Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2020 Partajează Postat Iunie 27, 2020 Daca faci treaba buna, sacrifica doua gaini de carne si un cocoș. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Iunie 29, 2020 A mai trecut o vară.. Are baba rabdare :P =))) Poate dupa ploile astea sa apara mai multe :laugh2.Si mai mari. :laugh2 astept astept si inca nimic :((( cred ca nu e buna prea multa udatura =))) Ce esti dispusa sa faci pentru una memorabila ? pe bune?! eu am zis personala nu memorabila.... pana la urma toate sunt memorabile .... nu retin figuri prea mult dar daca ma apropii de o putza o recunoasc imediat =))) Ce sacrificii ești dispusă sa faci ? :D cred ca ti-a raspuns Oly, dar el a fost mai darnic decat mine ...sacrific o unghie... si de regula pe cea de la degetul mic de la picior... nu-i duc lipsa :D Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Iunie 29, 2020 Daca faci treaba buna, sacrifica doua gaini de carne si un cocoș.:* iti multumesc ca ma crezi atat de darnica =))) Link spre comentariu
lastprig Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 29, 2020 Cu frica ma ofer eu.... :) unde depun dosarul cu sina? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Iunie 30, 2020 Cu frica ma ofer eu.... :) unde depun dosarul cu sina?orice dosar e binevenit :) Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iunie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 30, 2020 orice dosar e binevenit :) Daca este vb de dosare ..îmi depun și eu ...cv cv..îl..se poate?🙄🙄🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
lastprig Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 30, 2020 Pai asta astept si eu...unde se depun :) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Daca este vb de dosare ..îmi depun și eu ...cv cv..îl..se poate?depune... :D Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Pai asta astept si eu...unde se depun :)aici cu poza..... la carici :D Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Iulie 1, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Iulie 1, 2020 Tot mai cauti?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Tot mai cauti?banuiesc ca este o intrebare retorica :D pentru ca in alta ordine de idei as zice ca esti ....retardel :D Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Iulie 1, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Iulie 1, 2020 banuiesc ca este o intrebare retorica :D pentru ca in alta ordine de idei as zice ca esti ....retardel :DRetorica...neretorica întrebarea...cert este faptul ca, tot cauti si nu găsești.. ori nu vrei sa găsești.ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Retorica...neretorica întrebarea...cert este faptul ca, tot cauti si nu găsești.. ori nu vrei sa găsești.mister neelucidat :P Link spre comentariu
lastprig Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 1, 2020 gata imi iau inima in piept...si te caut pe whatsapp...maine dim Link spre comentariu
danadenadina Reputație: 245 Postat Iulie 2, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 2, 2020 gata imi iau inima in piept...si te caut pe whatsapp...maine dimLasă inima, pula s-o ai la tine. 1 Link spre comentariu
eu38 Reputație: 14 Postat August 13, 2020 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Partajează Postat August 13, 2020 Se da proba de lucru? Si in ce oras? Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 Hahahhajaha Marime? Grosime? Etc. Anunt incomplet!Mai bine refaci anuntul! Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 14, 2020 Anonna fa ți milă de noi restul..ia l și fute l tu cum știi mai bine (,sa nu mai auzim de el ) plătesc eu numai fa asta .....al tău recunoscător..eu.. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 14, 2020 Anonna fa ți milă de noi restul..ia l și fute l tu cum știi mai bine (,sa nu mai auzim de el ) plătesc eu numai fa asta .....al tău recunoscător..eu..pe cine? pe cine|? s-a oferit cineva????? Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2020 Vrea sa scape de minepe cine? pe cine|? s-a oferit cineva????? Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 14, 2020 pe cine? pe cine|? s-a oferit cineva????? Pe Adi 21..faci un bine tuturor ..plătesc eu numai do it.. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 15, 2020 Vrea sa scape de mineCam zgarcit cu cm ... Si nu cred ca ar reusi sa scape de tine... esti mai rau ca raia Pe Adi 21..faci un bine tuturor ..plătesc eu numai do it.. sa zicem ca te-as ajuta... cat esti dispus sa platesti ? :D 1 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 15, 2020 Cam zgarcit cu cm ... Si nu cred ca ar reusi sa scape de tine... esti mai rau ca raia sa zicem ca te-as ajuta... cat esti dispus sa platesti ? :D Stii că ai respectul meu așa că..spune un preț.. amândoi vom avea de câștigat..mă rog daca .. reușește ceva..deși mă îndoiesc Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 15, 2020 Stii că ai respectul meu așa că..spune un preț.. amândoi vom avea de câștigat..mă rog daca .. reușește ceva..deși mă îndoiesc sa nu ne auda ...eu una nu ma arunc am constatat ca de cele mai multe ori cei ce isi etaleaza lungimea este bine sa il citesti in oglinda :D deci nu ma hazardez, nu vreau sa raman deceptionata =)))) 1 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 15, 2020 sa nu ne auda ...eu una nu ma arunc am constatat ca de cele mai multe ori cei ce isi etaleaza lungimea este bine sa il citesti in oglinda :D deci nu ma hazardez, nu vreau sa raman deceptionata =)))). Nu te știam atât de.. reticenta ..daca faci asta promit eu că echilibrez balanta ✌✌ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum