta dus inpreuna..pretind discreti(0762) 576 702 Dupa ce m-a distrat titlul anuntului am zis totusi sa incerc ceva nou.O sa fac o descriere rapida:Oral slab, cu dinti si mai milt cu mana, notez cu 4Norma 6, a facut i gramada de figuri, plus ca a stat ca scanduraEu nu o recomand si am zis sa va scutesc de un drum. 3
madmax01 Reputație: 84 Postat August 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2018 este foarte veche in bransa..si inafara ca este nebuna..posibil chiar cu acte in regula mai face si numai figuri + sex anal nu face nicioadata . deci cum a zis colegu de mai sus FUGITIIII!
pissoy21 Reputație: 64 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Bai băieți nu va duceci la asta ca nu e nebuna... e chiar turbata😂 daca o inervezi nu ai vrea sa sti cum face... si nu ai cum sa nu o inervezi pt ca nu face nimic din ce zice.... pe scurt am fost mai demult cand era pe la zepter.( oricum schimba locatiile si nr la greu) intrat vazut.. la prima vedere nimic suspect.. te ia cu frumosul, cat vrei sa stai.. fa-te comod.. pana ia bani... dupa gata s-a terminat smecheria😂... face un oral in scarba asa.. 2min maxim si vrea sa puna prezervativul, pai draga nu vezi ca asta mic inca nu e apt??? Pai si eu ce vrei sa fac?? Crezi ca stau o zi intreaga dupa tine?? Pai nu am 10min de cand am intrat pe usa si 7 mi-a luat sa ma dezbrac si sa fac un dus... zic ok hai sa-mi dau silinta.. sa nu arunc 100de mistani chiar asa pe geam de la etajul 5😂. Cu soldatul mai mult mort decat viu, incerc ceva dar asa nu vrea deasupra nu se poate anal nici vorba, pai ce vrei sa ma omori?(sa fim seriosi nu sunt terente😠si mai ales ca nu lucram nici la capacitate... dupa alte 3min imi spune incearca sa termini... pai nu pot.. cum??? Zdrang un scaun in bucatarie.... opa.... zic hai ca incerc😂.. teapa... nu am mai reusit... am zis mai bn cu ouale umflate decat cu ochiul... 😂😂 . Asa ca baieti, alegeti orice altceva numai la aia nu... singurul lucru adevarat sunt pozele( si avantajul nostru pt ca stim cu cine avem de aface) pt ca nr si locatii nu le mai stie numarul. 3
bastos01 Reputație: 451 Postat Martie 23, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Martie 23, 2021 Bianca Nebunila, are pe putin 10 numere si depinde in ce stare o prinzi. In principiu trebuie sa zici ca ea si sa faci ca tine daca nu vrei sa-ti iei omor 😂
inspectorxxx Reputație: 238 Postat Martie 23, 2021 Postat Martie 23, 2021 F f veche in domeniu, futacioasa de mica ! Daca tratamentul neuro-psihiatric nu ia placut......a ramas cu pula ....la propriu sibla figurat! INTERZIS **spam editat**LOR CARDIACILOR SI CELOR SLABI DE INGER! O INSTABILA PSIHIC, fara concurenta! Cu una ca asta merita sa fi INSTABIL Psihic si tu min o ora! Imbracata in negru si machiata ca la pompe funebreee si .........Merita luata la palme, legata cu mainile la spate si legata la gura pusa capra si futut cand in pizda cand in cur....si nu orisicum doar cu mare sete si placere , la sfarsit dezlegata la gura si ii dai o mare clanță cu mare stil si eleganță...bagat infipt indesat pula in gura cu tot cu coaiee ...pana la EMEZA : )!!!! La sf dupa ce isi trage sufletul cu lacrimile in ochi....finalizare esofagiana si cateva palme de incurajare : ) daca e necesar chiar si o tibie-n Mijj PLM, daca nu i plac tratamentele neuro..... ii aplicam tratamente neurosexuale : ) Ps: acest comm poate fi tratat ca un PAMFLET pentru cei cu suflet bun si pula mica! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum