anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 14, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 1 oră în urmă, costy96 a spus: Conteaza dimensiunile sau sa isi faca trb? :)) pune si tu o poza cu madularul si vedem 1 1 Link spre comentariu
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Nu pot ca mii rușânii sa arat scula lu jupiter, in particuler poatii poatii 🤪🤣 Link spre comentariu
mariusam Reputație: -102 Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Acum 14 ore, anonna a spus: te oferi? Din pacate nu pot, distanta prea mare:) 1 Link spre comentariu
angelo8988 Reputație: -8 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2021 As dorii informatii daca nu conteaza varsta sau dimensiunea Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 După 30 pagini încă seceta... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 17, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Acum 8 ore, caproshu a spus: După 30 pagini încă seceta... ale dreaq puli, nu rasare niciuna :))) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Acum 5 ore, anonna a spus: ale dreaq puli, nu rasare niciuna :))) Cred ca și tu ești pretențioasă, vrei doar trufandale.. 😂😂 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 17, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 1 oră în urmă, caproshu a spus: Cred ca și tu ești pretențioasă, vrei doar trufandale.. 😂😂 acu;' tu sa fii in locul meu, nu asta ti-ai dori?! :))) 1 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Acum 7 ore, anonna a spus: acu;' tu sa fii in locul meu, nu asta ti-ai dori?! :))) Asa cum fetele mari sunt o specie dispărută, pulele trufandale sunt dispărute din peisaj.... Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 18, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 18, 2021 On 2/17/2021 at 8:43 AM, anonna said: acu;' tu sa fii in locul meu, nu asta ti-ai dori?! :))) acum hai pe bune....crezi ca esti la varsta la care sa mai emiti pretentii si sa cauti trufandale? pune repede mana (sau gura) pe ce iti iese in cale ca altfel ramai nehormonata si se fac panze de paianjeni la flocarie. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Februarie 19, 2021 Acum 16 ore, petrepetre02 a spus: acum hai pe bune....crezi ca esti la varsta la care sa mai emiti pretentii si sa cauti trufandale? pune repede mana (sau gura) pe ce iti iese in cale ca altfel ramai nehormonata si se fac panze de paianjeni la flocarie. petrica, poate te pun sa-mi sugi oole ca sa simti cat de nehormonata sunt dupa ce cureti panza de paianjen cu limba ... marsh in coltul tau ca inca nu ti-am dat voie sa graiesti 1 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 19, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 19, 2021 7 hours ago, anonna said: petrica, poate te pun sa-mi sugi oole ca sa simti cat de nehormonata sunt dupa ce cureti panza de paianjen cu limba ... marsh in coltul tau ca inca nu ti-am dat voie sa graiesti 🤣🤣 ti-au crescut coaie de cand nu ai mai vazut o pula? in rest keep dreaming....... PS Ai barbierit floaca? 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Februarie 19, 2021 Acum 6 ore, petrepetre02 a spus: PS Ai barbierit floaca? am vazut ca-ti cam place sa-mi numeri flocii si m-am gandit ca ar fi mare pacat sa te las fara sluja..... da-i inainte, sa arati ca-ti meriti firmiturile primite 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 22, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 22, 2021 On 2/19/2021 at 5:04 PM, anonna said: am vazut ca-ti cam place sa-mi numeri flocii si m-am gandit ca ar fi mare pacat sa te las fara sluja..... da-i inainte, sa arati ca-ti meriti firmiturile primite Buni ai inteles gresit. Nu imi plac deloc flocii! Mai dai firimituri la porumbei pe pervazul geamului? Link spre comentariu
Iobuc Reputație: 0 Postat August 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2021 La 27.08.2018 la 18:54, anonna a spus: Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meu Sa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnic Sa nu comenteze cand este pusa pe standby Sa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare Astea sunt conditiile de inceput Buna, mai este de actualitate? Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 11, 2021 Acum 1 minut, Iobuc a spus: Buna, mai este de actualitate? Daca il rasfoiai macar putin ti ai fi dat seama ca este facut la caterinca😈😈😁😁 Link spre comentariu
christianssen30 Reputație: 2 Postat August 12, 2021 Oras:tulcea Oras:tulcea Partajează Postat August 12, 2021 😀 Link spre comentariu
bagmuie Reputație: 4 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 T vreau eu😘😂 Link spre comentariu
Vizitator ExtraLuv Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 La 11.08.2021 la 6:42, Iobuc a spus: Buna, mai este de actualitate? Sigur, încearcă 🤣😅 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum 12 ore, bagmuie a spus: T vreau eu😘😂 🤣🤣🤣🤣 eu dau la buci ... te lasi...? Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum 1 oră, anonna a spus: 🤣🤣🤣🤣 eu dau la buci ... te lasi...? Asteptam o replica mai "de Doamne ajuta". Dezamăgit sunt ca atâta a putut ieși, precum o basina fasaita ... dar puturoasa! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 1 oră în urmă, altu2 a spus: Asteptam o replica mai "de Doamne ajuta". Dezamăgit sunt ca atâta a putut ieși, precum o basina fasaita ... dar puturoasa! ma multumesc ca ai simtit-o ... Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 24, 2021 On 9/19/2021 at 9:34 PM, anonna said: 🤣🤣🤣🤣 eu dau la buci ... te lasi...? Sa nu spui ca ti s-au intarit flocaraia de o folosesti pe post de ...ula! 1 Link spre comentariu
Vizitator gigel_futici Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 De atâta urătură, Se făcu lindicu' pulă! Link spre comentariu
kapene Reputație: 244 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Asa ceva nu se cauta/gaseste . Tre sa te nasti cu ea 🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum