Sari la conținut

Caut pula personala

Postări Recomandate

A mai trecut o vară..

Are baba rabdare :P =)))

Poate dupa ploile astea sa apara mai multe  :laugh2.

Si mai mari. :laugh2

astept astept si inca nimic :(((

cred ca nu e buna prea multa udatura =)))

Ce esti dispusa sa faci pentru una memorabila ?

pe bune?! eu am zis personala nu memorabila.... pana la urma toate sunt memorabile .... nu retin figuri prea mult dar daca ma apropii de o putza o recunoasc imediat =)))

Ce sacrificii ești dispusă sa faci ? :D

cred ca ti-a raspuns Oly, dar el a fost mai darnic decat mine ...sacrific o unghie... si de regula pe cea de la degetul mic de la picior... nu-i duc lipsa :D

Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

banuiesc ca este o intrebare retorica :D pentru ca in alta ordine de idei as zice ca esti ....retardel :D

Retorica...neretorica întrebarea...cert este faptul ca, tot cauti si nu găsești.. ori nu vrei sa găsești.ðŸ˜ðŸ˜

Link spre comentariu

Vrea sa scape de mine

Cam zgarcit cu cm ... Si nu cred ca ar reusi sa scape de tine... esti mai rau ca raia

Pe Adi 21..faci un bine tuturor ..plătesc eu numai do it..

sa zicem ca te-as ajuta... cat esti dispus sa platesti ? :D

• Like 1
Link spre comentariu

Cam zgarcit cu cm ... Si nu cred ca ar reusi sa scape de tine... esti mai rau ca raia

sa zicem ca te-as ajuta... cat esti dispus sa platesti ? :D

Stii că ai respectul meu așa că..spune un preț.. amândoi vom avea de câștigat..mă rog daca .. reușește ceva..deși mă îndoiesc
Link spre comentariu

Stii că ai respectul meu așa că..spune un preț.. amândoi vom avea de câștigat..mă rog daca .. reușește ceva..deși mă îndoiesc

sa nu ne auda ...eu una nu ma arunc am constatat ca  de cele mai multe ori cei ce isi etaleaza lungimea este bine sa il citesti in oglinda :D deci nu ma hazardez, nu vreau sa raman deceptionata =))))

• Like 1
Link spre comentariu

sa nu ne auda ...eu una nu ma arunc am constatat ca  de cele mai multe ori cei ce isi etaleaza lungimea este bine sa il citesti in oglinda :D deci nu ma hazardez, nu vreau sa raman deceptionata =))))

. Nu te știam atât de.. reticenta ..daca faci asta promit eu că echilibrez balanta ✌✌
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...