anonna Reputație: 1930 Postat August 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 29, 2018 voi nu pricepeti ce spun?!Ani grei in campul muncii este o conditie esentiala Juniorii sa se abtina =))) Ce conditie? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 cât e minimu'? :D 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 29, 2018 cât e minimu'? :D nu te incadrezi... ai responsabilitati ... nu faci fata =))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 nu te incadrezi... ai responsabilitati ... nu faci fata =)))nu pentru mine întrebam :))) nici măcar pentru vreun prieten :)))) 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 29, 2018 nu pentru mine întrebam :))) nici măcar pentru vreun prieten :)))) atunci nu intreba ... stai cuminte in banca ta :D Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 atunci nu intreba ... stai cuminte in banca ta :Dda' dă ce să nu întreb, nu dau cu paru' :D 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 29, 2018 da' dă ce să nu întreb, nu dau cu paru' :D simplu NU TE INCADREZI :D Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 30, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 30, 2018 Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala :D dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meuSa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnicSa nu comenteze cand este pusa pe standbySa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare Astea sunt conditiile de inceput :DAI defrisat papusoiu'??? Ca altfel conditiile de munca intra in grupa de periculos cu grad mare de risc. 2 5 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 30, 2018 AI defrisat papusoiu'??? Ca altfel conditiile de munca intra in grupa de periculos cu grad mare de risc. nu mai da cu mucii in fasole ca tot tu mananci din blid... clar nu te incadrezi asa ca sterge-ti balele pe care le lasi pe tastatura ca in curand faci gheata la mal (vine iarna) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Annona, ce faci dc te plictiseste pula personala? Ai facut o evaluare de risc? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 30, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 30, 2018 nu mai da cu mucii in fasole ca tot tu mananci din blid... clar nu te incadrezi asa ca sterge-ti balele pe care le lasi pe tastatura ca in curand faci gheata la mal (vine iarna)Tot nu ai raspuns la intrebare!Ai tocit vibratoarele si acum vrei sa iti mai aduci aminte cum erau alea originale din carne? Cand ai gustat in ultimul an una adevarata? 2 5 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 30, 2018 Annona, ce faci dc te plictiseste pula personala? Ai facut o evaluare de risc? inviorezi atmosfera ... nu ai cum sa te plictisesti de o pula decat daca intra in "nefunctionalitate" Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 30, 2018 pe petrica nici nu-l mai bag in seama ... mie imi plac pulile istete :D... el nu numai ca nu e istet, dar tine mortis sa ne arate ca e capabil sa contabilizeze gropile in care pica =)) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 30, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 30, 2018 pe petrica nici nu-l mai bag in seama ... mie imi plac pulile istete :D... el nu numai ca nu e istet, dar tine mortis sa ne arate ca e capabil sa contabilizeze gropile in care pica =))Mamaie cum arata o pula isteata? Ii dai un test IQ? Tie nu pula isteata iti trebuie....ci de care o fii numai de carne sa fie ca de plastic esti satula! 1 5 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Pula nu stie carte, ce pula mea :)))) 8 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 30, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 30, 2018 Pula nu stie carte, ce pula mea :))))La mamaie stie. Caci daca se mufeaza cu gura la o pula preia instant IQ_ul posesorului. Deci sigur >0! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 simplu NU TE INCADREZI :Dnu ma-n"terente"seaza să mă încadrez :)))) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 ci oameni rai :)))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 30, 2018 Pula nu stie carte, ce pula mea :)))) Pula mea trebuie sa stie! E musai! altfel, nu corespunde :D Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 prea multa cultura strica, ce plm Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 anonna si tu ce oferi ?anal,bukakke,facials etc ??decat GFE :)))) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 pardon, GHE = girl hairy experience Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 A ramas ca-n gara ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 30, 2018 O asemenea dorinta necesita multa .... rabdare Va anunt cand am gasit ceva :D Asta sa nu muriti de curiozitate Ar fi pacat sa piarda site-ul nimfomane asa destoinici useri :D Link spre comentariu
Vizitator kido Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 pai ok...... am inteles ce ceri....... dar tu ce oferi??? sa inteleg ca tipul trebuie sa te futa si bine si sa te mai si plateasca ca s-o faca ? :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum