cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Benzi, ești pișicher, nu se pot pozele in privat...aici se pun ;)Ai fost in Nuba ?
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Benzi, ești pișicher, nu se pot pozele in privat...aici se pun ;)Eee, scoti reguli noi din burta. PS: nu mi-ai raspuns.
schweppes43 Reputație: 3 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Sunt interesat
schweppes43 Reputație: 3 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 vrei sa te inscrii pe lista ? :D Dacă e loc da
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 20, 2018 Eee, scoti reguli noi din burta.PS: nu mi-ai raspuns.Ti-era teama de un refuz public? :)) Lista cu reguli e deschisa chiar de când am deschis topicul
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 20, 2018 Sunt interesat Puii mei, vouă chiar va place să fiți gâdilați la oua in direct și în reluare Dar ați uitat sa mai faceți curte, sa flirtați? :( Nici nu știți cât pierderi prin lipsa preludiului :( Toate femeile, absolut toate, sensibile la...cuvinte, gesturi. 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 sambata esti libera ? :laugh2 :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 20, 2018 sambata esti libera ? :laugh2 :laugh2 Ai pula de dat? :))) Sau esti doar cuRios ?! :)))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Puii mei, vouă chiar va place să fiți gâdilați la oua in direct și în reluare Dar ați uitat sa mai faceți curte, sa flirtați? :( Nici nu știți cât pierderi prin lipsa preludiului :( Toate femeile, absolut toate, sensibile la...cuvinte, gesturi.vrei curte cu gszon si cu straturi de legume?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Ai pula de dat? :))) Sau esti doar cuRios ?! :)))Doar de inchiriat :) :)Ps. Nu raspunzi la o intrebare cu alta intrebare decat daca esti politician sau popa.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 20, 2018 vrei curte cu gszon si cu straturi de legume?Nu vreau ca am...eu vreau ce nu am :)))
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 20, 2018 Doar de inchiriat :) :)Ps. Nu raspunzi la o intrebare cu alta intrebare decat daca esti politician sau popa.Cica sunt femeie cinstita.... Se pune?
Vizitator kenyn69 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 anonna - Ţi-am găsit pulă personală, un cocoş gras de opşpe săptămâni, curat, cu pinteni de aur alb, lustruiţi, gata oricând să te împungă şi să te scarpine acolo unde te mânâncă mai tare.Cocoşul ăsta se trezeşte dimineaţa devreme, sper să faci faţă cu el.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 21, 2018 anonna - Ţi-am găsit pulă personală, un cocoş gras de opşpe săptămâni, curat, cu pinteni de aur alb, lustruiţi, gata oricând să te împungă şi să te scarpine acolo unde te mânâncă mai tare.Cocoşul ăsta se trezeşte dimineaţa devreme, sper să faci faţă cu el. Asa asa si aurul imi ramane mie, nu-i asa? :)
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 21, 2018 Asa asa si aurul imi ramane mie, nu-i asa? :)Mamaie pune o poza cu tine,sa vada lumea hidosenia. 1
amun ra Reputație: 1447 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 bai esti nebun, a aparut colectia de toamna de castraveti. Nu stiam ca e la matrimoniale aici.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 21, 2018 bai esti nebun, a aparut colectia de toamna de castraveti. Nu stiam ca e la matrimoniale aici.Aici se numara pula...ca pizda e la discretie in zona
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Aici se numara pula...ca pizda e la discretie in zonaai facut o lista cu astia ? xoxo nu s-a inscris in competitie ? cica castiga detasat.
Vizitator kenyn69 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Asa asa si aurul imi ramane mie, nu-i asa? :) Discutabil, deşi e al tău personal cocoşul, decartează aur doar când simte că ai grijă de el, să-l pieptăni, alea alea.
schweppes43 Reputație: 3 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2018 Puii mei, vouă chiar va place să fiți gâdilați la oua in direct și în reluare Dar ați uitat sa mai faceți curte, sa flirtați? :( Nici nu știți cât pierderi prin lipsa preludiului :( Toate femeile, absolut toate, sensibile la...cuvinte, gesturi. Și cum ai vrea sa flirtez cu tine? Aici pe forum? Sau ai și un număr
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 21, 2018 Și cum ai vrea sa flirtez cu tine? Aici pe forum? Sau ai și un numărNepoate,tu stii cum arata Anonna si cati ani are????? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 21, 2018 ai facut o lista cu astia ? xoxo nu s-a inscris in competitie ? cica castiga detasat. Lista e deschisa dar...am uitat sa spun, nu-mi plac morcovii sub 40 ani :p
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 21, 2018 Discutabil, deşi e al tău personal cocoşul, decartează aur doar când simte că ai grijă de el, să-l pieptăni, alea alea.Sunt foarte grijulie cu cocoselul Il fac mare, il solicit pana la epuizare, il gadil, pieptan, rad, tund, golesc doar sa il las fara galbeni
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2018 Puii mei, vouă chiar va place să fiți gâdilați la oua in direct și în reluare Dar ați uitat sa mai faceți curte, sa flirtați? :( Nici nu știți cât pierderi prin lipsa preludiului :( Toate femeile, absolut toate, sensibile la...cuvinte, gesturi.Cand intervine si partea financiara, ce plm flirt mai vreti?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum